انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی در مورد aria2  (دفعات بازدید: 4269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
درخواست راهنمایی در مورد aria2
« : 09 بهمن 1394، 06:32 ب‌ظ »
سلام
من میخوام برای مدیریت دانلود از نرم افزار فوق استفاده کنم .
اما متاسفانه حداقل چیز ها رو هم در مورد این نرم افزار بلد نیستم .
لطفا بفرمایید چطور این نرم افزار رو سیستم عاملم اجرا کنم
نرم افزار فوق نصب می باشد
مرسی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد aria2
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1394، 06:42 ب‌ظ »
اینم توضیحاتی که توی کانال تلگرامم گذاشته بودم قبلا:

« Download Manager (Command Line) »
No.1

Package Name: aria2
Synopsis: aria2c [option] [url]
Synopsis (e.g): aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads -i $HOME/Link.txt

# Description:
c: continue
j: max concurrent downloads
s: split
x: max connection per server
k: min split size
d: directory
i: input file

# For tips and details, See ManPage:
man aria2c

توضیحات:
دانلودمنیجر aria2 یکی از قوی ترین و بهترین دانلود منیجرهای گنولینوکسه که شخصا بعد از یک سال کار کردن باهاش، با هیچ دانلود منیجر دیگه‌ای نمی تونم کار کنم
خیلی قوی و کامل هست.
حجمش خیلی کمه و نزدیک به ۴۰۰۰ خط راهنما داره. از شیر مرغ تا جون آدمیزاد
کار باهاش خیلی ساده‌ هست. کافیه Man Page اونو بخونید.
ولی خب بهترین سوییچ ها برای دانلود با نهایت سرعت رو براتون گذاشتم. توضیحشون به ترتیب به این شکل است:

قابلیت ادامه: یعنی اگه دانلود قطع بشه، بتونیم با گذاشتن لینک جدید، ادامه ی دانلود رو انجام بدیم
دانلود موازی: یعنی در آن واحد، چند لینک دانلود بشه. بهتره که ۱ باشه که تک تک دانلود بشن.
تکه تکه کردن فایل: برای اینکه بتونین با نهایت سرعت دانلود کنین باید فایل رو چند تیکه کنید و هر تکه به صورت جداگونه به سرور دانلود درخواست بفرسته و دانلود بشه. حداکثرش ۱۶ هست. یعنی ۱۶ تکه.
تعداد کانکشن: اینم باید به موازات سوییچ قبلی باشه. یعنی ۱۶. که میشه ۱۶ درخواست برای دانلود یک فایل.
حداقل سایز تکه تکه کردن: در حالت عادی، این سوییچ باعث میشه هر لینک به ازای هر ۲۰ مگابایت، یک تکه بشه و به سرور درخواست بفرسته. پس با گذاشتن ۱m یعنی به ازای هر ۱ مگابایت، فایل یک تکه بشه و این یعنی حتی یه فایل ۱۶ مگابایتی هم با نهایت سرعت دانلود میشه
دایرکتوری دانلود: باید محل دانلود رو مشخص کنین. بهتره که آدرس دهی کامل باشه.
ورودی فایل: برای اینکه بتونین لینک های زیادی رو پشت سر هم دانلود کنین، می‌تونین لینک هارو داخل یه فایل text بذارید و آدرس اون رو بدید به دانلود منیجر تا لینک هارو از اونجا بگیره و دانلود کنه.

توجه: علیرضا امیرصمیمی عزیز، یک دانلود منیجر گرافیکی تر، برپایه ی آریا درست کرده که می‌تونین از طریق وبلاگش، بهش دسترسی داشته باشین.
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/25
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1394، 03:12 ب‌ظ »
کاملا مشخصه که توضیحات کامله ولی از اون جایی که متاسفانه مبتدی هستم حتی نمیدونم چجوری باید نرم افزار فوق رو اجرا کرد .
به هر حال ممنونم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1394، 03:28 ب‌ظ »
کاملا مشخصه که توضیحات کامله ولی از اون جایی که متاسفانه مبتدی هستم حتی نمیدونم چجوری باید نرم افزار فوق رو اجرا کرد .
به هر حال ممنونم
این رو یه نگاهی بندازی راهنمای نصب و استفاده هم داره شاید کمکتون کرد
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/25

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1394، 03:47 ب‌ظ »
به هر حال ممنونم

سخت نیست اصلا:
نقل‌قول
« Download Manager (Command Line) »
کامند لاین یعنی خط فرمان. همون ترمینال خودمون. پس:

نقل‌قول
Synopsis: aria2c [option] [url]
Synopsis (e.g): aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads -i $HOME/Link.txt
یعنی این دستور رو باید بنویسی توی ترمینال. خط اول مثال کلیشه. خط دوم مثال فرضیشه.
خط اول میگه اول aria2c رو می نویسی بعد از اون باید آپشن هاش رو بنویسی که خب آپشناش همونایی هستن که توضیح دادم و بعد url یا همون لینک رو میذاری. پس خط دوم میشه دقیقا همون مثال.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1394، 04:12 ب‌ظ »
خب برای هر بار دانلود باید این مسیر رو طی کنم یعنی به aria2 بگم برو سر فایل example.txt و هر چی لینک داخلشه دانلود کن ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 بهمن 1394، 04:59 ب‌ظ »
اگه لینکت یکی بیشتر نیست، میزنی:
aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads http://link.zipو دانلودش میکنه. اگه لینکات زیاد باشن، میریزیشون توی یه فایل متنی و بعد آدرس اون فایل رو به جای گذاشتن لینک میدی. پس لینکارو میریزی توی یه فایل و با سوییچ i- میدی به دستور. یعنی:
aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads -i $HOME/link.txt
و برای اینکه همیشه قرار نباشه این دستور طولانی رو بزنی، براش یه alias تعریف میکنی توی bashrc. تا کارت راحت تر بشه. فایل bashrc. رو باز میکنی:
nano ~/.bashrcبعد میری بخش alias ها (یکی دوتا توش هست) البته جاش مهم نیست ولی کنار alias های دیگه باشه، تمیزتره.
میری بخش alias ها و توی خط جدید اینو اضافه میکنی:
alias aria2D='aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads'اون aria2D اختیاریه. هرچی دوست داشتی می نویسی. ولی حواست باشه که اسمش مثل خود دستور نباشه. یعنی aria2c ننویسی. سعی کن یه چیزی بذاری که توی لینوکس قبلا استفاده نشده باشه. من میذارم aria2cdl  ;D
بعد سیو میکنی میایی بیرون بعد ترمینالت رو می‌بندی از اول اجرا میکنی. حالا اگه بزنی:
aria2D http://link/zipانگار دستور بالایی رو زدی. یعنی aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads رو خودش اجرا میکنه و شما فقط لینک رو میذاری تهش. به همین سادگی  :)
و اگه نخواستی لینک بذاری جلوش و خواستی کلا با زدن اون دستور، لینکای توی فایل متنی دانلود بشن، پس یه alias دیگه هم تعریف میکنی به این شکل:
alias aria2DT='aria2c -c -j1 -x16 -s16 -k1m -d $HOME/Downloads -i $HOME/link.txt'و مثل قبل سیو میکنی و ترمینال رو از اول اجرا میکنی. و اگه توی ترمینال تایپ کنی:
aria2DTاون دستور بالایی اجرا میشه.  :)

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #8 : 11 بهمن 1394، 08:52 ق‌ظ »
ممنونم از راهنمایی هاتون
برای امتحان خواستم یک صفحه اینترنتی رو دانلود کنم اما ببینید

aria2c -c1 -j1 -x1 -k1m -d $HOME/Downloads http://www.darabweb.ir
Exception: [AbstractOptionHandler.cc:69] errorCode=28 We encountered a problem while processing the option '--continue'.
  -> [OptionHandlerImpl.cc:94] errorCode=1 continue must be either 'true' or 'false'.
Usage:
 -c, --continue[=true|false]  Continue downloading a partially downloaded
                              file. Use this option to resume a download
                              started by a web browser or another program
                              which downloads files sequentially from the
                              beginning. Currently this option is only
                              applicable to http(s)/ftp downloads.

Possible Values: true, false
                              Default: false
                              Tags: #basic, #http, #ftp

بعد برای بدست آوردن آدرس لینک فایل ها شما چی کار می کنید
در حالت عادی مثلا نوشته      - دانلود اوبونتو -    و با کلیک بر روی اون شروع به دانلود میشه . حالا اگه بخوام لینک همین گزینه رو داشته باشم چی کار کنم؟
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1394، 08:55 ق‌ظ توسط majidchamran »

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #9 : 11 بهمن 1394، 11:31 ق‌ظ »
ممنونم از راهنمایی هاتون
برای امتحان خواستم یک صفحه اینترنتی رو دانلود کنم اما ببینید

aria2c -c1 -j1 -x1 -k1m -d $HOME/Downloads http://www.darabweb.ir
Exception: [AbstractOptionHandler.cc:69] errorCode=28 We encountered a problem while processing the option '--continue'.
  -> [OptionHandlerImpl.cc:94] errorCode=1 continue must be either 'true' or 'false'.
Usage:
 -c, --continue[=true|false]  Continue downloading a partially downloaded
                              file. Use this option to resume a download
                              started by a web browser or another program
                              which downloads files sequentially from the
                              beginning. Currently this option is only
                              applicable to http(s)/ftp downloads.

