انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بالا نیامدن اوبونتو 15.10 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1520 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
    • دی اسکریپت
مشکل بالا نیامدن اوبونتو 15.10 (حل شد)
« : 09 بهمن 1394، 06:54 ق‌ظ »
سلام

من در حال کار با اوبونتو بودم، برنامه سنگین اجرا بود و داشتم نرم افزار نصب می‌کردم

بد از چند ساعت هی‌ ارور میداد (واسه ارسال گزارش و ...) و هنگی شده بود

ریستارت کردم تا درست بشه، دیگه بالا نیومد  [Shiiiit]

یه صفحه میاد، مینویسه :

Ubuntu Xenial Xerus (development branch) data-pc ttyl

data-pc login:

اینجا یوزر و پسورد رو وارد می‌کنم

بعدش دستور می‌خواد !

اوبونتو هم بالا نمیاد دیگه

مشکلش چیه؟
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1394، 07:54 ق‌ظ توسط A Newbie »

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
من فکر می‌کنم نسخه‌های آزمایشی مخصوص توسعه دهنده‌هاست یا حداقل برای افرادی که پاسخ این سؤالات رو بلد هستند
مثل این می‌مونه که یه خانم محترمی قصد کوهنوردی با کفش پاشنه بلند داشته باشه بعد وسط راه بگه کمرم درد گرفت، پام پیچ خورد.
پاسخ اینه، شما باید کفش مناسب کوهنوردی می‌پوشیدید
شما دوست عزیز هم باید نسخه مناسب رو استفاده کنید
استفاده از نسخه ۱۴.۰۴ یا ۱۵.۱۰
شاید هم الان کسی بیاد بگه
صدراله وقتی بلد نیستی بگو بلد نیستم و ...
ولی جواب اینه: استفاده از کفش مناسب
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اوبونتوی ۱۶٫۰۴ در حال توسعه‌ هست. و مسلمه ک مشکلات داره و تا پایان فروردین ۹۵ باید صبر کرد تا نسخه‌ی نهایی ریلیز بشه. نسخه‌ی دولوپ همیشه مشکلاتی داره که ذره ذره رفع میشه. و ممکنه بعد از رفعش باز یه جای دیگه مشکل درست کنه و ... پس هیچ کس ۱۶٫۰۴ رو به عنوان توزیع اصلیش استفاده نمی کنه و اون رو توی محیط مجازی مثل virtualbox نصب میکنه.
حرف Sadrolla درسته.

----
حالا راجع به سوال:
اولا اینکه اون <user> چرا نوشته؟ اونجا باید اسم هاست شمارو بنویسه. اینم یکی از دلایلی که نشون میده ۱۶٫۰۴ رو نباید روی سیستم به صورت روزانه استفاده کرد
دوما اینکه بعد از دادن یوزر و پسورد، خط فرمان رو میده بهت؟ اونجا startx رو بزن ببین چی میگه.
اون tty میشه محیط متنی سیستم عاملت. برای زمانیه که کلا محیط گرافیکی نداری یا محیط گرافیکیت دچار مشکل شده و موقع بوت، اوبونتو نمی تونه پروسه‌ی محیط گرافیکی رو ران کنه. با ctrl+alt+F1-F7 میشه این tty هارو آورد. فعلا همون startx رو بزن ببین چی میشه. ولی در هر صورت باید ۱۵٫۱۰ یا ۱۴٫۰۴ نصب کنی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
من یه چیزی رو بادم رفت بگم
و اون اینه که من از اوبونتو 15.10 - 64 بیت استفاده می کنم ! :|
خانم کوهنورد و کفش و این چیزا چیه که واسه من مثال میزنین

اون <user> رو اشتباهی به جای Hostname خودم نوشتم.
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1394، 06:42 ب‌ظ توسط A Newbie »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
مگه میشه آدم ۱۵٫۱۰ داشته باشه و اسمش Xenial Xerus باشه؟  :o
۱۵٫۱۰ میشه Wily Werewolf. و وقتی اونو نوشته پس ۱۵٫۱۰ نیست دیگه  :)
بازم همون پست های قبلی برای جوابت صادقن. چیزی عوض نشد  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
خب حالا که شده دیگه :|

طبق گفته ی شما، توی خط فرمان دستور Startx رو زدم. بعدش وارد اوبونتو شد
فقط یه دسکتاپ بود + 4 تا فایل توش . موس هم علامت ضربدر بود

یه خطا هم میومد واسه send report

متنش این بود:
Sorry, Ubuntu 15.10 has experienced an internal error

if you notice further problems, try restarting the computer

show details

details:

executable patch
/usr/share/apport/apport-gtk

شاید به اشتباه آپگرید کردم یا ... .
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1394، 06:50 ب‌ظ توسط A Newbie »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
خب حالا که شده دیگه :|
نه نشده. وقتی ۱۶٫۰۴ میگه پس ۱۶٫۰۴ هست دیگه.
اگه با اختیار خودت تبدیل شده به ۱۶٫۰۴ که خب در هر صورت باید برگردی به ۱۵٫۱۰. این نسخه به درد امثال من و شما نمیخوره
اگه بدون اختیارت شده ۱۶٫۰۴ پس یه جایی خرابکاری کردی. مخصوصا توی sources.list

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
یعنی از اول نصب کنم یا اینکه راهی هست برگردوندش به نسخه قبل ؟

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
از اول نصب کن و سر خودت درد نیار
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
یعنی از اول نصب کنم یا اینکه راهی هست برگردوندش به نسخه قبل ؟
برگردوندنش ممکنه درستش کنه یا بدترش کنه. من تست نکردم. ولی بعضا شنیدم که اونایی که تست کردن، پکیج های زیادی رو بریک کرده و وضع بدتر شده.
پس دوباره ۱۵٫۱۰ رو نصب کن و این دفعه دستوری که مربوط به Sources.list باشه یا sudo do-release-upgrade باشه، نزن تا مشکل درست نشه دوباره.

