انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن home به جز یک فولدر در آن [حل شد]  (دفعات بازدید: 726 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ffthel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
سلام
دوستان من می خوام ابونتو رو دوباره از اول با یک میز کار دیگه نصب کنم حالا من یک فولد با حجم بالا توی home دارم امکانش هست تمامی فایل ها و فولدر های توی home به جز اون فولدری که میخوام پاک بشن و وقتی دوباره اوبونتو را نصب می کنم دوباره ساخته بشن ؟
چون موقع نصب من میزنم فولدر home فرمت نشه و طبیعتا فایل های درونش پاک نمی شن خواستم ببنیم آیا راهی برای این کار من هست ؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1394، 08:36 ق‌ظ توسط ffthel »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ : پاک کردن home به جز یک فولدر در آن
« پاسخ #1 : 19 بهمن 1394، 11:18 ب‌ظ »
دستورات rm و mv , srm هیچکدوم قابلیت exclude ندارند. ساده ترین کاری که به ذهنم می رسه یا استفاده از دستور find هست یا یک حلقه for کوچولو! یا با دستورات بش
با دستور find:
find ~/ -type d ! -name foo -exec rm -R \"{}\" \;
با مسئولیت خودت اجراش کن. اگر این دستور رو به همین شکل اجراش کنی همه ی فایلهات پاک می شوند باید به جای  foo اسم اون پوشه رو بزاری.
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1394، 11:21 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ffthel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #2 : 20 بهمن 1394، 09:17 ب‌ظ »
ممنون . حالا اگر برای مثال اوبونتو رو با دسکتاپ unity نصب کنم اون فایل های مورد نیازش رو خودش میسازه دیگه ؟ چون دفعه پیش اور رایت نکرد یعنی فایل هارو دست نزد و همه تنظیمات قبلیم سر جاش بود
ببخشید اگر سوالم گنگ بود

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #3 : 20 بهمن 1394، 09:23 ب‌ظ »
راستش من اوبونتو ندارم ولی کلا نرم افزار هایی که فایل تنظیماتشون توی home هست اگر که فایل تنظیماتشون نباشه خودشون می سازند. اگر که هدف ات از پاک کزدن پوشه ها فقط پاک کردن تنظیمات هست که خب بهتره که پوشه ی .config رو فقط پاک کنی و یا نهایت سایر پوشه های مخفی.
بهر حال همیشه یک بک آپ داشته باش که اگر اشتباهی رخ داد زیاد دردسر نکشی.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره