انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویروس‌یابی سیستم و فلش به کمک اوبونتو  (دفعات بازدید: 1013 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
سلام
من می‌خواستم بدانم به چه نحو و چگونه می‌توان به کمک اوبونتو فلش و یا سیستم خود را ویروس‌یابی و ویروس‌کشی کرد؟
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
پاسخ : ویروس‌یابی سیستم و فلش به کمک اوبونتو
« پاسخ #1 : 18 بهمن 1394، 10:20 ب‌ظ »
لینوکس که ویروس نداره ، اما اگر میخواین ویروس های ویندوزی رو از بین ببرید (که خب قطعا داخل لینوکس نمی تونند فعالیت داشته باشند) ، میتونید از آنتی ویروس های تحت لینوکس که برای زدودن ویروس های ویندوزی هستند استفاده بکنید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #2 : 19 بهمن 1394، 11:11 ق‌ظ »
لینوکس که ویروس نداره ، اما اگر میخواین ویروس های ویندوزی رو از بین ببرید (که خب قطعا داخل لینوکس نمی تونند فعالیت داشته باشند) ، میتونید از آنتی ویروس های تحت لینوکس که برای زدودن ویروس های ویندوزی هستند استفاده بکنید .

من دو تا سیستم عامل رو سیستمم نصبه، اگه با اوبونتو بوت کنم می تونم بصورت دستی ویروس های هاردم رو پاک کنم ؟
فقط پاک کردن فایل های اتوران کافیه ؟  با پاک کردن این فایل ها و لاگین کردن با ویندوز دوباره ویروس ها فعال نمیشن ؟
اصلا اگر یه سیستم ویندوزی وجود داشته باشه میشه با سی دی لایو لینوکس بوت کرد و ویروس ها رو پاک کرد ؟

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #3 : 19 بهمن 1394، 11:49 ق‌ظ »
ویروس‌ها علاوه بر فایل‌های دیگر درایوها، ممکنه فایل‌های مهم سیستمی رو هم آلوده کرده باشن که در این صورت درست کردنش کار من و شما نیست و بهتره از آنتی‌ویروس استفاده کرد
* تجربه شخصی: با یه توزیع گنو لینوکس فایل‌های مهم در درایو ویندوز منتقل بشن در یه درایو دیگه، فایل‌های اتوران هم پاک بشن، بعدش ویندوز عوض بشه، آنتی‌ویروس از سی‌دی نصب بشه یا از اینترنت دانلود و نصب (ورود به پارتیشن‌ها و استفاده از فایل‌های قبلی ممنوع)
آنتی ویروس به روز رسانی بشه، و کل هارد اسکن بشه برای پیدا کردن ویروس‌ها
بعد از اتمام اسکن، ورود به پارتیشن‌ها و استفاده از فایل‌های قبلی مجاز
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.