باز هم سلام;
من تنظیمات شبکه رو قدم به قدم بصورت تصویری بهت میگم ولی شناسوندن کارت وایرلس با خودت.
اول باید از همسایتون آدرس IP رو بگیرید که باهاش به اینترنت وصل میشه، این همون آدرسی هستش که به قسمت مدیریت مودمش میره.
معمولا 192.168.1.1 هستش، اگه IP همسایتون 192.168.1.2 باشه شما 192.168.1.3 یا چیزی غیر از مال همسایتون رو بردار که هم رینج باشن.
البته این مودم ها معمولا میتونن بصورت DHCP آی پی بدن، بهتره اون قابلیت رو روشن کنه تا نیازی به IPدستی نباشه و سیستم بصورت آپتین IP برداره.
تو قسمت SSID تو زبانه وایرلس نامی مناسب رو انتخاب و با این که کارت وایرلس شما میتونه جستجو کنه ولی به شما هم بگه تا در صورت نیاز دستی وارد کنید. تو قسمت امنیت شبکه بیسیم معمولا یه WEP تعیین میشه که باید به شما بگه، این واژه رمز هنگام اتصال به شبگه از شما پرسیده میشه و شما با زدن کلید Remember میتونید دیگه واردش نکنید.
قسمت بعدی تو همون زبانه وایرلس قسمت مک فیلتر هستش که باید (حتما) مک آدرس شما رو وارد کنه! این کار رو هم میتونه بصورت دستی هم با جستجوی مک های فعال و اد کردن اونها انجام بده.
خوب تنظیمات مودم تموم شد حالا باید بریم سراغ تنظیمات کانکشن ساختن تو اوبونتو:
وارد Network Manager شو و روی دکمه Add کلیک کن و SSID رو دستی وارد کن (البته کارت شبکت باید اتومات پیداش کنه) بعد به زبانه Wireless Security برو و WEP رو که از همسایتون گرفتی وارد کن .. البته اگه اینجا هم وارد نکنی کانکت شدنی ازت میپرسه میتونی اونجا وارد کنی .. اونجا وارد کنی راحت تر خواهی بود، این بند آخری پیشنهاد شخصی من بود!! وارد زبانه IPv4 شو و اگه DHCP رو روشن کردی که این مرحله رو وله و Apply کن تمام. وگرنه متود دستی رو انتخاب و IP و MASK رو دستی وارد کن (قسمت MASK همیشه اونیه که من نوشتم = 255.255.255.0) الآن شما کانکتی ...
از تمامی مراحل به ترتیب عکس گرفتم که میتونی از لینک زیر دانلودش کنی. (چند کیلوبایته!)
http://www.box.net/shared/zh7rizvupqپی نوشت: بنده چشمام رو عمل کردم و تار میبینم! ممکنه غلط املایی داشته باشم به بزرگی خودتون ببخشید.