انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکلات کیبورد  (دفعات بازدید: 1254 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
مشکلات کیبورد
« : 26 دی 1394، 12:53 ق‌ظ »
سلام
هنگامی که سیستم رو روشن میکنم تا زمانی که هنوز برای بار اول زبان کیبورد رو عوض نکردم نام پد (کیبورد اعداد) بخوبی کار میکنه ولی به محض اینکه زبان رو عوض میکنم دیگ تا دفعه بعد که سیستم ریستارت شود نام پد بلااستفاده است
با وجود اینکه mouse key غیرفعال است (هنگامی که در ترمینال هستم کلید های ۸ و ۲ نقش بالا و پایین را ایفا میکنند ، البته در سایر نرم افزارها هم همینطور است )
من چند میانبر هم تعریف کردم مثل super+T , super+D برای ترمینال و دسکتاپ که اینها هم عمرشان فقط تا اولین تغییر زبان است .
پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم
Ubuntu 16.10

www.ma73.ir

آفلاین امیر حسین کریمی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکلات کیبورد
« پاسخ #1 : 28 دی 1394، 12:04 ب‌ظ »
سلام. ظاهراْ مشکلات کیبورد گریبان گیر دوستان دیگه هم هست. من کوبونتو 15.10 دارم و کلی مشکلات کیبوردی. شما از چه توضیعی استفاده میکنید؟

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
« پاسخ #2 : 28 دی 1394، 12:16 ب‌ظ »
۱.یعنی اگر زبان رو به انگلیسی بر گردونید بازم درست نمیشه ؟
۲.میتونید از بالای صفحه زبان رو عوض کنید و نتیجه رو ببینید.(یعنی از میانبر کیبرد استفاده نکنید.)
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 28 دی 1394، 02:15 ب‌ظ »
سلام
هنگامی که سیستم رو روشن میکنم تا زمانی که هنوز برای بار اول زبان کیبورد رو عوض نکردم نام پد (کیبورد اعداد) بخوبی کار میکنه ولی به محض اینکه زبان رو عوض میکنم دیگ تا دفعه بعد که سیستم ریستارت شود نام پد بلااستفاده است
با وجود اینکه mouse key غیرفعال است (هنگامی که در ترمینال هستم کلید های ۸ و ۲ نقش بالا و پایین را ایفا میکنند ، البته در سایر نرم افزارها هم همینطور است )
من چند میانبر هم تعریف کردم مثل super+T , super+D برای ترمینال و دسکتاپ که اینها هم عمرشان فقط تا اولین تغییر زبان است .

سلام
لطفاً مشخصات صفحه‌کلید یا اگر لپ‌تاپ دارید، مدل لپ‌تاپ و همچنین نام و نسخهٔ توزیع مورد استفادهٔ خود را بنویسید.

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
« پاسخ #4 : 28 دی 1394، 03:51 ب‌ظ »
سلام. ظاهراْ مشکلات کیبورد گریبان گیر دوستان دیگه هم هست. من کوبونتو 15.10 دارم و کلی مشکلات کیبوردی. شما از چه توضیعی استفاده میکنید؟
اوبونتو ۱۵.۱۰
۱.یعنی اگر زبان رو به انگلیسی بر گردونید بازم درست نمیشه ؟
۲.میتونید از بالای صفحه زبان رو عوض کنید و نتیجه رو ببینید.(یعنی از میانبر کیبرد استفاده نکنید.)
کافیه کلا ی بار زبان عوض بشه فرقی نمیکنه از کجا ! مشکلات تا ریستارت بعد گریبانگیر خواهند بود
سلام

سلام
لطفاً مشخصات صفحه‌کلید یا اگر لپ‌تاپ دارید، مدل لپ‌تاپ و همچنین نام و نسخهٔ توزیع مورد استفادهٔ خود را بنویسید.
Asus N55 SF / Ubuntu 15.10
Ubuntu 16.10

www.ma73.ir

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
« پاسخ #5 : 19 بهمن 1394، 02:48 ب‌ظ »
دوستان مشکل من پابرجاست
بعد از هربار تغییر لایوت کیبورد نام پد غیرفعال میشه
که اگر دستور numlockx رو بزنم فعال میشه تا تغییر بعدی
میشه ی اسکریپت نوشت که بعد هربار تغییر لایوت این دستور رو اجرا کنه ؟
Ubuntu 16.10

www.ma73.ir

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
« پاسخ #6 : 21 بهمن 1394، 12:43 ق‌ظ »
خب
میگن که نابرده رنج گنج میسر نمی شود
خب این چند روز خیلی فکر کردم و بالاخره تصمیم گرفتم خودم ی اسکریپتی بنویسم که اینکار رو بکنه
با کمی سرچ و کمک دوست خوبم محمد جان این کد نوشته شد که اگر بزاریم توو استارت آپ تا ابد اجرا میشه و همیشه اگر numlock خاموش باشه ، روشنش میکنه
#!/bin/bash
while :
do
    [[ `numlockx status` == 'Numlock is off' ]] && numlockx
done &

* البته باید قبلش بسته numlockx رو نصب کنید
Ubuntu 16.10

www.ma73.ir

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
« پاسخ #7 : 07 اردیبهشت 1395، 04:04 ب‌ظ »
خب
خب این چند روز خیلی فکر کردم و بالاخره تصمیم گرفتم خودم ی اسکریپتی بنویسم که اینکار رو بکنه
با کمی سرچ و کمک دوست خوبم محمد جان این کد نوشته شد که اگر بزاریم توو استارت آپ تا ابد اجرا میشه و همیشه اگر numlock خاموش باشه ، روشنش میکنه
#!/bin/bash
while :
do
done &

خب
#!/bin/bash
while :
do
done &

ی اشکالی داشت این اسکریپت که منابع بیش از حد استفاده میکنه که با ی اسلیپ حل شد
#!/bin/bash
while :
do
sleep 0.5