سلام به همه دوستان والا از صبح که این پست زده شد اینقدر احساسات و چیزای ابتدایی داخلش بود گفتم بی خیال چرا جواب بدم الان که اومد دیدم نه بابا اوضاع داره بد پیش میره پس تصمیم گرفتم یک سری چیزا رو روشن کنم .
یک برنامه فوق معروف و بسیار پر طرفدار
صد در صد فتوشاپ یک برنامه عالی هست حتی بیشتر از اون چیزی که من و تو ازش استفاده می کنیم ازش استفاده می کنند قدرت فتوشاپ توی طراحی وب و ساخت چند تا بیلبور و نمی دونم جعبه و اینا نیست اینا ابتدایی ترین چیزها هستند قدرت فتوشاپ توی VFX و texture و چند تا چیز دیگه هست .
اما لینوکس فتوشاپ نداره
خوب این مشکل لینوکس نیست بهتر مسئله رو اینطوری بگیم ادوبی نسخه ای برای لینوکس آماده نکرده اگر آماده کرد دستشون درد نکنه اگر هم آماده نکردند بازم من به سیاست های شرکتشون احترام میزارم .
اما ببین cs4 چه کرده در زمینه رابط کاربری که بقیه فتوشاپ ها را کاملا از رنگ و رو انداخته
درسته محیط فتوشاپ واقعا بهینه هستش امکانات زیادی بهش اضافه شده مخصوصا اینجوری که شنیدم 3D اما دوست من شما چقدر می خوای از 3D توی فتوشاپ استفاده کنی ؟ چقدر از ابزارهایی که اضافه شده جزء ابزارهایی شده که هر روز استفاده می کنی ؟ چند در صدشون واست کارایی دارن ؟
gimp خیلی کارها رو می کنه. اما روز اول می خوای به کسی که این shortcut هاش را ساخته فحش بدی
دوست خوب من چرا کمی تحقیق نمی کنیم بخدا اگر از گوگل استفاده کنیم بخدا مخابرات پالس اضافه نمی زنه واسه گوگل . یک سری کنفرانس ها هست که چند وقت یک بار شروع میشه اگر اسپلش رو اشتباه نکنم اسمش Libregraphics هست که شامل برنامه های Inkscape , Scribus , Blender3D ,Gimp الان نمی دونم برنامه دیگه ای بهش اضافه شده یا نه . این کنفرانس تلاش می کنه این برنامه هایی که عضو کنفرانس هستند رو بهم نزدیک کنه تا کاربران وقتی از بلندر دارن استفاده می کنند و می خوان از اینک اسکیپ استفاده کنند همون دستور رو با یک فرایند مشترک انجام بدهند . مثلا در Blender می خوای یک شی رو انتخاب کنی از کلید A و در گیمپ از Crtl+A استفاده می کنی . شاید برای شما این میانبر بی معنی باشه ولی من که دارم از چند برنامه استفاده می کنم سرعت یادگیری و سرعت کار و میبره بالا البته همه چی مسلما بهینه نشده ولی خوب تا اونجایی که امکانش هست دارن انجام می ده البته این کنفرانس خیلی بیش از این چیزاست .
به قول حاج خانم deselect کنی
دست می بری به کلید های ctrl و d
یا ابوالفضل عباس
تصویر دو تاشد
کی به این طراح ها گفته duplicate را بسازن. اون هم با این شورتکات؟
مثلا همین چیزی که خود گفتی shfit+ctrl+D یک کپی در گیمپ میگیره و Shift+D در بلندر یک کپی از یک شی میگیره .
بعدی که همه چی درست شد روزها می گذره و می فهمی یه چیزی مثل gimpshop هم وجود خارجی داره
گیمپ شاپ ماله خیلی وقت پیشه ماله موقعی که نسخه های 2.2 بودند . اصلا نسخه های 2.2 رو باهاشون کار کردی لابد کار نکردی تا بفهمی یعنی چی اون موقعی کسی با نسخه های 2 کار میکرد دیگه اخرت بود گیمپ از نسخه های 2.3 مخصوصا 2.3.17 کار باهاش راحت تر بود ولی من بشخصه اون موقع gimppad رو بیشتر ترجیح می دادم حداقلش این بود که محیطش در یک پنجره باز می شد البته اون پروژه هم متوقف شد .
ولی اگه خوره فتوشاپ باشی می دونی filter galley یعنی چی. یا مثلا liquify به چی می گن
ما هم اینجا Iwarp داریم در مسیر Filters->Distorts->Iwarp درسته یک سری امکانات لیکوفای رو نداره مثلا نشون دادن لایه زیرین ولی کاربردیه .
