انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست معرفی سرویسی برای چت خصوصی بین دو نفر (حل شد)  (دفعات بازدید: 6133 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
والا من چون تخصصم تو این زمینه نیست، نتونستم با سرچ کردن به جوابم برسم. ایده رو میگم. بعد اگه چیزی به ذهنتون رسید، معرفی کنید تا بعد با کمک شما و سرچ کردن به جواب اصلی برسم  ;)

من میخوام با یک نفر توی اینترنت چت کنم. خیلی ساده‌س تا اینجا.
سختش از جایی شروع میشه که میخوام هیچ کس دیگه‌ای غیر از من و اون نفر، توی اون شبکه نباشیم  ;D
یعنی یه بستر واسه چت کردن که فقط دو نفر توش حضور دارن و شخص دیگه‌ای نیست و امنیت پیام‌ها هم حفظ بشه. یعنی نشه شنودش کرد. حرفای رد و بدل شده، کاملا ساده و معمولی‌ان. فقط برای حفظ حریم خصوصی، میخوام یکی از قابلیت‌هاش امنیتش باشه که خیالم راحت باشه یه وخ حرفای معمولیمون رو کسی متوجه نشه  ;D
حالا با این تفاسیر، چه برنامه‌، سرویس یا روشی به من معرفی می‌کنید؟
اولین چیزی به ذهنم رسید، IRC بود. ولی از بابت امنیتش مطمئن نیستم
هدفم فقط چت متنی بدون هیچ چیز اضافه هست. مثلا بشه توی متن و لینک فرستاد. حتما نیاز ندارم قابلیت های زیادی مثل تلگرام و ... داشته باشه. حتی‌الامکان کلاینت متنی تحت ترمینال داشته باشه.  ;)
« آخرین ویرایش: 20 دی 1394، 02:09 ب‌ظ توسط RAS00L »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
سلام
خوب irc که گزینه‌ی خوبه، اما خودم xmpp رو ترجیه میدم، سرورش میتونه رو کامپیوتر خودت باشه (با نرم افزار هایی مثل ejabberd)یا از سرور های دیگه استفاده کنی مثل duckduckgo و ...
برای امنیت تا جایی که میدونم خود xmpp پیام ها رو رمز گذاری میکنه (مطمئن نیستم)
اما برای اینکه خیالت راحت باشه میتونی از پلاگین otr روی pidgin استفاده کنی :)

ویرایش : برای کلاینت تحت ترمینال هم Profanity هست.
ویرایش ۲:‌ برای اندروید هم نرم افزار xabber وجود داره که قابلیت otr رو هم داره.
« آخرین ویرایش: 19 دی 1394، 12:20 ق‌ظ توسط Masoud92m »
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین __haMed__

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
کلا تو اینترنت مگر چیز خصوصی پیدا می شود!

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
اگه حوصله داری میتونی با QT/C++ بوسیله سوکت یه برنامه چت اختصاصی بنویسی .
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام
خوب irc که گزینه‌ی خوبه، اما خودم xmpp رو ترجیه میدم، سرورش میتونه رو کامپیوتر خودت باشه (با نرم افزار هایی مثل ejabberd)یا از سرور های دیگه استفاده کنی مثل duckduckgo و ...
برای امنیت تا جایی که میدونم خود xmpp پیام ها رو رمز گذاری میکنه (مطمئن نیستم)
اما برای اینکه خیالت راحت باشه میتونی از پلاگین otr روی pidgin استفاده کنی :)

ویرایش : برای کلاینت تحت ترمینال هم Profanity هست.
ویرایش ۲:‌ برای اندروید هم نرم افزار xabber وجود داره که قابلیت otr رو هم داره.

سلام.
ممنون بابت جوابت مسعود جان.
پس باید وقت بذارم و xmpp رو زیر و رو کنم. ejabberd هم به نظرم یه سری حروفش رو جایی دیده باشم. فکر کنم jabber باشه. فکر کنم یه سرویسی به این اسم هست. نه؟ قوم و خویش نیستن اینا با هم؟  ;D
پلاگین otr رو توی خود پیجین ندیدم. احتمالا باید جداگونه بهش وصله بشه. نه؟
پس میگی یعنی یه xmpp راه بندازم + Profanity یا پیجین+otr ؟؟
اندروید ندارم کلا  ;D اوبونتو اینجا. اوبونتو آنجا. اوبونتو همه جا  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
WebRTC

یه توضیحی هم میدادی بد نبود  :)
ممنون. راجع بهش سرچ می کنم  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
کلا تو اینترنت مگر چیز خصوصی پیدا می شود!

آره دیگه. ما یه سرور میخوایم که فقط توش دو نفر حضور داشته باشن. میشه خصوصی دیگه. و اگه تور و ... بیان وسط امنیتش هم حفظ میشه مثلا اگه بشه یه اکانت IRC درست کرد و برای وارد شدن هم رمز از کاربر بخواد، میشه خصوصی دیگه. یه رمز که فقط دو نفر اونو بدونن (مسلما به اون نفر اعتماد دارم که این تاپیک رو زدم) و اینجوری یه محیط چت و گفتگو هست که فقط دو نفر ازش اطلاع دارن.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اگه حوصله داری میتونی با QT/C++ بوسیله سوکت یه برنامه چت اختصاصی بنویسی .

حوصله‌ش رو شاید داشته باشم ولی دانشش رو نه  ;D اگه زبون برنامه نویسی بلد بودم که دیگه سوال نمی کردم  :)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
ejabberd هم به نظرم یه سری حروفش رو جایی دیده باشم. فکر کنم jabber باشه. فکر کنم یه سرویسی به این اسم هست. نه؟ قوم و خویش نیستن اینا با هم؟  ;D
خوب در واقع هر ۲ یکی هستن :D

نقل‌قول
پلاگین otr رو توی خود پیجین ندیدم. احتمالا باید جداگونه بهش وصله بشه. نه؟

آره باید نصب کنیش:
sudo aptitude install pidgin-otr
نقل‌قول
پس میگی یعنی یه xmpp راه بندازم + Profanity یا پیجین+otr ؟؟
آره xmpp رو میتونی راحت راه بندازی، البته با یه دامین نیاز داری رو سیستمت که میتونی از ddns استفاده کنی. متونی از سرور های دیگه هم استفاده کنی.
Profanity هم از otr پشتیبانی میکنه که خیالت راحت باشه از همه لحاظ ;)

نقل‌قول
اندروید ندارم کلا  ;D اوبونتو اینجا. اوبونتو آنجا. اوبونتو همه جا  ;D
بسیار هم عالی، داری از زندگی لذت میبری ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
خوب در واقع هر ۲ یکی هستن :D
میگم جایی نیستی من باهات راحت‌تر در ارتباط باشم؟ یاهویی چیزی. یا کانال IRC‌یی چیزی  ;D

نقل‌قول
آره باید نصب کنیش:
۱+

نقل‌قول
آره xmpp رو میتونی راحت راه بندازی، البته با یه دامین نیاز داری رو سیستمت که میتونی از ddns استفاده کنی. متونی از سرور های دیگه هم استفاده کنی.
Profanity هم از otr پشتیبانی میکنه که خیالت راحت باشه از همه لحاظ ;)
ddns از سایت dlink‌ میگرفتم (مودمم فقط از همین ساپورت میکنه) که اونم کلا داون شده سایتش. ولی آیپی استاتیک دارم. با اون نمیشه؟  ;D منظورت از دامین چیه دقیقا؟ اگه منظورت دامنه مثل ubuntu.ir هست که اونم حله. یه دامنه دارم  ;D

نقل‌قول
بسیار هم عالی، داری از زندگی لذت میبری ;D
;D
چند وقته یه نکسوس۴ خریدم روش اوبونتوتاچ نصب کردم. ولی هنوز وقت نکردم کامل کانفیگش کنم. یه سری هم باگ داره که ذره ذره داریم با بچه ها ریپورت می کنیم و کیبورد فارسی هم نداره هنوز و واسه همین نمیشه خیلی باهاش کار کرد. ولی خیالم راحته که سیستم عاملم آزاده  :)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
میگم جایی نیستی من باهات راحت‌تر در ارتباط باشم؟ یاهویی چیزی. یا کانال IRC‌یی چیزی  ;D
یاهو که دارم masoud92m
روی xmpp هم 24 ساعته هستم :D میتونم اطلاعات سرور رو بدم اکانت بسازی و ... ;)

نقل‌قول
ddns از سایت dlink‌ میگرفتم (مودمم فقط از همین ساپورت میکنه) که اونم کلا داون شده سایتش. ولی آیپی استاتیک دارم. با اون نمیشه؟  ;D منظورت از دامین چیه دقیقا؟ اگه منظورت دامنه مثل ubuntu.ir هست که اونم حله. یه دامنه دارم  ;D
ddns روی مودم فقط no-ip قابل قبول کار میکنه که روی d-link ها ندیدم باشه، منم d-link دارم برای همین یه اسکریپت نوشتم برای ست کردن ip روی دامین ها ;) بدون مشکل داره کار میکنه :D
آره یا دامین یا ساب دامین که به کامپیوتر وصل باشه، حالا هرچی باشه.

