انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل جدی با سیناپتیک حرفه ای لطفا راهنمایی کنید (حل شد)  (دفعات بازدید: 1857 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
  • حضور تو ظهور حادثه ای ناب
سلام و درود
بعد از اینکه تعدادی پکیج با فرمت deb دانلود کردم با دستور dpkg همه رو نصب کردم ظاهرا مشکلی پیش نیامد اما بعد از اون سیناپتیک را که باز میکنم پیغام میده که flashplugin_installer   درست نصب نشده و بعد پنجره ی سیناپتیک بسته میشه  :oops:. راه های که رفتم ایناس اما هیچ کدوم نشد . در ضمن دیگه نصب هیچ بسته ای رو قبول نمی کنه حتی همون flashplugin ???
1- خود سیناپتیک که باز نمیشه
2- آپدیت منجیر که ابتدا سعی میکنه  اما نمی تونه !
3-  برنامه ای computer janitor  هم نمی تونه و باز پیغام میده که مشکل جدی و باید بطور دستی حذف یا نصب مجدد بشه
4- دستور dpkg -p , ..
5-  دستور  apt_get install -f
6- از طریق  مرکز نرم افزارها
تقریبا همه پیغام مشابهی میدهند که باید بصورت دستی حذف شود در ضمن من با ویندوز به اینترنت وصل می شوم .
لطفا راهنمایی کنید خیلی داره اذیت میکنه ](*,)
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1388، 03:26 ق‌ظ توسط نگاه سرد »
چرا اوبونتوی ما اینقدر گمنامه؟

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
sudo apt-get remove flashplugin_installer

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
این دستور شما را هم زدم نتیجه اش همون جواب همیشگیش شد
نتیجه دستور
sudo apt-get remove flashplugin-installer
[sudo] password for tak:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: The package flashplugin-installer needs to be reinstalled, but I can't find an archive for it.
این همون خطایی است که دایم اتقاف می افتد
راستی دیگه computer jonitor  هم باز نمیشه .
بد شانسی دیگه اینه که اینترتم هم کار نمی کنه. و نمیشه ریپورت یا چیزی دیگه ای فرستاد
خیلی برای اوبونتو بده که بد نصب شدن یک نرم افزار کل سیستم نصب و ... از کار بیاندازه . حتی نمیشه دستی همه را حذف کرد.
تمام فایل های به این اسم رو جستجو و حذف کردم اما فرقی نکرد

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
دستور پایین رو بزن
~$ locate adobe-flashplugin | grep postinst
~$
یا این رو:
sudo find / -name adobe-flashplugin*بعد فایل رو دستی حذف کن

اگه فایلی پیدا نشد یا با حذفش بازم پیام خطا امد این راه رو برو:
فایلی که تو این آدرس هست رو ویرایش کن: /var/lib/dpkg/status. و قبل از ویرایش برای اطمینان یه کپی از فایل بگیر، تا اگه چیزی رو اشتباه پاک کردی یا فایل خراب شد بتونی از فایل پشتیبانی استفاده کنی.
برای ویرایش دستور پایین رو اجرا کن:
sudo gedit /var/lib/dpkg/status
وقتی که فایل باز شد دنبال عبارت flashplugin-nonfree بگرد یا هر چیزی که مربوط به پیام خطا می‌شه. بعد بلاک مربوط که اون عنوان رو پاک کن.
اگه نمی‌دونی تا کجا رو پاک کنیَ، محتویات فایل همراه با پیام کاملی که موقع نصب هر برنامه‌ای تو ترمینال میاد رو بزار تا بهت بگم.
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1388، 09:12 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
عنوان درست باعث می شه جواب بهتری بگیری. سعی نکن کسی رو تحریک کنی و معقول باش. در مورد مشکلت هم بر می گرده به ایران بودنت و اینکه فلش برای ایرانی ها تحریم است و نمی تونی از اداب دانلودش کنی ولی سانسور توی مدیریت بسته پیش بینی نشده (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
بله من هم سعی کردم عنوان را درست و کامل بنویسم اما در مورد تحریک کردن ُ اشتباه نکن دوست من این به نظر من یک ایراد بزرگه . نوشتم تا دوستان فکری براش بکنند. ???
ازهمه دوستان ممنون .
heresh جان از اینکه افرادی مثل شما توی انجمن هستند خیلی خوشحالم . وجود شما باعثه امیدواریه برای ما تازه کارها. ا \\:D/

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
ضعف جدی در برابر ویندوز؟؟ ویندوز که اصلاً چیزی به‌عنوان پکیج منیجر (package manager) نداره!!!  :o به حق چیزای ندیده و نشنیده!!!
هر وقت به دلیل تحریم یا فیلترینگ مشکل دانلود پکیج وجود داشت، شما می‌تونید توی ترمینال، پروکسی ست کنید و بدون مشکل توی ترمینال آپدیت کنید!
اما شما که اصلاً نمی‌تونید از توی لینوکس، به اینترنت وصل بشید!!! پکیجی هم که از طریق ویندوز دانلود کردید ظاهراً مشکل داره! خب دیگه چه انتظاری دارید؟! راهش اینه که cache مربوط به پکجی منیجر رو پاک کنید(یا فایل اون پکیج رو حذف کنید) و اگه خواستید دوباره دانلود کنید و نصب کنید....

حتی شما از روی اسم پکیج flashplugin_installer هم می‌تونید حدس بزنید که نباید نصبش کنید!!! installer توی پکیج منیجر چیکار می‌کنه؟؟ پکیج منیجر خودش installer هست!! پی پکیجی که اسمش flashplugin_installer احتمالاً خودش می‌خواد از اینترنت دانلود کنه و نصب کنه!!! (احتمالاً نسخهٔ غیرآزاد رو) اما شما که توی لینوکس و موقع نصب پکیج، به اینترنت وصل نیستید!!! پس تقصیر خودتونه...
همین قضیه در مورد پکیج msttcorefonts هم هست.

بله من هم سعی کردم عنوان را درست و کامل بنویسم اما در مورد تحریک کردن ُ اشتباه نکن دوست من این به نظر من یک ایراد بزرگه . نوشتم تا دوستان فکری براش بکنند. ???
اشتباه از شماست که عنوان نامناسب گذاشتید که یکی از مصادیق سوال غیرهوشمندانه هست!
http://wiki.ubuntu-ir.org/SmartQuestions
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1388، 05:32 ق‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
سعید جان
منم مثل شما روی اوبونتو تعصب دارم
اون پکیج هم کاملا مطمئنه و همین طور که شما هم  گفتید برای نصبش باید به اینترنت وصل شد تا مراحل نصبش تکمیل بشه که من اینو نمی دونستم.
اما اینکه گفتم ضعف جدی منظور اینه که یک ایراد در واحد جز کل سازه یا واحد کل را از کار بیاندازه.
 این معادل اینه که توی ویندوز خطا در روند نصب یک برنامه کوچک باعث عدم اجازه نصب یا حذف هر چیز دیگه ای بشه یا کنترل پنل را کلا از کار بیاندازه
به هر حال من این را میذارم به حساب اینکه اطلاعات کاملی از اوبونتو ندارم.