اما فتوشاپ می گه : صد بار اگه توبه شکستی بازا، گر تو گیمپ یا ام اس پینتی با زا
اووو مطمئنی ! یک ام آرومتر برو ما هم برسیم . سند یا لینکشو بده ها ها ها ههههههه
خداییش توماس نال خیلی نابه. عجب کاری کرده
هم ایشون رو دوست دارم هم برادرشو . ولی ارادت خاصی به اسپانسر کیمبل دارم بهر حال کسی که 20 سال توی مرکز ثقل گرافیک باشه باید مخش هم مثل گرافیک کار کنه .
حالا چرا فتوشاپ لینوکسی نمی شه؟ آیا با این کار خیلی از این مراکز شغلی که مثال زدم امن تر نمی شن و کار ها سریع تر و مطمین تر انجام نمیشه؟
خوب شاید نمی تونه لینوکسی بشه ؟ ها ها هههه عجب جوابی دادم . تا حالا شده مایا رو توی لینوکس نصب کنی . منظورم اتودسک مایا هست .مایا از اون برنامه هایی هست که تقریبا از ابتدا نسخه لینوکس واسه ردهت داشته (با ترفند میشه روی همه لینوکس نصب کرد) از همون اول هم برای لینوکس بهینه شده ولی آخرش چی شد ؟ بهتر یک نگاه بهش بندازی درسته بیشترین رندرسازی روی لینوکس میشه تا خود ویندوز ولی خوب . بابا چه انتظاراتی دارید خوب شرکت داره با فتوشاپ پولشو در میاره ملت هم راضی هستند تو چاپخونه هم جواب میده . توی دانشگاه فتوشاپ درس می دن . این همه فروم براش هست از اجنوی تا فارسی حتی اسپرانتو قضیه شرکت هم فرق میکنه من خیلی شرکت ها رو میشناسم هنوز از فتوشاپ 7 استفاده میکنند و جرات نکرند به فتوشاپ بالاتر بروند چون می گن همین کار ما رو راه می اندازه و از طرفی نیروهای ما هم انتظاراتشان بالا می ره و هزار کوفت و زهر مار دیگه . حالا امنیت بماند اون شرکت وقتی اینقدر داره هزینه میکنه فکری هم برای امنیت میکنه و براش هم هزینه این امنیت مهم نیست اجبار نیست که بیاد از گیمپ استفاده کنه .
کر کنم البته این طور که من شنیدم gimp 2.8 خیلی تغییرات خوبی کرده و خیلی از نظر ظاهری بهتر از الان شده ولی باید صبر کنی تا منتشر بشه. ( اصلا نمیدونم منتشر شده یا کی میشه
فعلا نسخه 2.7.1 که تلاش میکنه به 2.8 برسه و مخصوص گرافیست های حرفه ای و برنامه نویسان هست منتشر شده البته از روی سورس باید نصب کرد . نسخه 2.8 نسخه ای روال توسعه اون مخفی هست و فقط گفتند قراره اینجوری بشه و هیچ کس از اون حرفه ای حرفه ای تا بیاد پایین نمی دونه توی دانشگاه برکلی چه خبره . یکی از برنامه نویساش گفته بود که داره روزی 10 ساعت روی گیمپ کار میکنه از طرف دیگه گفتند آقا سال 2012 گیمپ 2.8 منتشر میشه مشکل توسعه نیست مشکل تعداد بسیار زیاده ایده ها بود بعد یک سری ایده ها حذف شد و قرار شد آخر تابستان 2010 نسخه 2.8 منتشر بشه . بچه هایی که از 2.2 استفاده می کنند شاید یادشون باشه تقربا هر دو یا سه هفته یک بار گیمپ یک نسخه واسه 2.3 می داد تا به 2.4 رسد یادم نیست ولی فکنم تا 2.3.18 یا بالا تر رفت .ولی نسخه 2.7 تقربیا سه ماهه که فقط یک نسخه ازش منتشر شده و واقعا همین نسخه هم معلومه که گیمپ 2.8 چه کولاکی هست .
بله من نسخه اصلی را خواهم خرید. اگه توی لینکوس باشه و قرار باشه کامل کار کنه و مجبور نباشم توی virtualbox و با یه سیستم نصفه باش کار کنم حتما می خرمش
توهین نباشه ولی همه اینقدر پول ندارم من بجای 200 دلار بدم فتوشاپ یک سی پی یو می خرم حداقل توی ایران بیشتر بکارم میاد البته هر کسی مسئول جیب خودش هست ولی اگر الان من جای شما بودم یک نسخه ویندوز خانگی و یک فتوشاپ دانشجویی که کلا کامپیوترم بشه خونه دانشجویی می خریدم وقتی پولش رو داری واسه چی لینوکس استفاده کنی که زجر خودت بدی منتظر نسخه لینوکس فتوشاپ بمونی هر وقت هم نسخه لینوکسیش اومد فکنم بتونی لایسنست رو عوض کنی ادوبی شرکت خوبی حتما لایسنست رو عوض میکنه .
اصلا خیلی ها حقوق میلیونی دارن که فقط با فتوشاپ کار می کنن و نمی دونن dreamweaver چی هست. من خودم با یکی از این آقایون برخورد کردم.
خدا زیادش کنه . خوب وقتی داره بیل بورد توی فتوشاپ درست می کنه دریم ویور می خواد چیکار ؟:؟؟؟
اگه یه پولی هم داری بده به بنده خدا هایی که دارن گیمپ رو می سازن. یک خونی چیزی اهدا کن. اصلا برو کلیه هات را بفروش و پولشو بده به گیمپ :دی
اولین باره که همچین جمله ای در تمام انجمن هایی که هست چه خارجی و چه ایرانی دیدم . واقعا اینجوری فکر می کنی ؟ واقعا فکر می کنی برنامه نویسای گیمپ بدبختند و نیاز به پول شما دارند ؟ ههه . آخر یک کار می کنن دهن آدم باز شه آخه عزیز دل من همین هایی که می خوای بهشون پول بدی بزرگترین الگوریتم نویسان توی دانشگاهایی هستند که فقط من تو اسمشون رو شنیدیم و شایدم توی American Pie دیده باشم . خیلی از برنامه نویسان گیمپ برای شرکت های زیادی مثل یاهو - گوگل - ادوبی و هزارتای دیگه کار می کنند و بهشون مشاوره میدهند و پاره وقت کار میکنند یک ذره جستجو کنند ببین کیا دارن روی گیمپ یا بلندر یا اینک اسکیپ کار می کنند اینجوری حرف نزن اینجوری حرف زدن توهین به کلا جامعه گرافیست ها هست . اینجوری که تو گفتی من یک لحظه فکر کردم برنامه نویسای گیمپ که لابد استاد دانشگاه مثلا ام ای تی هستند یک کاسه گدایی سر فکه ام ای تی دست گرفتند دارن گدایی می کنند .اصلا خود چرا همین 200 دلار رو نمی دی اسپنسر کیمبل تا برات یک گیمپ بهینه شده بسازه . هههههههه
الان خیلی ها بلد نیستن فتو شاپ را تو ویندوز نصب کنن، اما زندگیشون روی کار با این نرم افزار می چرخه. همه که خوره کامپیوتر نیستن
من تاحالا توی هیچ لینوکسی گیمپ نصب نکردم (غیر از نسخه های ناپایدار) راستی بچه های نسخه های پایدار گیمپ رو چطوری نصب می کنیم ؟ ( خدایا کمک یکی روش نصب گیمپ رو بگه ؟ این سریال نامبرش رو چطوری وارد کنم باید Acitve by phone انتخاب کنم . خدایا خودت رحم کن . خاک بر سر اون ادمی که عرضه یک چک مارک زدن توی سیناپتیک هم نداره حالا می خواد لئوناردو داوینچی باشه می خواد جرج بوش باشه .
چرا نمیشه آدوب را متقاعد کرد فتوشاپ لینوکسی بده. آدوب باید بدونه اگه معادل خوبی برای لینکوس پیدا بشه، نه تنها هر چه زودتر خیلی ها لینوکسی می شن بلکه ممکنه مانور خودش را توی برنامه dreamweaver هم از دست بده.
همه چی که فتوشاپ نیست . فتوشاپ هم یکی از اعضای نرم افزارهای ادوبی . اگر ادوبی بخواد فتوشاپ رو لینوکسی کنه حداقل باید ایلستریتور می گم باید لینوکسی بشه حتما بعدش هم افتر افکت با شرکت های دیگه می خواد چیکار کنه ؟ فتوشاپ یک برنامه هست و ناکامل و نیازمند برنامه های دیگه که ممکنه توی شرکت نباشه.
بله اوپن سورسی معادل فتو شاپ خواهد آمد، یقینا. اگه آدوب هوشمند باشه می تونه این اتفاق را به تاخیر بندازه.
شما از اون طالع بینای که میگن سال 2012 پایان جهانه نیستی ؟ حالا فتوشاپ یا معادل اوپن سورسی فتوشاپ ؟ لابد اسمش گیمپ نباشه ؟
گیمپ خیلی چیزا داره که فتوشاپ نداره و فتوشاپ خیلی چیزا که گیمپ نداره ولی این دلیل نمیشه که شما قدرتش رو کم کنی اصلا ولش کن بیخیال همه آزادند از هر چی خواستند استفاده کنند فتوشاپ یا گیمپ با هر کدوم راحتتری کار کن ههههههههههه