نقل‌قول
چند وقته یه نکسوس۴ خریدم روش اوبونتوتاچ نصب کردم. ولی هنوز وقت نکردم کامل کانفیگش کنم. یه سری هم باگ داره که ذره ذره داریم با بچه ها ریپورت می کنیم و کیبورد فارسی هم نداره هنوز و واسه همین نمیشه خیلی باهاش کار کرد. ولی خیالم راحته که سیستم عاملم آزاده  :)
به به خیلی عالیه، توی انجمن تاپیکی درباره اوبونتو تاچ ندیدم، بررسی و اینا، چیزی هست ؟
با کارکردش اشنایی ندارم زیاد.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
یاهو که دارم masoud92m
روی xmpp هم 24 ساعته هستم :D میتونم اطلاعات سرور رو بدم اکانت بسازی و ... ;)
خب پس پخ میدم  ;D ;D

نقل‌قول
ddns روی مودم فقط no-ip قابل قبول کار میکنه که روی d-link ها ندیدم باشه، منم d-link دارم برای همین یه اسکریپت نوشتم برای ست کردن ip روی دامین ها ;) بدون مشکل داره کار میکنه :D
آره یا دامین یا ساب دامین که به کامپیوتر وصل باشه، حالا هرچی باشه.
روی dlink.ddns هم یه مدت تونستم ddns راه بندازم و جواب هم میداد ولی بعد یه مدت کلا از کار افتاد و سایتشم داون شده. واسه همین رفتم آیپی استاتیک گرفتم که دیگه درگیر ddns نشم.

نقل‌قول
به به خیلی عالیه، توی انجمن تاپیکی درباره اوبونتو تاچ ندیدم، بررسی و اینا، چیزی هست ؟
با کارکردش اشنایی ندارم زیاد.
درخواست انجمن واسه اوبونتوتاچ دادم. ولی خب از اونجایی که کاربرای اوبونتوتاچ توی ایران خیلی خیلی کمن و موضوعات اونم تقریبا مشابه با خود اوبونتو هست، واسش زیرگروه جدیدی تشکیل نمیشه.
فقط میشه از یونیتی۸ اون ریویو درست کرد. تنها چیزیه که با اوبونتو دسکتاپ فرق داره. من که بیشتر با ترمینالش کار می کنم پس تفاوت زیادی با اوبونتو دسکتاپ از این لحاظ نداره  ;)
توی انجمن که بررسی و ... نیست فعلا. شاید اگه وقت داشته باشم (یا بهروز رمضانی عزیز وقت داشته باشن) یه بررسی بذاریم. معین جان هم bq aquaris داره ولی وقت ریویو درست کردن نداره.
واقعا چیز زیادی نمیشه ازش درآورد مخصوصا اگه کلیپاش رو دیده باشی. توی یوتیوب فراوونه. ولی خب اگه سوالی راجع بهش داشتی، من درخدمتم  ;)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
فرض می‌کنیم کامپیوتر اول آی‌پی 192.168.1.101 رو داره و روش سرور SSH و ابزار Netcat نصبه، کامپیوتر دوم هم آی‌پی 192.168.1.102 رو داره.

حالا اول توی کامپیوتر اول این دستور رو می‌زنیم:
nc -l -p 1215توی کامپیوتر دوم ابتدا با SSH به کامپیوتر اول وصل میشیم و این دستور رو میزنیم:
nc localhost 1215
حالا این دو تا کامپیوتر میتونن با هم صحبت کنند :)

اطلاعات چون روی SSH انتقال داده می‌شن، در شبکه قابل شنود نیست. اون عدد ۱۲۱۵ یک Port آزاد هستش و می‌تونید هر Port آزادی (بزرگتر از ۱۰۲۴) رو براش استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 20 دی 1394، 12:34 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
ایول. مرسی  ;)
با NC میخواستم اینکارو بکنم ولی توی وبلاگ محمد فدوی خوندم که شنودش راحته. واسه همین از فکرش اومدم بیرون
حالا اگه به جای آیپی لوکال، قرار باشه با یه نفر توی یه شهر دیگه حرف بزنم، باید آیپی استاتیک و ddns و ... داشته باشیم؟
چون یه چند وقتی هم دنبال این بودم که چجوری بتونم به یه سیستم دیگه توی یه شهر دیگه ssh بزنم.