انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا آدوب باید فتوشاپ مخصوص لینوکس بسازد؟

بلی، چرا تا حالا نساخته
9 (39.1%)
و خدا wine را آفرید و خورشید به ما virtualbox عطا کرد
0 (0%)
خوردن شراب حرام است، برنامه های پر طرفدار باید به صورت حلال عرضه شوند :دی
1 (4.3%)
دنیا که اینجوری نمی مونه همیشه، یه وقت می آی می گن نمی خوان و نمی شه
1 (4.3%)
تو هنوز نفهمیدی gimp یعنی چی؟
12 (52.2%)

مجموع آرای اعضا: 23

نویسنده موضوع: بودن یا نبودن 2B || !2B مسئله این است  (دفعات بازدید: 5145 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
بودن یا نبودن 2B || !2B مسئله این است
« : 27 اسفند 1388، 06:12 ق‌ظ »
من خودم خیلی به فتوشاپ وابسته هستم
از اولین برنا مه هایی بوده که باش بزرگ شدم

یک برنامه فوق معروف و بسیار پر طرفدار
هر جا بری یا اسمشو شنیدن یا عاشقشن

اما لینوکس فتوشاپ نداره
جز با wine که اون هم با کلی مشکل راه می افته. مجبوری نسخه های قدیمی تر که بهتر با wine اجرا میشن نصب کنی
اما ببین cs4 چه کرده در زمینه رابط کاربری که بقیه فتوشاپ ها را کاملا از رنگ و رو انداخته
یک محیط کار بزرگتر و ابزارهای جدیدتر

gimp خیلی کارها رو می کنه. اما روز اول می خوای به کسی که این shortcut هاش را ساخته فحش بدی
یه قسمت از کارت رو انتخاب می کنی و بعد می آی از حالت انتخاب خارج کنی
به قول حاج خانم deselect کنی
دست می بری به کلید های ctrl و d
یا ابوالفضل عباس
تصویر دو تاشد
کی به این طراح ها گفته duplicate را بسازن. اون هم با این شورتکات؟
باید کمر همتو ببندی و بری تو تنظیمات شورتکات.
بعدی که همه چی درست شد روزها می گذره و می فهمی یه چیزی مثل gimpshop هم وجود خارجی داره

ولی اگه خوره فتوشاپ باشی می دونی filter galley یعنی چی. یا مثلا   liquify به چی می گن
اینها رو gimp نداره. شخصا از magic wand این لینوکسی خیلی خوشم می آد. حتی بهتر از فتو شاپه. با اون کاری که هنگام درگ کردن میشه باش کرد

اما فتوشاپ می گه : صد بار اگه توبه شکستی بازا، گر تو گیمپ یا ام اس پینتی با زا
خداییش توماس نال خیلی نابه. عجب کاری کرده

یک نکته مهم.
حتما رفتی چاپخونه ها. اونها بر عکس من و شما کامپیوتر را باسه فتح قله ولفشتاین نخریدن، حالا حالا هم قرار نیست با جیل ولنتاین تو شهر راکون قرار بذارن. اما تا دلت بخواد کامپیوتر شبکه کردن
مثل گیم نت می مونه
یا مثلا جاهایی که دانشجو ها می رن تا نتایج تحقیقات و کشف ناشناخته های اسرار هستی را که تو word ترجمه و تایپ و غلط گیری کردند به نسخه تحریر در آرن.
اونجا هم یه تعداد دختر با ناخن های بی لاک و انگشت های ملتهب دارن مثل مرغی که به دنبال کرم در خاک به سطح زمین نوک می زند، به دکمه های کی برد می کوبند
اونجا هم تا دلت بخواد کامپیوتر هست و از بس صفحه اش یک برنامه ثابت را نشون داده نزدیکه فسفرش بریزه بیرون
یا کافی نت ها که فقط با اینترنت اکسپلولر و برنامه های پخش موسیقی سر و کار دارن

نکته شماره یک: اگه یه کامپیوتر تو کافی نت قاط بزنه، می تونی یه لیوان نسکافه نوش جان کنی و بگی به درک
اگه تو یه مغازه فتو کپی قاط بزنه، خانم تایپست می آد با دستش خفت می کنه، شاید هم کمی گردنت در بیاد. مثل کمر و دستهای هنرمند مرغی که به دنبال کرم رفت و او را گرفت اما سیر نشد
و حالا اگه تو یه مغازه چاپخونه این اتفاق بیفته. کلی عکس های طراحی شده شامل قانون فیزیکی نابودی ماده و انرژی خواهند شد

و خدا اون روزو نیاره که تو یه چاپخونه که چاپ افست می کنه و تابلو برای سر در نمایشگاه کاوازاکی می سازه این اتفاق بیفته. اونها نه که چند تا کامپیوتر بلکه چندین هارد با ظرفیت های رویایی دارن که یک عالمه عکس با کیفیت ۱۰۰۰ dpi روشون هست
یک عالمه اسکن که حجم هر کدوم ده بیست مگابایته

و حالا صفر خود را از حالت صفر کیلومتر خارج کنید. دنده خلاص و دنده یک رو به جلو
به راستی تو یک مغازه فتوکپی چه استفاده ای جز تایپ کردن و پرینت گرفتن می شه؟ یا مثلن ممکنه تو یه چاپخونه رو کامپیوتری یاهو مسنجر باشه؟
می دونی که وقتی تو یکی از اسرار هستی را که کشف کردی و برای پرینت گرفتن می بری به مکان مربوطه، چقدر باید منتظر بشی تا فلش مموریت توسط آنتی ویروس های اونها اسکن بشه
یا مثلا تو یه چاپخونه؟
نمی شه که یارو اطلاعاتش رو که کل زندگیش هست بده در اختیار تروجان های زیبای فلش مموری شخص شخیص سرکار علیه

حتی مایکروسافت برای سرورهای خودش از سیستم عامل ویندوز استفاده نمی کنه. وگرنه باید همیشه رو سایت مایکروسافت عکس یه کارگر رو ببینی که داره بیل می زنه. (منظورم اون بیله نه این بیل)
کارگران مشغول کارند.
و خداوند apache رو آفرید و بندگانش از apache خوردند و در اینترنت پخش شدند.
حالا چرا فتوشاپ لینوکسی نمی شه؟ آیا با این کار خیلی از این مراکز شغلی که مثال زدم امن تر نمی شن و کار ها سریع تر و مطمین تر انجام نمیشه؟
واقعا آدوب چرا این کار رو نمی کنه؟ مگه بیل گیتس چه هندونه ای زیر بغل نال گذاشته؟ یا تاکس چه هیزم تری بهش فروخته؟
دم sun گرم با این openoffice. نسخه به نسخه بهتر و واقعا یک معادل مناسب هست. اما gimp فتوشاپ میشه؟
اصلا از قدیم گفتن ،ویندوز فقط به درد گیم نت می خوره

نظرات خود را بریزین وسط

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: بودن یا نبودن 2B || !2B مسئله این است
« پاسخ #1 : 27 اسفند 1388، 10:15 ق‌ظ »
سلام بر شما دوست عزیز و پر حوصله :)
نطر بنده اینه که اصلا گیمپ اومد که جوابای سوالای شما رو بده و مسلما هنوز خیلی کار داره تا بشه فتوشاپ.
جناب مایکروسافت هم که محاله بزاره حتی adobe فکر فتوشاپ لینوکسی باشه با این همه درامدی که داره ازش در میاره.
wine هم دیگه اخرین اخرین راه دوستای لینوکسیه یعنی بهت قول میدم هرکی رفته سراغ wine از هزار تا راه به جواب نرسیده.
نهایتا همین شما بشین فکر کن که چی کار کنیم همین گیمپ خودمون بزرگ تر بشه تا همه رو بزاره پشت سرش.
موفق و کاملا لینوکسی باشی :D
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1388، 10:25 ق‌ظ توسط mahdisama »

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #2 : 27 اسفند 1388، 10:52 ق‌ظ »
من یه سوال داشتم : اگه نسخه ی لینوکس فتوشاپ بیاد شما میری نسخه ی اصل میخری یا..؟
====
فکر کنم البته این طور که من شنیدم gimp 2.8 خیلی تغییرات خوبی کرده و خیلی از نظر ظاهری بهتر از الان شده ولی باید صبر کنی تا منتشر بشه. ( اصلا نمیدونم منتشر شده یا کی میشه .)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1388، 07:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام بر شما دوست عزیز و پر حوصله Smiley
نطر بنده اینه که اصلا گیمپ اومد که جوابای سوالای شما رو بده و مسلما هنوز خیلی کار داره تا بشه فتوشاپ.
جناب مایکروسافت هم که محاله بزاره حتی adobe فکر فتوشاپ لینوکسی باشه با این همه درامدی که داره ازش در میاره.
wine هم دیگه اخرین اخرین راه دوستای لینوکسیه یعنی بهت قول میدم هرکی رفته سراغ wine از هزار تا راه به جواب نرسیده.
نهایتا همین شما بشین فکر کن که چی کار کنیم همین گیمپ خودمون بزرگ تر بشه تا همه رو بزاره پشت سرش.
موفق و کاملا لینوکسی باشی Cheesy

سلام
گیمپ پروژه خوبیه اما خیلی کند پیش رفته
و بعضی مشکلاتش اینه که مثلن مثل شورتکات ها: بعضی ابزار های مشابه در فتو شاپ شورتکات های متفاوت دارند.
این مشکل راحت حل میشه، با داشتن یک تم شورتکات که تنظیمات را مثل فتو شاپ کنه
باید قبول کنیم فتوشاپ یک استاندارد بزرگه. تا جایی که کلمه فتوشاپ داشت تبدیل به یک فعل در زبان انگلیسی می شد و قرار بود تو دیکشنری ها اضافه بشه

I have photoshoped this image

با این وجود کلمه word اینجوری نشده.

اما جناب مایکروسافت:
اولا که آدوب می تونه نسخه لینکوس اما نه به صورت اوپن سورس ارائه بده . حتی با دریافت مبلغ خرید لایسنس
ما اینطور چیزی را در برنامه quartus داریم.

دیگه اینکه اوبونتو را نگاه کنید. قبل از سال ۲۰۰۴ که نسخه اول (چهارم :دی) اوبونتو تولید بشه، یه عالمه لینوکس متفاوت داشتیم. اما فکر اون آقای آفریقایی که می خواست
پر طرفدار ترین سیستم عامل جهان را تولید کنه، باعث شد تابحال اوبونتو تبدیل به محبوبترین نسخه لینوکس با بیشترین پکیج ها بشه. (حتی با وجود اینکه از پکیج های دبیان استفاده می کنه)
خیلی ها به خاطر اوبونتو لینکوسی شدن.
حالا باید یه بنده خدایی بیاد و کاری برای فتوشاپ بکنه. در فکر ساختن یک معادل قوی برای این نرم افزار بشه. اما باور کنید خیلی ها زندگیشون روی فتو شاپ می چرخه و نمی تونن با گیمپ کار کنن.
باید یه کاری که اوبونتو تو لینکوس کرد، یه گیمپی بیاد و بکنه (یا خود گیمپ)
الان خیلی ها بلد نیستن فتو شاپ را تو ویندوز نصب کنن، اما زندگیشون روی کار با این نرم افزار می چرخه. همه که خوره کامپیوتر نیستن

چرا نمیشه آدوب را متقاعد کرد فتوشاپ لینوکسی بده. آدوب باید بدونه اگه معادل خوبی برای لینکوس پیدا بشه، نه تنها هر چه زودتر خیلی ها لینوکسی می شن بلکه ممکنه مانور خودش را توی برنامه dreamweaver هم از دست بده.
بله اوپن سورسی معادل فتو شاپ خواهد آمد، یقینا. اگه آدوب هوشمند باشه می تونه این اتفاق را به تاخیر بندازه.
این هم بده هم خوب.
از اونجایی می گم بده که اوپن سورس نیست
و خوبه چون فتو شاپ یک برنامه کلیدیه. و خودش می تونه خیلی ها به مهاجرت به لینکوس تشویق کنه، حتی اگه اوپن سورس نباشه.
مثل virtualbox شرکت سان که هنوز اوپن سورس نیست ولی به خیلی ها اجازه می ده به جای dual boot کردن سیستم خود، ویندوز را توی لینکوس داشته باشن. و این یعنی خداحافظ ntfs
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1388، 07:11 ب‌ظ توسط Comboy »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #4 : 27 اسفند 1388، 07:11 ب‌ظ »
سلام
پرحوصله ترین عضو انجمن....
خوش اومدی ;)

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1388، 07:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
من یه سوال داشتم : اگه نسخه ی لینوکس فتوشاپ بیاد شما میری نسخه ی اصل میخری یا..؟
====
فکر کنم البته این طور که من شنیدم gimp 2.8 خیلی تغییرات خوبی کرده و خیلی از نظر ظاهری بهتر از الان شده ولی باید صبر کنی تا منتشر بشه. ( اصلا نمیدونم منتشر شده یا کی میشه .)

بله من نسخه اصلی را خواهم خرید. اگه توی لینکوس باشه و قرار باشه کامل کار کنه و مجبور نباشم توی virtualbox و با یه سیستم نصفه باش کار کنم حتما می خرمش

فتوشاپ ۸۰۰ دلاره و نسخه دانشجویی اون کمتر از ۲۰۰ دلاره.
فکر اون کسی را بکن که دو ترابایت عکس رتوش شده داره، نتیجه ‍۱۰ سال عمرش رو گذاشته رو یه هارد. و فتوشاپ همه چیزشه. چرا نباید بیاد از لینوکس استفاده کنه. بدون هیچ ویروسی و امنیت کامل برای این همه فایل پر ارزش.
اصلا خیلی ها حقوق میلیونی دارن که فقط با فتوشاپ کار می کنن و نمی دونن dreamweaver چی هست. من خودم با یکی از این آقایون برخورد کردم.
کارش چاپ جعبه های محصولات کارخانه ها و تابلو سازی برای فروشگاه های بزرگ بود. چندین سال پیش می گفت دو تا هارد ۵۰۰ گیگ پر از اطلاعات داره.
من خواستم یک لوگویی که طراحی کردم بهش نشون بدم. اولش گفت نمی ذارم رو این سیستم باز کنی.
بعد یه سیستم دیگه اورد و فلش منو اسکن کرد و بعد فایل رو باز کرد.

این آقا لازم نیست بدونه تو لینکوس terminal یعنی چی، یا synaptic به چی می گن. کامپیوترش را می ده به یه شرکت تا براش فتو شاپ نصب کنن و پدر ژپتو پینوکیو رو از چوب تراشید.

این جور موقع ها ویندوز این قدر بده که مجبور می شن چند تا بک آپ داشته باشن. یکی برای حفظ حیات و دیگری برای مواقعی که در صورت خرابی دومی،وقتشون زیاد گرفته نشه.
آپدیت کردن بک آپ ها هم که باید داستانش رو از ننه شهرزاد قصه گو شنید.

جالبه اونهایی که از wine استفاده می کنن و فتو شاپ را نمی خرن. جدا دوست دارم بدونم موقع وارد کردن شماره سریال به چی فکر می کنن.
۲۰۰ دلار برای این نرم افزار چیزی نیست. واقعا محشره. الان خیلی ها تو همین ایران دارن برای bitdefender سی تومن پول میدن. خوب مرد حسابی بیا تو لینوکس که ویروس نداره.
خیلی راحت میشه ویندوز را تو یه virtualbox داشت و همه کاری باش کرد جز وصل شدن به اینترنت. گور بابای internet security نرم افزار bitdefender. باسه بقیه ویندوز هم AVG FREE هست که همه چی داره جز internet security

جمله قبلی اینجوری بهتره: گور بابای internet security نرم افزار bitdefender. باسه ویندوز هم AVG FREE هست که همه چی داره جز internet security. همه کارتو با ویندوز بکن، با لینوکس فقط وصل اینترنت بشو.

این جوری هم مشه: گور بابای internet security نرم افزار bitdefender. باسه ویندوز هم AVG FREE هست که همه چی داره جز internet security. ویندوزو تو virtualbox نگه دار، موقع نیاز به اینترنت هم فقط از لینوکس استفاده کن.

والا بعضی ها سالی ۶۰ تومن دارن باسه این آنتی ویروس میدن. ۲۰۰ تومن باسه فتوشاپ که چیزی نیست. تازه اون هم دو سال یه بار نسخه جدیدش را بخر. آپگرید هم که ارزونه.

اگه یه پولی هم داری بده به بنده خدا هایی که دارن گیمپ رو می سازن. یک خونی چیزی اهدا کن. اصلا برو کلیه هات را بفروش و پولشو بده به گیمپ :دی
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1388، 07:38 ب‌ظ توسط Comboy »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1388، 08:20 ب‌ظ »
بد نیست یه چیز کلی هم راجب قیمت نرم افزارها بگم

بعضی ها می گن نرم افزار اصلی گرونه و گاهی وقت ها از خود کامپیوتر گرونتر میشه

اولا خوبی لینکوس به مجانی بودنش نیست، به آزاد بودنشه
free as in freedom, not as in free beer

بعد هم اینکه اینقدر بدم می آد از کسایی که کفش ۲۰۰ تومنی می پوشن با کت و شلوار ۵۰۰ تومنی. حاضر نیستن یک دیکشنری لانگمن ۱۲ تومنی بخرن یا کتاب تاریخی ۵ تومنی بخرن. دریغ از یک دیوان نفیس حافظ تو کتابخونه خونشون
هیکل اینجور آدمها با تمام متعلقات زیر گل خواهد رفت اما حافظ همیشه زنده است. دونستن زبانی که ۵۰۰ میلیون نفر صحبت می کنن بسیار بهتر از داشتن ۵۰۰ میلیون تومان تو حساب بانکیه. یا بودن تو یه خونه ۵۰۰ میلیونی.
 پس یک "مرده شور قیافه نحستون را ببره" به تمامی این عزیزان send می کنم. بچه پولدارهای تنبل به درد نخور

بعد اینکه در دوران دانشجویی یه چیزی هست که بهش می گن کارت دانشجویی. با این کارت خیلی تخفیف ها داده میشه. نه برای عمل کردن دماغ و رفتن به سالون زیبایی
اما برای خریدن نرم افزار و دسترسی به مقالات یه کارهایی میشه باش کرد

مثلن ویندوز سون برای دانشجویان ۷۰ دلاره. فکر کن بعدش هم که فارق التحصیل شدن و تشکیل خانواده دادن وکلی خرج رو دستشون موند برا ی خریدن شیر خشک و پوشک بچه
می تونن از آپگرید استفاده کنن.
البته من با اون کسایی که فکر می کنن به تمامی برنامه های روی کلکسیون کینگ یا دیپلمات احتیاج دارن کاری ندارم.
عجیبه بعضی عزیران نیاز حیاتی به تری مکس و فلاش و فتو شاپ و دریم ویور و اتوکد و نرم افزار مخصوص لوله کشی فاضلاب شهری و پرتاب هلیکوپتر به فضا تا نرم افزار های مربوط به ریاضی، فیزیک، شیمی جامدات، هندسه نا اقلیدسی
و خلاصه همه این نرم افزار ها به کارشون می آد و اگه یکیش نصب نباشه کارشون به  شدت لنگ می مونه.

اصلا به فرض اینکه می گیم اوپن سورس. و فقط باید برای سرویس پول داده بشه. خود همین کد هایی که به این قشنگی documented شده ارزش مالی نداره؟ خوبه که روش تولید نرم افزار تو مخ یه عده حبس نمی شه اما آیا همیشه باید کتابهای دانشگاه را فتوکپی کرد
آخه کتاب اصلی هم یه جلد صحافی شده داره. درسته کتابخونه هست. اما یک چند تا کتاب هم بخریم بد نیست. یه اهدایی، خدا قوتی نوشابه ای چیزی...

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #7 : 27 اسفند 1388، 10:32 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان والا از صبح که این پست زده شد اینقدر احساسات و چیزای ابتدایی داخلش بود گفتم بی خیال چرا جواب بدم الان که اومد دیدم نه بابا اوضاع داره بد پیش میره پس تصمیم گرفتم یک سری چیزا رو روشن کنم .
نقل‌قول
یک برنامه فوق معروف و بسیار پر طرفدار
صد در صد فتوشاپ یک برنامه عالی هست حتی بیشتر از اون چیزی که من و تو ازش استفاده می کنیم ازش استفاده می کنند قدرت فتوشاپ توی طراحی وب و ساخت چند تا بیلبور و نمی دونم جعبه و اینا نیست اینا ابتدایی ترین چیزها هستند قدرت فتوشاپ توی VFX و texture و چند تا چیز دیگه هست .
نقل‌قول
اما لینوکس فتوشاپ نداره
خوب این مشکل لینوکس نیست بهتر مسئله رو اینطوری بگیم ادوبی نسخه ای برای لینوکس آماده نکرده اگر آماده کرد دستشون درد نکنه اگر هم آماده نکردند بازم من به سیاست های شرکتشون احترام میزارم .
نقل‌قول
اما ببین cs4 چه کرده در زمینه رابط کاربری که بقیه فتوشاپ ها را کاملا از رنگ و رو انداخته
درسته محیط فتوشاپ واقعا بهینه هستش امکانات زیادی بهش اضافه شده مخصوصا اینجوری که شنیدم 3D اما دوست من شما چقدر می خوای از 3D توی فتوشاپ استفاده کنی ؟ چقدر از ابزارهایی که اضافه شده جزء ابزارهایی شده که هر روز استفاده می کنی ؟ چند در صدشون واست کارایی دارن ؟
نقل‌قول
gimp خیلی کارها رو می کنه. اما روز اول می خوای به کسی که این shortcut هاش را ساخته فحش بدی
دوست خوب من چرا کمی تحقیق نمی کنیم بخدا اگر از گوگل استفاده کنیم بخدا مخابرات پالس اضافه نمی زنه واسه گوگل . یک سری کنفرانس ها هست که چند وقت یک بار شروع میشه اگر اسپلش رو اشتباه نکنم اسمش Libregraphics هست که شامل برنامه های Inkscape , Scribus , Blender3D ,Gimp الان نمی دونم برنامه دیگه ای بهش اضافه شده یا نه . این کنفرانس تلاش می کنه این برنامه هایی که عضو کنفرانس هستند رو بهم نزدیک کنه تا کاربران وقتی از بلندر دارن استفاده می کنند و می خوان از اینک اسکیپ استفاده کنند همون دستور رو با یک فرایند مشترک انجام بدهند . مثلا در ‌Blender می خوای یک شی رو انتخاب کنی از کلید A و در گیمپ از Crtl+A استفاده می کنی . شاید برای شما این میانبر بی معنی باشه ولی من که دارم از چند برنامه استفاده می کنم سرعت یادگیری و سرعت کار و میبره بالا البته همه چی مسلما بهینه نشده ولی خوب تا اونجایی که امکانش هست دارن انجام می ده البته این کنفرانس خیلی بیش از این چیزاست .
نقل‌قول
به قول حاج خانم deselect کنی
دست می بری به کلید های ctrl و d
یا ابوالفضل عباس
تصویر دو تاشد
کی به این طراح ها گفته duplicate را بسازن. اون هم با این شورتکات؟
مثلا همین چیزی که خود گفتی shfit+ctrl+D  یک کپی در گیمپ میگیره و Shift+D در بلندر یک کپی از یک شی میگیره .
نقل‌قول
بعدی که همه چی درست شد روزها می گذره و می فهمی یه چیزی مثل gimpshop هم وجود خارجی داره
گیمپ شاپ ماله خیلی وقت پیشه ماله موقعی که نسخه های 2.2 بودند . اصلا نسخه های 2.2 رو باهاشون کار کردی لابد کار نکردی تا بفهمی یعنی چی اون موقعی کسی با نسخه های 2 کار میکرد دیگه اخرت بود گیمپ از نسخه های 2.3 مخصوصا 2.3.17 کار باهاش راحت تر بود ولی من بشخصه اون موقع gimppad رو بیشتر ترجیح می دادم حداقلش این بود که محیطش در یک پنجره باز می شد البته اون پروژه هم متوقف شد .
نقل‌قول
ولی اگه خوره فتوشاپ باشی می دونی filter galley یعنی چی. یا مثلا   liquify به چی می گن
ما هم اینجا Iwarp داریم در مسیر Filters->Distorts->Iwarp درسته یک سری امکانات لیکوفای رو نداره مثلا نشون دادن لایه زیرین ولی کاربردیه .
نقل‌قول
اما فتوشاپ می گه : صد بار اگه توبه شکستی بازا، گر تو گیمپ یا ام اس پینتی با زا
اووو مطمئنی ! یک ام آرومتر برو ما هم برسیم . سند یا لینکشو بده ها ها ها ههههههه
نقل‌قول
خداییش توماس نال خیلی نابه. عجب کاری کرده
هم ایشون رو دوست دارم هم برادرشو . ولی ارادت خاصی به اسپانسر کیمبل دارم بهر حال کسی که 20 سال توی مرکز ثقل گرافیک باشه باید مخش هم مثل گرافیک کار کنه .
نقل‌قول
حالا چرا فتوشاپ لینوکسی نمی شه؟ آیا با این کار خیلی از این مراکز شغلی که مثال زدم امن تر نمی شن و کار ها سریع تر و مطمین تر انجام نمیشه؟
خوب شاید نمی تونه لینوکسی بشه ؟ ها ها هههه عجب جوابی دادم . تا حالا شده مایا رو توی لینوکس نصب کنی . منظورم اتودسک مایا هست .مایا از اون برنامه هایی هست که تقریبا از ابتدا نسخه لینوکس واسه ردهت داشته (با ترفند میشه روی همه لینوکس نصب کرد) از همون اول هم برای لینوکس بهینه شده ولی آخرش چی شد ؟ بهتر یک نگاه بهش بندازی درسته بیشترین رندرسازی روی لینوکس میشه تا خود ویندوز ولی خوب . بابا چه انتظاراتی دارید خوب شرکت داره با فتوشاپ پولشو در میاره ملت هم راضی هستند تو چاپخونه هم جواب میده . توی دانشگاه فتوشاپ درس می دن . این همه فروم براش هست از اجنوی تا فارسی حتی اسپرانتو قضیه شرکت هم فرق میکنه من خیلی شرکت ها رو میشناسم هنوز از فتوشاپ 7 استفاده میکنند و جرات نکرند به فتوشاپ بالاتر بروند چون می گن همین کار ما رو راه می اندازه و از طرفی نیروهای ما هم انتظاراتشان بالا می ره و هزار کوفت و زهر مار دیگه . حالا امنیت بماند اون شرکت وقتی اینقدر داره هزینه میکنه فکری هم برای امنیت میکنه و براش هم هزینه این امنیت مهم نیست اجبار نیست که بیاد از گیمپ استفاده کنه .
نقل‌قول
کر کنم البته این طور که من شنیدم gimp 2.8 خیلی تغییرات خوبی کرده و خیلی از نظر ظاهری بهتر از الان شده ولی باید صبر کنی تا منتشر بشه. ( اصلا نمیدونم منتشر شده یا کی میشه
فعلا نسخه 2.7.1 که تلاش میکنه به 2.8 برسه و مخصوص گرافیست های حرفه ای و برنامه نویسان هست منتشر شده البته از روی سورس باید نصب کرد . نسخه 2.8 نسخه ای روال توسعه اون مخفی هست و فقط گفتند قراره اینجوری بشه و هیچ کس از اون حرفه ای حرفه ای تا بیاد پایین نمی دونه توی دانشگاه برکلی چه خبره . یکی از برنامه نویساش گفته بود که داره روزی 10 ساعت روی گیمپ کار میکنه از طرف دیگه گفتند آقا سال 2012 گیمپ 2.8 منتشر میشه مشکل توسعه نیست مشکل تعداد بسیار زیاده ایده ها بود بعد یک سری ایده ها حذف شد و قرار شد آخر تابستان 2010 نسخه 2.8 منتشر بشه . بچه هایی که از 2.2 استفاده می کنند شاید یادشون باشه تقربا هر دو یا سه هفته یک بار گیمپ یک نسخه واسه 2.3 می داد تا به 2.4 رسد یادم نیست ولی فکنم تا 2.3.18 یا بالا تر رفت .ولی نسخه 2.7 تقربیا سه ماهه که فقط یک نسخه ازش منتشر شده و واقعا همین نسخه هم معلومه که گیمپ 2.8 چه کولاکی هست .
نقل‌قول
بله من نسخه اصلی را خواهم خرید. اگه توی لینکوس باشه و قرار باشه کامل کار کنه و مجبور نباشم توی virtualbox و با یه سیستم نصفه باش کار کنم حتما می خرمش
توهین نباشه ولی همه اینقدر پول ندارم من بجای 200 دلار بدم فتوشاپ یک سی پی یو می خرم حداقل توی ایران بیشتر بکارم میاد البته هر کسی مسئول جیب خودش هست ولی اگر الان من جای شما بودم یک نسخه ویندوز خانگی و یک فتوشاپ دانشجویی که کلا کامپیوترم بشه خونه دانشجویی می خریدم وقتی پولش رو داری واسه چی لینوکس استفاده کنی که زجر خودت بدی منتظر نسخه لینوکس فتوشاپ بمونی هر وقت هم نسخه لینوکسیش اومد فکنم بتونی لایسنست رو عوض کنی ادوبی شرکت خوبی حتما لایسنست رو عوض میکنه .
نقل‌قول
اصلا خیلی ها حقوق میلیونی دارن که فقط با فتوشاپ کار می کنن و نمی دونن dreamweaver چی هست. من خودم با یکی از این آقایون برخورد کردم.
خدا زیادش کنه . خوب وقتی داره بیل بورد توی فتوشاپ درست می کنه دریم ویور می خواد چیکار ؟:؟؟؟
نقل‌قول
اگه یه پولی هم داری بده به بنده خدا هایی که دارن گیمپ رو می سازن. یک خونی چیزی اهدا کن. اصلا برو کلیه هات را بفروش و پولشو بده به گیمپ :دی
اولین باره که همچین جمله ای در تمام انجمن هایی که هست چه خارجی و چه ایرانی دیدم . واقعا اینجوری فکر می کنی ؟ واقعا فکر می کنی برنامه نویسای گیمپ بدبختند و نیاز به پول شما دارند ؟ ههه . آخر یک کار می کنن دهن آدم باز شه آخه عزیز دل من همین هایی که می خوای بهشون پول بدی بزرگترین الگوریتم نویسان توی دانشگاهایی هستند که فقط من تو اسمشون رو شنیدیم و شایدم توی American Pie دیده باشم . خیلی از برنامه نویسان گیمپ برای شرکت های زیادی مثل یاهو - گوگل - ادوبی و هزارتای دیگه کار می کنند و بهشون مشاوره میدهند و پاره وقت کار میکنند یک ذره جستجو کنند ببین کیا دارن روی گیمپ یا بلندر یا اینک اسکیپ کار می کنند اینجوری حرف نزن اینجوری حرف زدن توهین به کلا جامعه گرافیست ها هست . اینجوری که تو گفتی من یک لحظه فکر کردم برنامه نویسای گیمپ که لابد استاد دانشگاه مثلا ام ای تی هستند یک کاسه گدایی سر فکه ام ای تی دست گرفتند دارن گدایی می کنند .اصلا خود چرا همین 200 دلار رو نمی دی اسپنسر کیمبل تا برات یک گیمپ بهینه شده بسازه . هههههههه
نقل‌قول
الان خیلی ها بلد نیستن فتو شاپ را تو ویندوز نصب کنن، اما زندگیشون روی کار با این نرم افزار می چرخه. همه که خوره کامپیوتر نیستن
من تاحالا توی هیچ لینوکسی گیمپ نصب نکردم (غیر از نسخه های ناپایدار) راستی بچه های نسخه های پایدار گیمپ رو چطوری نصب می کنیم ؟ ( خدایا کمک یکی روش نصب گیمپ رو بگه ؟ این سریال نامبرش رو چطوری وارد کنم باید Acitve by phone انتخاب کنم . خدایا خودت رحم کن . خاک بر سر اون ادمی که عرضه یک چک مارک زدن توی سیناپتیک هم نداره حالا می خواد لئوناردو داوینچی باشه می خواد جرج بوش باشه .
نقل‌قول
چرا نمیشه آدوب را متقاعد کرد فتوشاپ لینوکسی بده. آدوب باید بدونه اگه معادل خوبی برای لینکوس پیدا بشه، نه تنها هر چه زودتر خیلی ها لینوکسی می شن بلکه ممکنه مانور خودش را توی برنامه dreamweaver هم از دست بده.
همه چی که فتوشاپ نیست . فتوشاپ هم یکی از اعضای نرم افزارهای ادوبی . اگر ادوبی بخواد فتوشاپ رو لینوکسی کنه حداقل باید ایلستریتور می گم باید لینوکسی بشه حتما بعدش هم افتر افکت با شرکت های دیگه می خواد چیکار کنه ؟ فتوشاپ یک برنامه هست و ناکامل و نیازمند برنامه های دیگه که ممکنه توی شرکت نباشه.
نقل‌قول
بله اوپن سورسی معادل فتو شاپ خواهد آمد، یقینا. اگه آدوب هوشمند باشه می تونه این اتفاق را به تاخیر بندازه.
شما از اون طالع بینای که میگن سال 2012 پایان جهانه نیستی ؟ حالا فتوشاپ یا معادل اوپن سورسی فتوشاپ ؟ لابد اسمش گیمپ نباشه ؟

