انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند مشکل در اوبونتو 9.04  (دفعات بازدید: 1086 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Gune Baxan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Tiraxturçi
چند مشکل در اوبونتو 9.04
« : 17 اسفند 1388، 10:05 ق‌ظ »
من دیروز اوبونتو 9.04 رو نصب کردم ولی به چند مشکل برخوردم، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
1. من بعد از نصب اوبونتو package هایی رو که دوستم دانلود کرده بود ازش گرفتم و نصب کردم. بعد از نصب ورژن کرنل از 11-2.6.28 به 18-2.6.28 تغییر کرد و حالا در گراب برای انتخاب هر دو تا هست.

2. بعد از تغییر کرنل برای پیدا کردن درایور مودم، scanmodem رو انجام دادم، ولی درایوری که برای کرنل 18-2.6.28 گفته دانلود کنم در سایت موجود نیست. تا نسخه 17-2.6.28 درایور داره ولی برای 18-2.6.28 درایور نداره.

3. می خواستم Alsa Driver رو نصب کنم ولی وسط کار error داد و بعد از اون دیگه صدا هم قطع شده.

4. داریور کارت گرافیک رو نصب کردم، بدون مشکل بود، ولی امروز resolution سیستم بعد از راه اندازی خیلی پایین بود و وقتی هم که وارد تنظیمات display خود اوبونتو و همچنین تنظیمات nvidia شدم از اندازه تصویر 640x480 بیشتر نداشت. (حل شد)
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1388، 09:55 ق‌ظ توسط Gune Baxan »

آفلاین mrr1990

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
پاسخ به: چند مشکل در اوبونتو 9.04
« پاسخ #1 : 17 اسفند 1388، 12:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
4. داریور کارت گرافیک رو نصب کردم، بدون مشکل بود، ولی امروز resolution سیستم بعد از راه اندازی خیلی پایین بود و وقتی هم که وارد تنظیمات display خود اوبونتو و همچنین تنظیمات nvidia شدم از اندازه تصویر 640x480 بیشتر نداشت.
تنظیمات خود اوبونتو که نه ولی nvidia جواب داده (من خودم مشکل رزولوشن داشتم که با accelerator , nvidia  حل شد)
اگر یه مقدار واضح تر بگی شاید بتونم کمک کنم.
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1388، 12:08 ب‌ظ توسط mrr1990 »

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #2 : 17 اسفند 1388، 01:53 ب‌ظ »

آقا چه جوری پکیج ها رو نصب کردی؟ لطفا کامل توضیح بده . چون من نتونستم نصبشون کنم
ممنونم
ارزش هرکس به اندازه چیزی است که آن را نیکو می داند.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #3 : 17 اسفند 1388، 01:54 ب‌ظ »

1. من بعد از نصب اوبونتو package هایی رو که دوستم دانلود کرده بود ازش گرفتم و نصب کردم.

آقا چه جوری پکیج ها رو نصب کردی؟ لطفا کامل توضیح بده . چون من نتونستم نصبشون کنم
ممنونم
ارزش هرکس به اندازه چیزی است که آن را نیکو می داند.

آفلاین Gune Baxan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Tiraxturçi
« پاسخ #4 : 18 اسفند 1388، 09:54 ق‌ظ »
نقل‌قول
4. داریور کارت گرافیک رو نصب کردم، بدون مشکل بود، ولی امروز resolution سیستم بعد از راه اندازی خیلی پایین بود و وقتی هم که وارد تنظیمات display خود اوبونتو و همچنین تنظیمات nvidia شدم از اندازه تصویر 640x480 بیشتر نداشت.
تنظیمات خود اوبونتو که نه ولی nvidia جواب داده (من خودم مشکل رزولوشن داشتم که با accelerator , nvidia  حل شد)
اگر یه مقدار واضح تر بگی شاید بتونم کمک کنم.

امروز که وارد اوبونتو شدم این مشکل حل شد. یعنی رزولیشن به حالت عادی برگشته.

ولی هنوز مشکلات قبلی به قوت خود باقی هست.  ](*,)

ممنونم

پکیج ها deb بودن. با استفاده از GDebi نصب کردم. اینجا در مورد نصب برنامه ها توضیح داده شده. http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware