انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک کنید دردسر بزرگ (بالا نیامدن کامپیوتر)  (دفعات بازدید: 1750 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
سلام
کامپیوترم بالا نمی آد یه win xp توی درایو C داشتم بعدش یه ubuntu داخل درایو D نصب کردم و دسکتاپ KDE رو هم بهش افزودم (حودم هم می دونم شلم شورباست ولی دیگه اینجوری شد دیگه) دیشب PC یه دفه روی ubuntu قفل کرد به شکلی که اصلا کار نمی کرد و من دکمه restart  رو از روی کیس زدم نتیجه این شد که وقتی می خواد بالا بیاد می تویسه :
unknown file system
grub rescue<
بعدشم هیچی
در ضمن دیسک اوبونتو لایو هم به مشکل می خوره بالا نمی اد
cd win xp هم خیلی سخت بالا می آد و تقریبا 30 دقیقه زمان می خواد تا به مرحله نصب برسه
راهتمایی کنید که وقعا دردسر شد
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
سلام
کامپیوترم بالا نمی آد یه win xp توی درایو C داشتم بعدش یه ubuntu داخل درایو D نصب کردم و دسکتاپ KDE رو هم بهش افزودم (حودم هم می دونم شلم شورباست ولی دیگه اینجوری شد دیگه) دیشب PC یه دفه روی ubuntu قفل کرد به شکلی که اصلا کار نمی کرد و من دکمه restart  رو از روی کیس زدم نتیجه این شد که وقتی می خواد بالا بیاد می تویسه :
unknown file system
grub rescue<
بعدشم هیچی
cd win xp هم خیلی سخت بالا می آد و تقریبا 30 دقیقه زمان می خواد تا به مرحله نصب برسه
شاید این راه جواب بده:
با سی دی نصب اوبونتو کامپیوتر رو بالا بیار و یعد اینکه زبان رو انتخاب کردی اولین گزینه رو بزن اوبونتو که بالا اومد ترمینال رو باز کن شاید یک دستور بهت پیشنهاد کنه اگه این جوری نبود توی همین حالت اوبونتو grub  رو دوباره نصب کن.

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
سلام
unknown file system
grub rescue<
بعدشم هیچی
شاید این راه جواب بده:
با سی دی نصب اوبونتو کامپیوتر رو بالا بیار و یعد اینکه زبان رو انتخاب کردی اولین گزینه رو بزن اوبونتو که بالا اومد ترمینال رو باز کن شاید یک دستور بهت پیشنهاد کنه اگه این جوری نبود توی همین حالت اوبونتو grub  رو دوباره نصب کن.

سلام
متاسفانه نمی تونستم این پست رو محددا پیدا کنم که راه حلش رو بگم ولی با پست شما پیدا شد
راستش دلیلش رو خودم فهمیدم
هارد کامپیوترم سوخت  ](*,)
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب