انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اسکرول افقی توی فایرفاکسم کار نمیکنه  (دفعات بازدید: 684 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
تو فایرفاکس روی هر سایتی که زوم می‌کنم، وقتی اسکرول افقی لازم میشه عمل نميکنه! مشکل چيه؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : اسکرول افقی توی فایرفاکسم کار نمیکنه
« پاسخ #1 : 09 بهمن 1394، 03:25 ب‌ظ »
خداوکیلی ۱ خط نوشتی، اگه می نوشتی نسخه‌ی فایرفاکست چنده و کدوم سایت رفتی و توزیع لینوکسیت چیه و ورژن چنده و ... گناه کبیره مرتکب میشدی؟  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1394، 09:55 ب‌ظ »
خداوکیلی ۱ خط نوشتی، اگه می نوشتی نسخه‌ی فایرفاکست چنده و کدوم سایت رفتی و توزیع لینوکسیت چیه و ورژن چنده و ... گناه کبیره مرتکب میشدی؟  ;D

من یه دنیا شرمنده‌م. روم به ديوار.   ](*,)  (گفتم از این شکلک يه کاربرد جدید بیرون بيارم!)

۱. فایرفاکسم 43.0.4
۲. لينوکسم اوبونتو گرگمرد (Werwolf)  8)
۳. فرقی هم نداره به چه سایتی برم. همین الان روی همین صفحه‌ای که هستم تو اوبونتو زوم کردم (با کنترل+) و پایین با اينکه اسکرول ظاهر شد اما هرچی روش کلیک ميکنم انگار اصلا ماوسم عمل نميکنه ولی جاهای ديگه همه چی خوبه. اسکرول عمودی هم مشکلی نداره.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1394، 10:58 ب‌ظ »
دوتا راه بهت پیشنهاد میکنم
۱) فایرفاکس رو آپدیت کنی. الان نسخه‌ش ۴۴ هست
۲) از دایرکتوری mozilla. توی هوم یه کپی بردار بذار جای امن. بعد mozilla. اصلی هوم رو پاک کن. (فایرفاکس قبلش بسته باشه) بعد که پاک کردی فایرفاکس رو باز کن. همه چی توی فایرفاکس برمیگرده به روز اولش (واسه این گفتم که کپی بگیری حتما ازش). حالا تست کن ببین اسکرولت کار میکنه یا نه. اگه کار کرد پس یه دستکاری کوچکی توی فایرفاکس انجام دادی که اینجوری شده. بعد دیگه باید اون mozilla. کپی شده رو برگردونی دوباره توی هوم و بعد دیگه بیفتی ببینی چی اضافه کردی به فایرفاکس که اینجوری مشکل‌دارش کرده. اگه بعد از پاک شدن هم بازم مشکل داشت، پس احتمالا به خاطر نسخه‌ی ۴۳٫۰٫۴ هست و با آپدیت احتمالا حل بشه. هرچند من تا حالا به این مشکل برنخورده بودم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت