انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لاگین شدن با یوزر روت و بوجود امدن مشکل(حل شد)  (دفعات بازدید: 1914 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
سلام علیکم.
بنده اومدم محض کنجکاوی با یوزر روت لاگین شدم بعد از این که لاگین شدم startx رو زدم میز کار اجرا شد اما وقتی ری بوت کردم و خواستم با lightdm میز کار رو با یوزر روت بیارم میز کار باز نشد و بعد از گذشت چند دقیقه ری بوت کردم سیستم رو حالا که روشن میکنم بعد از لودینگ فایلا رو چک میکنه و به 40 درصد که میرسه ارور میده و میخواد یا ctlr+d رو بزنم یا با یوزر روت لاگین بشم(همه این ها در ترمینال هست)اولی رو که میزنم دوباره ارور میاد اولی رو میزنم و میخوام میز کارو باز کنم دوباره کلی طول میکشه و اصلا میز کار بالا نمیاد.و الان منم و خط فرمان بدون میز کار.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی یادم رفت وقتی لاگ رو چک میکنم چند ارور میبینم که مضمونش این هست هسته دچار مشکل شده.ممنون از راهنمایتون.
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1394، 04:14 ب‌ظ توسط Mr-virus »

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
پاسخ : لاگین شدن با یوزر روت و بوجود امدن مشکل
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1394، 12:49 ب‌ظ »
الان با xdm تست کردم یک صفحه برای لاگین میاد اما ارور forbiden میده.بعد دوباره با lightdm تست کردم الان نشانگر موس میاد اما میز کار بالا نمیاد و یک خط چشمک زن گوشه مانیتور(همونجایی که دستورات ترمینال وارد میشه) ظاهر شده اما صفحه مانیتور همچنان سیاه.

آفلاین saeed ameri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1394، 03:00 ب‌ظ »
از چه توزیعی استفاده میکنین؟با این اطلاعات ناقصی که دادین تنها چیزی که میتونم پیشنهاد کنم نصب دوباره گرافیک و xdm هست.
درضمن لاگین کردن با یوزر روت به تنهایی همچین مشکلی ایجاد نمیکنه.احتمالا دستورهای دیگری هم انجام دادین
Arch+Gnome

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1394، 03:39 ب‌ظ »
از چه توزیعی استفاده میکنین؟با این اطلاعات ناقصی که دادین تنها چیزی که میتونم پیشنهاد کنم نصب دوباره گرافیک و xdm هست.
درضمن لاگین کردن با یوزر روت به تنهایی همچین مشکلی ایجاد نمیکنه.احتمالا دستورهای دیگری هم انجام دادین
از اوبونتو 15.10
چطور xdm و میز کارو از اول نصب کنم؟هر کاری کردم میز کار بالا نیومد با xdm صفحه لاگین میاد اما همه یوزرها رو رد میکنه و forbiddn میده.
این مشکل به مجرد لاگین شدن و اجرای lightdm به وجود اومد و لاغیر.

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1394، 04:14 ب‌ظ »
دوستا مشکل حل شد الحمدلله.
از ریکاوری مد رفتم و خودش ارور ها رو فیکس کرد و میز کار بالا اومد.