انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نرم افزار noip  (دفعات بازدید: 1557 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
مشکل در نصب نرم افزار noip
« : 10 بهمن 1394، 01:04 ق‌ظ »
سلام علیکم.
ببخشید دوستان بنده دو سوال رو در یک پست میپرسم.

یکی اینکه وقتی میخوام نرم افزار noip نصب کنم این ارور رو میده و میگه پرمیشن نداره.
root@Najaf:/home/najaf/noip-2.1.9-1# make install
if [ ! -d /usr/local/bin ]; then mkdir -p /usr/local/bin;fi
if [ ! -d /usr/local/etc ]; then mkdir -p /usr/local/etc;fi
cp noip2 /usr/local/bin/noip2
/usr/local/bin/noip2 -C -c /tmp/no-ip2.conf
make: execvp: /usr/local/bin/noip2: Permission denied
Makefile:28: recipe for target 'install' failed
make: *** [install] Error 127
root@Najaf:/home/najaf/noip-2.1.9-1#
و سوال دوم اینکه هارد اینترنال من تا خرخره پر شده و هیچ فضایینداره.میخواستم بپرسم ایا میشه نرم افزارهارو در هارد اکسترنال نصب کرد ؟یعنی خودمون دستی مسیر دهی بدم.ممنونم
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1394، 01:14 ق‌ظ توسط Mr-virus »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : مشکا در نصب نرم افزار noip
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1394، 01:17 ق‌ظ »
جواب سوال اول رو نمیدونم. فقط میتونم توصیه کنم که با کاربر root لاگین نکن. هرچی که نیاز به دسترسی روت داره، با sudo بزن و اونم اول مطمئن شو که چه دستوریه و عملکردش بعد از زدن sudo چیه. هرکی به هرکیش کنی لینوکست میشه یکی مثل ویندوز که هزار بلا سرش میاد. منتها توی ویندوز خودکار بلا سرش میاد ولی اینجا خودت با دست خودت زدی ترکوندیش.

ولی در مورد سوال دومت باید بگم که نه نمیشه. برنامه ها توی root نصب میشن. یعنی توی دایرکتوری هایی مثل /usr/ و /local/ و /man/ و ... که همگی توی روت هستن و اگه بخوای برای هر کدوم از دایرکتوری های اصلی مثل: usr,opt,var,bin و ... پارتیشن جدا بسازی و بعد ماونت کنی توی روت، شاید بتونی تا حدودی راش بندازی ولی دردسر اینکار خیلی بیشتر از یه خورده خالی کردن محتویات هارده.  ;D
اگه میخوای نرم افزارات رو توی هارد اکسترنال نصب کنی، پس باید پارتیشن روت رو منتقل کنی به اکسترنال و توی گراب بگی که سیستم از روی هارد اکسترنال بوت بشه و بعد پارتیشن روت از هارد اکسترنال ران بشه و باقی پارتیشن های اینترنال هم ماونت بشن توی هارد اکسترنال و .. که اینم باز دردسرش زیاده. پس بهتره که یکم از فضای اینترنال خالی کنی بریزی توی اکسترنال یا هرجای دیگه و بعد برنامه هارو توی همون اینترنال نصب کنی.  پارتیشن روتت چقدره؟ پارتیشن روت اگه حول و حوش ۲۰ گیگ باشه، نباید مشکلی داشته باشی. مگه اینکه هوم رو جدا نساخته باشی و سرِ روت باشه و اینجوری اگه بخوای حساب کنی، آره، فضا کم میاری. چون اطلاعات توی هوم توی روت حساب میشن. مثل اطلاعات دسکتاپ ویندوز که جزئی از درایو C هست.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
پاسخ : مشکا در نصب نرم افزار noip
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1394، 01:54 ق‌ظ »
جواب سوال اول رو نمیدونم. فقط میتونم توصیه کنم که با کاربر root لاگین نکن. هرچی که نیاز به دسترسی روت داره، با sudo بزن و اونم اول مطمئن شو که چه دستوریه و عملکردش بعد از زدن sudo چیه. هرکی به هرکیش کنی لینوکست میشه یکی مثل ویندوز که هزار بلا سرش میاد. منتها توی ویندوز خودکار بلا سرش میاد ولی اینجا خودت با دست خودت زدی ترکوندیش.