Possible Values: true, false
                              Default: false
                              Tags: #basic, #http, #ftp

بعد برای بدست آوردن آدرس لینک فایل ها شما چی کار می کنید
در حالت عادی مثلا نوشته      - دانلود اوبونتو -    و با کلیک بر روی اون شروع به دانلود میشه . حالا اگه بخوام لینک همین گزینه رو داشته باشم چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز.
برای کپی کردن آدرس لینک فایل روی همون لینک کلیک راست میکنیم و copy link location رو انتخاب میکنیم.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #10 : 11 بهمن 1394، 11:54 ق‌ظ »
ممنونم
و برای پیغام فوق چه می فرمایید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 بهمن 1394، 12:08 ب‌ظ »
ممنونم
و برای پیغام فوق چه می فرمایید

برای دانلود سایت کامل، باید از httrack یا آپشن های مخصوص wget استفاده کنی. برای آریا هم اگه توی Man Page‌ش باشه، میشه. من دقت نکردم تا حالا.
sudo apt install httrack wget
man httrack
man wget

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #12 : 11 بهمن 1394، 02:50 ب‌ظ »
رسول جان بی شوخی اینا رو بذار توی ویکی خیلی موارد استفاده دارن که بعد هم ما لینک بدیم هم خودت هم بقیه استفاده کنن... 8)

درمورد این alias اولین بار بود و من فقط export ها رو توش میذاشتم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 11 بهمن 1394، 03:01 ب‌ظ »
رسول جان بی شوخی اینا رو بذار توی ویکی خیلی موارد استفاده دارن که بعد هم ما لینک بدیم هم خودت هم بقیه استفاده کنن... 8)

درمورد این alias اولین بار بود و من فقط export ها رو توش میذاشتم
;D
آره حتما میذارم. از پریشب تصمیم گرفتم کلا فعالیتم رو ببرم داخل ویکی. اینجا باید جواب یک موضوع رو به ۱۰۰ نفر بدم که فقط وقت آدم رو میگیره. کافیه یک بار توی ویکی نوشته بشه و از دفعات دیگه لینک بشه.
تقریبا میشه همون چیزی که Ma3x ایده داد قبلا. من میام توی فروم، سوالارو میخونم. جوابشون رو میرم توی ویکی می نویسم به صورت جامع و کامل‌تر + توضیحات مفید خودم که طبق تجربه به دست اومده. بعد حالا یکی دیگه میاد توی فروم جواب اون بنده خدا رو میده در هر صورت ولی میدونیم که توی ویکی یه پیج براش وجود داره و از دفعات بعدی خودم چنین سوالی ببینم لینک ویکی بهش میدم. بقیه هم همین‌کار رو اگه انجام بدن خیلی خوب میشه. البته مسلما جوابای کوتاه و مختصرِ مفید بهتره توی فروم داده بشه ولی جوابایی که توضیح طولانی دارن کلا توی ویکی جواب داده بشن بهتره. اینجوری این بحث کردنا و ... تموم میشه و کلا ارسال های انجمن، ارسال های کاملا مفید میشه و تبلیغ ویکی هم میشه تا بقیه هم بیان به جای جواب دادن به سوالای تکراری، توی ویکی بنویسن.  ;)
البته منظورم این نیست که کلا جواب رو توی ویکی بدیم. منظورم اینه مثل اگه کسی توی فروم راجع به دانلود کامل یک سایت سوال کرد، ما بریم توی ویکی یه پیج واسه httrack باز کنیم و تجربه‌ی خودمون رو از استفاده از این برنامه بنویسیم اونجا و سوییچ های پرکاربرد رو معرفی کنیم و یه توضیح هم بدیم که فلان جاش اینجور بشه فلان جاش اونجور بشه.  ;) یعنی بعد از دیدن سوال بریم یه مقاله‌ی خوب راجع به اون ابزاری که میخواستیم براش به عنوان جواب بنوسیم ارائه کنیم. اینجور جوابا توی فروم دست و پا شکسته هستن و آخرش ازش چیزی بیرون نمیاد. ولی میشه کامل و جامع با نشون دادن حالات مختلف از اون ابزار، به چندصد نفر فقط با یک لینک جواب داد  ;D

از اون alias‌ها من تقریبا ۴۰ تا توی bashrc. دارم  ;D کلا دستورات و دایرکتوری هایی که باید زیاد باهاشون ور برم، alias‌میکنم تا مثل ویندوزیا هی تق تق نکوبم روی ماوس و کیبورد  ;D
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1394، 03:07 ب‌ظ توسط RAS00L »

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #14 : 11 بهمن 1394، 03:04 ب‌ظ »
عمر کیبردتم میره بالا  8)