انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تغییر میزکار از unity به gnome 3  (دفعات بازدید: 1873 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
تغییر میزکار از unity به gnome 3
« : 02 بهمن 1394، 03:16 ب‌ظ »
سلام
می خوام کلا unity رو پاک کنم و gnome نصب کنم. اولا اینکه اینکار سیستم را ناپایدار میکنه؟ چون توی یه تاپیکی توی فروم خوندم که برای از دست ندادن پایداری سیستم باید یه اوبنتو که به صورت پیشفرض با gnome میاد رو نصب کنم.
ثانیا چجوری باید این کار رو بکنم؟ تو انجمن روش نصب همزمان و بعد پاک کردن unity بود ولی قبلش گفته بود که سیستم ناپایدار میشه.
ممنون

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : تغییر میزکار از unity به gnome 3
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1394، 04:06 ب‌ظ »
سلام.
آره پایداری توزیعت از بین میره.
اوبونتوگنوم نصب کن:
Download Ubuntu Gnome 15.10
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 بهمن 1394، 09:57 ب‌ظ »
سلام.
آره پایداری توزیعت از بین میره.
اوبونتوگنوم نصب کن:
Download Ubuntu Gnome 15.10
اخه این همه برنامه نصب کردم. همه باید از اول دانلود شن. برای انتقال برنامه ها راهی نیست؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 بهمن 1394، 10:06 ب‌ظ »
اگه اوبونتویی که داری ۱۵٫۱۰ هست و اوبونتو گنوم رو با همون معماری‌ای که اوبونتو ۱۵٫۱۰ داشته دانلود و نصب کنی، می تونی از برنامه هایی که قبلا نصب کردی، کپی بگیری و توی اوبونتوگنوم نصب کنی به صورت آفلاین.
اینجوری:
sudo cp -r /var/cache/apt/archive/ /path/of/partitionاون path/of/partition/ رو پاک کن و جاش آدرس کامل پارتیشنی که میخوای فایلا توش کپی بشن رو بنویس. این دستور تمام برنامه هایی که نصب کردی رو کپی می کنه توی اون پارتیشن. بعد اوبونتو گنوم نصب کن و دستور رو برعکس کن. یعنی:
sudo cp -r /path/of/partition/archive/ /var/cache/apt/و صبر کن تا کپی بشن. بعد بزن
sudo apt updateبعد دیگه هرچی برنامه بخوای نصب کنی که قبلا توی اوبونتو۱۵٫۱۰ نصب کرده بودی، به صورت آفلاین نصب میشن.
مثلا:
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt install vlc tor
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 بهمن 1394، 10:26 ب‌ظ »
اگه اوبونتویی که داری ۱۵٫۱۰ هست و اوبونتو گنوم رو با همون معماری‌ای که اوبونتو ۱۵٫۱۰ داشته دانلود و نصب کنی، می تونی از برنامه هایی که قبلا نصب کردی، کپی بگیری و توی اوبونتوگنوم نصب کنی به صورت آفلاین.
اینجوری:
sudo cp -r /var/cache/apt/archive/ /path/of/partitionاون path/of/partition/ رو پاک کن و جاش آدرس کامل پارتیشنی که میخوای فایلا توش کپی بشن رو بنویس. این دستور تمام برنامه هایی که نصب کردی رو کپی می کنه توی اون پارتیشن. بعد اوبونتو گنوم نصب کن و دستور رو برعکس کن. یعنی:
sudo cp -r /path/of/partition/archive/ /var/cache/apt/و صبر کن تا کپی بشن. بعد بزن
sudo apt updateبعد دیگه هرچی برنامه بخوای نصب کنی که قبلا توی اوبونتو۱۵٫۱۰ نصب کرده بودی، به صورت آفلاین نصب میشن.
مثلا:
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt install vlc tor
الان ۱۴.۱۰ دارم. پس باید بیخیال همه برنامه ها بشم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 بهمن 1394، 10:36 ب‌ظ »
خودم برنامه های یه توزیع قدیمی رو روی یه توزیع جدید تست نکردم و نظری ندارم ولی احتمال میدم که نتونی نصبشون کنی. شاید برخیشون نصب بشه ولی با خیلیاشون به مشکل میخوری. ۱۴٫۱۰ که کلا پشتیبانی نمیشه. در هر صورت باید مهاجرت کنی به ۱۵٫۱۰

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 بهمن 1394، 11:00 ب‌ظ »
خودم برنامه های یه توزیع قدیمی رو روی یه توزیع جدید تست نکردم و نظری ندارم ولی احتمال میدم که نتونی نصبشون کنی. شاید برخیشون نصب بشه ولی با خیلیاشون به مشکل میخوری. ۱۴٫۱۰ که کلا پشتیبانی نمیشه. در هر صورت باید مهاجرت کنی به ۱۵٫۱۰
اشتباه کردم. 14,04 LTS هست. سه سال دیگه پشتیبانی داره.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 02 بهمن 1394، 11:13 ب‌ظ »
خب پس اگه خیلی گنوم دوست داری، اوبونتو گنوم ۱۴٫۰۴ نصب کن و با همون روشی که گفتم کارت راه می افته.
Download Ubuntu Gnome 14.04