ولی در مورد سوال دومت باید بگم که نه نمیشه. برنامه ها توی root نصب میشن. یعنی توی دایرکتوری هایی مثل /usr/ و /local/ و /man/ و ... که همگی توی روت هستن و اگه بخوای برای هر کدوم از دایرکتوری های اصلی مثل: usr,opt,var,bin و ... پارتیشن جدا بسازی و بعد ماونت کنی توی روت، شاید بتونی تا حدودی راش بندازی ولی دردسر اینکار خیلی بیشتر از یه خورده خالی کردن محتویات هارده.  ;D
اگه میخوای نرم افزارات رو توی هارد اکسترنال نصب کنی، پس باید پارتیشن روت رو منتقل کنی به اکسترنال و توی گراب بگی که سیستم از روی هارد اکسترنال بوت بشه و بعد پارتیشن روت از هارد اکسترنال ران بشه و باقی پارتیشن های اینترنال هم ماونت بشن توی هارد اکسترنال و .. که اینم باز دردسرش زیاده. پس بهتره که یکم از فضای اینترنال خالی کنی بریزی توی اکسترنال یا هرجای دیگه و بعد برنامه هارو توی همون اینترنال نصب کنی.  پارتیشن روتت چقدره؟ پارتیشن روت اگه حول و حوش ۲۰ گیگ باشه، نباید مشکلی داشته باشی. مگه اینکه هوم رو جدا نساخته باشی و سرِ روت باشه و اینجوری اگه بخوای حساب کنی، آره، فضا کم میاری. چون اطلاعات توی هوم توی روت حساب میشن. مثل اطلاعات دسکتاپ ویندوز که جزئی از درایو C هست.
بله برای هوم پارتیشن جدا نساختم حدود ۸۰ گیگی برای پارتیشن روت دادم.فقط الان اگر بخوام برای هوم یک پارتیشن جدا بسازم باید از اول لینوکس رو نصب کنم؟یک قسمتی یادم هست که موقع پارتیشن بندی داشت که نوشته بود بدون فرمت کردن نصب کن این به معنای این هستش که دو تا لینوکس نصب میشه یا اینکه مثل اپگرید میمونه؟یعنی اگر پارتیشن روت رو فرمت نکنیم و دوباره بخوایم اوبونتو رو نصب این باعث میشه دو تا اوبونتو نصب بشه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : مشکل در نصب نرم افزار noip
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1394، 02:21 ب‌ظ »
بهترین کار اینه که دوباره لینوکس رو نصب کنی. بعد موقع پارتیشن بندی، پارتیشن / رو پاک کنی و از اول دوتا پارتیشن ازش دربیاری. مثلا ۲۰ گیگ روت و ۶۰ گیگ هوم. یکی رو به عنوان / میذاری و یکی رو به عنوان home/
اگه بخوای چندتا لینوکس نصب کنی، باید چندتا پارتیشن روت درست کنی.
الان این پارتیشن روتی رو که داری باید تبدیل به دو پارتیشن بشه پس موقع پارتیشن بندی حذفش میکنی و دوتا پارتیشن ازش درمیاری و قضیه حل میشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1394، 06:28 ب‌ظ »
بهترین کار اینه که دوباره لینوکس رو نصب کنی. بعد موقع پارتیشن بندی، پارتیشن / رو پاک کنی و از اول دوتا پارتیشن ازش دربیاری. مثلا ۲۰ گیگ روت و ۶۰ گیگ هوم. یکی رو به عنوان / میذاری و یکی رو به عنوان home/
اگه بخوای چندتا لینوکس نصب کنی، باید چندتا پارتیشن روت درست کنی.
الان این پارتیشن روتی رو که داری باید تبدیل به دو پارتیشن بشه پس موقع پارتیشن بندی حذفش میکنی و دوتا پارتیشن ازش درمیاری و قضیه حل میشه.
خیلی ممنون بابت پاسخ اما بنده این ها رو میدونم و سوال بنده چیز دیگه ای بود.اینکه اگر پارتیشن قبلی رو فرمت ندیم و روی همون پارتیشن دوباره انتخاب کنیم لینوکس نصب بشه ایا دو تا لینوکس خواهیم داشت؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1394، 06:34 ب‌ظ »
نمیشه. روی پارتیشن روت بخوای دوباره لینوکس نصب کنی باید فرمتش کنی. پس بازم همون پست قبلیم جوابت هست. پارتیشن روت رو پاک میکنی و دوتا پارتیشن از توش درمیاری و خلاص.
فقط پارتیشن های دیگه مثل home/‌و ... هستن که میتونن بدون اینکه فرمت بشن، توی توزیع بعدی استفاده بشن.

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1394، 10:16 ب‌ظ »
نمیشه. روی پارتیشن روت بخوای دوباره لینوکس نصب کنی باید فرمتش کنی. پس بازم همون پست قبلیم جوابت هست. پارتیشن روت رو پاک میکنی و دوتا پارتیشن از توش درمیاری و خلاص.
فقط پارتیشن های دیگه مثل home/‌و ... هستن که میتونن بدون اینکه فرمت بشن، توی توزیع بعدی استفاده بشن.
خیلی ممنون.من هر چقدر پیش میرم به مشکلات بیشتری میخورم.
الان هر فایلی که میخوام کپی کنم توی هارد اکسترنال برای هر فایل فقط و فقط ۴.۳ g اجازه کپی میده یعنی اگر ۴.۴ باشه حجم فایل تا ۴.۳ کپی میکنه الباقی رو ارور میزنه که حجم فایل بزرگ هست.برای این مشکل چه کنم؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #7 : 10 بهمن 1394، 10:37 ب‌ظ »
یکی اینکه وقتی میخوام نرم افزار noip نصب کنم این ارور رو میده و میگه پرمیشن نداره.
try http://nsupdate.info

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 بهمن 1394، 11:02 ب‌ظ »
الان هر فایلی که میخوام کپی کنم توی هارد اکسترنال برای هر فایل فقط و فقط ۴.۳ g اجازه کپی میده یعنی اگر ۴.۴ باشه حجم فایل تا ۴.۳ کپی میکنه الباقی رو ارور میزنه که حجم فایل بزرگ هست.برای این مشکل چه کنم؟
فایل سیستم هاردت Fat32 هست؟ FAT32 فقط تا ۴ گیگ اجازه‌ی کپی میده. این فایل سیستم مال دوران ویندوز۹۸ و قبل‌ترش بوده و الان هم فقط پخش ماشین ممکنه نیاز به این فایل سیستم داشته باشه.
اگه FAT32 نیست پس اون فایل بزرگ رو با ترمینال کپی کن و خروجیش رو بذار:

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 بهمن 1394، 11:23 ب‌ظ »
فایل سیستم هاردت Fat32 هست؟ FAT32 فقط تا ۴ گیگ اجازه‌ی کپی میده. این فایل سیستم مال دوران ویندوز۹۸ و قبل‌ترش بوده و الان هم فقط پخش ماشین ممکنه نیاز به این فایل سیستم داشته باشه.
اگه FAT32 نیست پس اون فایل بزرگ رو با ترمینال کپی کن و خروجیش رو بذار:
ntfs هستش.
اینم خروجیش
najaf@Najaf:~$ cd /home/najaf/Desktop/source\ baran\ pack/
najaf@Najaf:~/Desktop/source baran pack$ cp 10.iso /media/najaf/ADATA\ HD710/source\ baran\ pack/
cp: error writing ‘/media/najaf/ADATA HD710/source baran pack/10.iso’: File too large
cp: failed to extend ‘/media/najaf/ADATA HD710/source baran pack/10.iso’: File too large

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 10 بهمن 1394، 11:25 ب‌ظ »
try http://nsupdate.info
ممنون