انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: معرفی تبلت اوبونتویی در MWC2016 با قابلیت اجرای برنامه‌ها تحت X11  (دفعات بازدید: 2522 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
یهویی خبر تولید تبلت اوبونتویی توسط شرکت BQ داغ شد.
یه کلیپ هم توی خبر هست که دانلود کردم. برم ببینم  ;D
خوبیش اینه  که قراره اپ هایی که روی X11 اجرا میشدن رو اجرا کنه. چون می‌دونید که، اوبونتوتاچ از دیسپلی منیجر Mir استفاده میکنه، واسه همین برنامه‌های مخصوص به خودش رو داره برای اجرا کردن. ولی با این قابلیت کاملا میشه برنامه‌های دسکتاپ رو روی تبلت (و احتمالا گوشی) اجرا کرد. مثل فایرفاکس و کروم و باقی اپ ها. چون این برنامه ها برای معماری arm از قبل پورت شدن ولی روی محیط X11 ران میشن و برای Mir مدتی طول می‌کشه تا بهینگی لازم رو پیدا کنن.

منبع:
Softpedia
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
فقط یک دلیل منطقی وجود دارد تا کاربران با وجود تبلت های اندرویدی و سرفیس به طرف اوبونتو بروند و ان اجرای بی چون چرای تمام اپلیکیشن ها مثل Netbeans و Blender و... روی تبلت و هماهنگی کامل ان با نسخه دسکتاپ است . ضمنا چنین قلمی حتما باید قلم داشته باشد تا کاربر بتواند از مزیت نرم افزار هایی مثل Blender و Gimp استفاده بکند. در غیر این صورت تبلت سرفیس با توجه به قدرت خود می تواند تمام این نرم فزار های چند سکویی را در ویندوز پشتیبانی بکند. خلاصه برای اسم اوبونتو کسی تبلت نمی خرد و انتظارات متفاوتی دارد که باید بر اورده بشوند.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
کسی نگفت بیایین تبلت اوبونتویی بخرین.  :)
اونایی میخرن و استفاده میکنن که نیاز به یه سیستم لینوکسی دارن که همیشه همراهشون باشه و راحت تر از لپ تاپ باشه. و همون تبلت هم قابلیت سوییچ به محیط دسکتاپ داره و نیازی به مانیتور بزرگ تر و ... نیست. قلم و اینجور چیزا یه آپشن خوبه ولی لازم نیست.
برنامه های دسکتاپ روی اون تبلت بازم در حالت دسکتاپ اجرا میشن و هنوز بهینه‌سازی برای پنل تبلت از طرف توسعه دهنده ها صورت نگرفته. پس اصولا کسی تو حالت تبلت/دسکتاپ، از بلندر و امثالهم استفاده نمی کنه. میزنه به مانیتور و با ماوس و کیبورد میشینه کار میکنه. البته من شخصا کیبورد مناسب برای این تبلت رو ترجیح میدم چون همش در حال کار با ترمینالم و اصولا دیوایس (گوشی/تبلت) اوبونتویی ویژگیش همین شلشه وگرنه با اندروید فرقی نمی کنه  ;D
اوبونتو حتی اگه برنامه های دسکتاپ رو هم اجرا نمی کرد باز من میخریدمش (و همین الان هم روی نکسوسم اوبونتو دارم) چون یه لینوکس کار کاراش رو با ترمینال انجام میده. می مونه یه زنگ و یه اس ام اس و یه وبگردی که خب با محیط گرافیکیش قابل انجامه.
از نظر من دیوایس های اوبونتویی، معادلی قدرتمند برای بردهایی مثل رزبری و اردوینو و ... هست. که علاوه بر خفن بازی‌های گیکی، قابلیت های گوشی و تبلت رو هم فراهم کردن با ظاهری بهتر.
مثل این می مونه که بگیم همه بیان برن رزبری بخرن. مسلمه به درد همه نمی خوره رزبری  :) اوبونتو هم به همین شکل.
اونایی میان این دیوایس هارو میخرن، که توی پلتفرم ویندوز، مک، اندروید و ... نیازشون تامین نشده و محدود بودن به یه سری چرت و پرت و میخوان آزاد باشن و هرکاری خواستن بکنن. این جماعت میان اوبونتو استفاده میکنن.
البته این نظر من بود و میدونم که دو دقه بعد همه میریزن سرم و فکر میکنن الان فتوای اوبونتو فقط برای گیک ها رو صادر کردم  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
یک چیزی می خواهم بگویم خواشا جبهه نگیرید . ما برای تبلت و گوشی الان  سه تا سیستم عامل داریم . ویندوز لینوکس ios یعنی اندروید صرفا یک برنامه در ماشین مجازی است . من به شخصه همیشه ترجیح می دهم که از لینوکس واقعی در تبلت و گوشی  استفاده کنم نه یک برنامه که در ماشین مجازی است . من با بقیه کاری ندارم ولی واقعا منتظر یک تبلت و گوشی لینوکسی و ترجیحا اوبونتو هستم . اوبونتو این قدرت را دارد که یکپارچگی را برای اولین بار به تبلت و گوشی بیاورد . البته ویندوز هم اینکار را می کند ولی نتیجه کارش سرفیس چند میلیونی است . چند میلیون برای یک تبلت یعنی اینکه به زور سر نیزه نه برنامه نویسی این سیستم عامل را داخل تبلت کرده اند . در اوبونتو این قدرت است که برنامه ای مثل بلندر را را در تبلت اجرا کند . حالا با قلم یا بدون قلم فکر نکنم زیاد مهم باشد .

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
البته ویندوز هم اینکار را می کند ولی نتیجه کارش سرفیس چند میلیونی است . چند میلیون برای یک تبلت یعنی اینکه به زور سر نیزه نه برنامه نویسی این سیستم عامل را داخل تبلت کرده اند .

من یه تبلت ویندوزی دارم که ویندوز ۸.۱ قانونی (کرک نشده) روش نصبه
تو شهر خودمون به من فروختن ۴۳۰ هزار تومن، قیمت واقیعش رو نتونستم پیدا کنم، اما حدس می‌زنم خیلی گرون خریدمش ...
http://www.touchmate.net/Product/rvdsfpid/tm-mid702w-425
سخت افزار قدرتمندی نداره، اما چند ملیون هم پولش نیست
و این که باید دید مشخصات سخت افزاری سرفیس چی هست و با معادلش در لبتاپ مقایسه بشه ... بعد از این مقایسه می‌شه نظر داد که ارزش قیمتش رو داره یا نه (این بحث کلا جدای از آزاد بودن هست)
ram, hdd, cpu, touch, ... اون موقع می‌شه گفت سرفیس چه قدر گرونه یا چه قدر ارزونه
امیدوارم 16.04 تبلت من رو پشتیبانی کنه و تبلته رو لینوکسی کنم :دی
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.