انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: script در سرور  (دفعات بازدید: 708 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sokote_Bi_Payan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
script در سرور
« : 23 دی 1394، 06:04 ب‌ظ »
سلام خدمت اساتید
خسته نباشید
من یه سرور دارم که یه اسکریپت بش نوشتم و در حال اجراست و یه حلقه بی نهایت داره و یه سری عملیات انجام میده و نتیجه شو نشون میده اسکرپیت کارشو میکنه مشکلم اینجاس وقتی رو سرور ران میکنم فقط وقتی خارج میشم میبینم دیگه اون اسکریپت هم خارج شده دومین مشکلم هم اینه اگه مثلا از کراپ استفاده کنم چطور میتونم وقتی لاگین شدم برم به همین پراسز و نتایج رو دنبال کنم؟

باتشکر

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : script در سرور
« پاسخ #1 : 23 دی 1394، 06:40 ب‌ظ »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Sokote_Bi_Payan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 23 دی 1394، 07:20 ب‌ظ »
آقا خیلی ممنون
من از bg استفاده کرده بودم جواب نداده بود ولی از نوهاپ نه. فکر کنم دقیقا همینو میخوام
الان اگه من لاگ اوت بشم دوباره بیام و بخوام همین پراسز رو نتیجه شو ببینم چیکا باید کنم؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 23 دی 1394، 07:35 ب‌ظ »
کامل خوندی اون قسمتش رو؟  :)
nohup script.sh > mynohup.out 2>&1 &ته اون متن اینو نوشته. یعنی اسکریپتت رو با Nohub اجرا میکنی و خروجیش رو میفرستی توی یه فایل به اسم mynohup.out و توی بک گراند انجامش میده برات.
هر بار که لاگ اوت کنی و برگردی، کافیه فایل mynohup.out رو چک کنی تا همه چی رو زیر نظر داشته باشی دوباره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #4 : 24 دی 1394، 12:05 ق‌ظ »
البته یک راه دیگه هم هست، استفاده از برنامه screen. بعد از نصب کافیه عبارت screen رو بنویسی و وارد محیط اسکرین بشی و هر دستوری رو که میخوای توش اجرا کنی. بعد از اجرای دستور هم Ctrl + A و D رو بزن تا از محیط اسکرین خارج بشه. حالا برنامه تو پشت صحنه در حال اجرا میمونه. برای دیدن وضعیت برنامه هم اول دستور screen -ls رو بزن تا لیست اسکرین ها رو بیاره و برای سوییچ به اسکرین مورد نظر هم بعد از عبارت screen -r اسم اسکرین رو مینویسی.