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
از اول نصب کن و سر خودت درد نیار

من کلی برنامه نصب کردم که بصورت آنلاین نصب شدن و چند گیگ ترافیک مصرف شده :|
مگه ویندوزه که هر بار به مشکل خورد از اول نصب کنم ؟!
اینجوری بود که دیگه اوبونتو رو به عنوان سیستم عامل انتخاب نمی کردم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
تمامی برنامه هایی که دانلود کردی، رفتن توی /var/cache/apt/archive/
باید اونارو برداری بریزی یه جا بعد از اول اوبونتو نصب کنی و اونارو برگردونی سرجاش و آفلاین نصبشون کنی. منتها باید بدونی کدوما مال ۱۵٫۱۰ هستن و کدوما مال ۱۶٫۰۴. تا بسته‌ای اشتباهی کپی نکنی.
لینوکس رو میشه صدبار از اول نصب کرد ولی بدون از دست دادن هیچ داده‌ای. کلا ویژگیش همینه که میشه عین روز اول نصبش کرد ولی همه چیتم سرجاش بمونه.
چیزی رو که خودت خراب کردی، تقصیر لینوکس ننداز.
این عملت یه جور Downgrade حساب میشه. بسته هایی که الان توی ۱۶٫۰۴ هستن، توی ۱۵٫۱۰ دیگه کاربرد ندارن و ممکنه همه‌ی بسته هارو برنگردونه به نسخه‌ی قبل. حتی اگه درست هم برگرده، بازم باید اون حجم رو مصرف کنی برای داونگرید کردن به توزیع قبلی.
کار نشد نداره توی لینوکس. منم میتونستم توی همون پست قبلی بهت بگم، ولی دیدم از اول نصبش کنی دردسرش کمتره.
sudo sed -i -e s/xenial/wily/ /etc/apt/sources.list
sudo sed -i -e s/devel/wily/ /etc/apt/sources.list

یکی از این دوتا دستور باید جواب بده و یکی باید اررور بده. اونی هم که جواب میده، چیزی نشونت نمیده و همین که هیچی نشون نمیده یعنی جواب داده.
بعد هم میزنی
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
بعدشم دیگه با خداس کلا. ممکنه بسته ها کاملا برگردن روی نسخه ی قبلی (احتمالا دانلود هم باید بشن دوباره چون این بسته ها با بسته های قبلی فرق دارن) و یا ممکنه وسط کار بسته ها بشکنن و یه سریشون ۱۵٫۱۰ باشن و یه سریشون ۱۶٫۰۴ که میشه آخر دردسر. در هر صورت از اول نصبش کنی از نظر وقت و زمانی که براش میذاری، به صرفه تره. و بعد هم باید درس عبرت بشه برات که هرچیزی رو نزنی مگه اینکه بدونی چی میشه. منم خیلی وقته فکر میکنم که بیام wily رو آپگرید کنم به xenial. ولی فکر اینم میکنم که اگه نسخه‌ی دولوپ باگ داشته باشه و یه سری مشکلات که کار روزانه‌م رو مختل کنه، باید کلی دردسر بکشم که برش گردونم به ۱۵٫۱۰. واسه همین عقلم میگه کاری نکن که چندساعت وقتت رو تلف کنه. وقتی رو که میتونی بذاری روی کار مفیدتر توی زندگی.

آفلاین data/

• Jr. Member
  • *
    • دی اسکریپت
نقل‌قول
تمامی برنامه هایی که دانلود کردی، رفتن توی /var/cache/apt/archive/
باید اونارو برداری بریزی یه جا بعد از اول اوبونتو نصب کنی و اونارو برگردونی سرجاش و آفلاین نصبشون کنی. منتها باید بدونی کدوما مال ۱۵٫۱۰ هستن و کدوما مال ۱۶٫۰۴. تا بسته‌ای اشتباهی کپی نکنی.

من نشستم فایل هارو از همین آدرس که دادین، کپی کردم توی درایو دیگه و دوباره اوبونتو 15.10 رو نصب کردم

الان من از کجا بفهمم که کدوم فایل ها مال اوبونتو 15.10 هست؟

« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1394، 01:30 ق‌ظ توسط A Newbie »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
فرض کن این جاییه که اون دایرکتوری رو کپی کردی:
/mnt/Data/apt/archive/باید حالا آرشیو رو کپی کنی توی آرشیو روت. با دستور sudo باید بزنی. توی ترمینال. و با سوییچ r-
یعنی:
sudo cp -r /mnt/data/apt/archive/*deb /var/chache/apt/archive/تمام فایل های Deb کپی میشن توی آرشیو اصلی.
بعد میزنی
sudo apt updateبعد از تموم شدن، حالا دستورات نصب رو میزنی. مثلا:
sudo apt-get install vlc chromium-browser anki smplayer tor obfsproxy inxiو الی آخر. بعد تمام اون بسته هایی که از قبل بودن، دیگه نمیگیره و فقط اونایی که توی اون پوشه نیستن رو از اینترنت میگیره. اگه تمام بسته هایی که نصب کردی، همه‌شون توی اون پوشه باشن پس همه رو آفلاین نصب میکنه. بعدشم میزنی:
sudo apt-get dist-upgradeتا باقی آپدیت ها هم اگه فایلاشون هست، آفلاین نصب بشن و اونایی که نیست، دانلود بشن و نصب بشن.
به احتمال خیلی زیاد apt خودش بسته های مربوط به ۱۵٫۱۰ رو تشخیص میده و همونارو نصب میکنه.