گیمپ خیلی چیزا داره که فتوشاپ نداره و فتوشاپ خیلی چیزا که گیمپ نداره ولی این دلیل نمیشه که شما قدرتش رو کم کنی اصلا ولش کن بیخیال همه آزادند از هر چی خواستند استفاده کنند فتوشاپ یا گیمپ با هر کدوم راحتتری کار کن ههههههههههه

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #8 : 27 اسفند 1388، 11:16 ب‌ظ »
با سلام
محمد باقر عزیز من فکر می‌کنم شما اشتباه برداشت کردی  :'( این دوستمون اصلا منظورش اون چیزی نبود که شما فکر کردی ، فقط سوالش اینه که چرا فتوشاب برای بازار خودش هم که شده نسخه‌ی لینوکسی نداره
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #9 : 28 اسفند 1388، 12:45 ق‌ظ »
سلام
به نظر من محمد باقر درست میگه...
همه دنیای کامپیوتر که فتوشاپ نیست! من سالی ۵ بار سراغ گیمپ بیشتر نمیرم. چون نیاز ندارم. من کارم شبکه یا اینترنت یا برنامه نویسی یا .... میتونه باشه! فوتوشاپ به چه درد من میخوره؟ گیمپ به چه درد من می خوره؟ من لینوکسیم چون ۱۰۲۱ دلیل دارم.....
مطمئن باش فتوشاپ برای لینوکس هم بیاد باز هم هیشکی لینوکسی نمیشه!! مگه همین الان ما openoffice یا koffice یا ... نداریم؟ پس چرا اون تایپست هایی که گفتی لینوکسی نمیشن؟؟
مگه بلندر ضعیفه؟؟ پس چرا انیمیشن کارا لینوکسی نمیشن؟؟
مگه غیر از اینه که بهشت برنامه نویسان لینوکسه؟ چند تا برنامه نویس میشناسی که نمیگن «ویندوز لینوکس»!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطور قضاوت نکنیم...
موفق و لینوکسی باشیم...

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 28 اسفند 1388، 01:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
سلام به همه دوستان والا از صبح که این پست زده شد اینقدر احساسات و چیزای ابتدایی داخلش بود گفتم بی خیال چرا جواب بدم الان که اومد دیدم نه بابا اوضاع داره بد پیش میره پس تصمیم گرفتم یک سری چیزا رو روشن کنم .

صد در صد فتوشاپ یک برنامه عالی هست حتی بیشتر از اون چیزی که من و تو ازش استفاده می کنیم ازش استفاده می کنند قدرت فتوشاپ توی طراحی وب و ساخت چند تا بیلبور و نمی دونم جعبه و اینا نیست اینا ابتدایی ترین چیزها هستند قدرت فتوشاپ توی VFX و texture و چند تا چیز دیگه هست .

خوب این مشکل لینوکس نیست بهتر مسئله رو اینطوری بگیم ادوبی نسخه ای برای لینوکس آماده نکرده اگر آماده کرد دستشون درد نکنه اگر هم آماده نکردند بازم من به سیاست های شرکتشون احترام میزارم .

درسته محیط فتوشاپ واقعا بهینه هستش امکانات زیادی بهش اضافه شده مخصوصا اینجوری که شنیدم 3D اما دوست من شما چقدر می خوای از 3D توی فتوشاپ استفاده کنی ؟ چقدر از ابزارهایی که اضافه شده جزء ابزارهایی شده که هر روز استفاده می کنی ؟ چند در صدشون واست کارایی دارن ؟

بیبن دوست عزیز
اصلا موضوع این نیست که من و شما از قدرت فتو شاپ استفاده می کنیم یا نه. حرف من اینه که خیلی از کسایی که از فتو شاپ استفاده میکنن و بعضا خیلی هم حرفه ای (یا در مورد  سطح استفاده از فتو شاپ و یا در مورد اهمیت این نرم افزار در شغلشون) ، فتو شاپ جزو معدود برنا مه هایی هست که براشون کاربرد داره. مثال زدم روی کامپیوتر یک چاپخونه هیچ وقت یاهو مسنجر نمی بینی.
اهمیت استفاده از لینکوس برای امنیت فایل های حیاتی اینجور جاها را هم گفتم.
موضوع این نیست که من کاری به فتو شاپ ندارم. اصل مطلب اینه که اگه فتو شاپ بیاد تو لینوکس، نه تنها یک برنامه بلکه افراد زیادی را با خودش می آره تو لینوکس. آیا شما منکر این هستید که virtualbox خیلی ها رو تشویق به امتحان کردن سیستم عامل های زیادی کرده و بعضا این افراد تغییر پلتفورم دادن؟ یا ازیه distro به یکی دیگه رفتن؟
من از لینوکس یا گیمپ گله ندارم، فقط امیدوارم اولین باگ اوبونتو حل بشه

نقل‌قول
گیمپ شاپ ماله خیلی وقت پیشه ماله موقعی که نسخه های 2.2 بودند . اصلا نسخه های 2.2 رو باهاشون کار کردی لابد کار نکردی تا بفهمی یعنی چی اون موقعی کسی با نسخه های 2 کار میکرد دیگه اخرت بود گیمپ از نسخه های 2.3 مخصوصا 2.3.17 کار باهاش راحت تر بود ولی من بشخصه اون موقع gimppad رو بیشتر ترجیح می دادم حداقلش این بود که محیطش در یک پنجره باز می شد البته اون پروژه هم متوقف شد .

ما تا اون بزی که تو رختخواب خوابیده دیدیم. هنوز هم فتو شاپ اینقدر برام روانه که فکر می کنم جلوی بوم ایستادم

نقل‌قول
ما هم اینجا Iwarp داریم در مسیر Filters->Distorts->Iwarp درسته یک سری امکانات لیکوفای رو نداره مثلا نشون دادن لایه زیرین ولی کاربردیه .

مرسی باید ببینم چه جوریه

نقل‌قول
فعلا نسخه 2.7.1 که تلاش میکنه به 2.8 برسه و مخصوص گرافیست های حرفه ای و برنامه نویسان هست منتشر شده البته از روی سورس باید نصب کرد . نسخه 2.8 نسخه ای روال توسعه اون مخفی هست و فقط گفتند قراره اینجوری بشه و هیچ کس از اون حرفه ای حرفه ای تا بیاد پایین نمی دونه توی دانشگاه برکلی چه خبره . یکی از برنامه نویساش گفته بود که داره روزی 10 ساعت روی گیمپ کار میکنه از طرف دیگه گفتند آقا سال 2012 گیمپ 2.8 منتشر میشه مشکل توسعه نیست مشکل تعداد بسیار زیاده ایده ها بود بعد یک سری ایده ها حذف شد و قرار شد آخر تابستان 2010 نسخه 2.8 منتشر بشه . بچه هایی که از 2.2 استفاده می کنند شاید یادشون باشه تقربا هر دو یا سه هفته یک بار گیمپ یک نسخه واسه 2.3 می داد تا به 2.4 رسد یادم نیست ولی فکنم تا 2.3.18 یا بالا تر رفت .ولی نسخه 2.7 تقربیا سه ماهه که فقط یک نسخه ازش منتشر شده و واقعا همین نسخه هم معلومه که گیمپ 2.8 چه کولاکی هست .

این لینک جالبه:
http://www.mmiworks.net/eng/publications/2009/09/gimp-single-mode.html

نقل‌قول
اگر الان من جای شما بودم یک نسخه ویندوز خانگی و یک فتوشاپ دانشجویی که کلا کامپیوترم بشه خونه دانشجویی می خریدم وقتی پولش رو داری واسه چی لینوکس استفاده کنی که زجر خودت بدی منتظر نسخه لینوکس فتوشاپ بمونی هر وقت هم نسخه لینوکسیش اومد فکنم بتونی لایسنست رو عوض کنی ادوبی شرکت خوبی حتما لایسنست رو عوض میکنه .

من نه تو چاپخونه کار می کنم و نه کل زندگیم فتو شاپه، به هزار و یک دلیل هم لینوکس را به ویندوز ترجیح می دم.
ویندوز را فقط برای سی شارپ و rosetta stone استفاده می کنم

نقل‌قول
خدا زیادش کنه . خوب وقتی داره بیل بورد توی فتوشاپ درست می کنه دریم ویور می خواد چیکار ؟:؟؟؟

باز مطلب رو نگرفتی، موضوع حرفه ای بودن افراد و وقف تمام وقت کار و زندگیشون به فتو شاپه.

نقل‌قول
اولین باره که همچین جمله ای در تمام انجمن هایی که هست چه خارجی و چه ایرانی دیدم . واقعا اینجوری فکر می کنی ؟ واقعا فکر می کنی برنامه نویسای گیمپ بدبختند و نیاز به پول شما دارند ؟ ههه . آخر یک کار می کنن دهن آدم باز شه آخه عزیز دل من همین هایی که می خوای بهشون پول بدی بزرگترین الگوریتم نویسان توی دانشگاهایی هستند که فقط من تو اسمشون رو شنیدیم و شایدم توی American Pie دیده باشم . خیلی از برنامه نویسان گیمپ برای شرکت های زیادی مثل یاهو - گوگل - ادوبی و هزارتای دیگه کار می کنند و بهشون مشاوره میدهند و پاره وقت کار میکنند یک ذره جستجو کنند ببین کیا دارن روی گیمپ یا بلندر یا اینک اسکیپ کار می کنند اینجوری حرف نزن اینجوری حرف زدن توهین به کلا جامعه گرافیست ها هست . اینجوری که تو گفتی من یک لحظه فکر کردم برنامه نویسای گیمپ که لابد استاد دانشگاه مثلا ام ای تی هستند یک کاسه گدایی سر فکه ام ای تی دست گرفتند دارن گدایی می کنند .اصلا خود چرا همین 200 دلار رو نمی دی اسپنسر کیمبل تا برات یک گیمپ بهینه شده بسازه . هههههههه

بابا، چرا می بری و می دوزی. من که فکری نکردم.
اگه به این ارگان ها اهدا بکنید، قطعا کمک شما برای بهبود پروژه استفاده خواهد شد، نه برای شام بعد از ظهر افراد گرسنه که مشغول طراحی این برنامه ها هستند. اهدا کردن مگه بده؟ خود استاتید ام آی تی هم به این جور جاها یه عالمه کمک می کنن. حالا که گفتی ام آی تی. اونجا ocw داره که کل در آمدش از کمکهای مردمیه. بیشتر فارغ التحصیل های اون دانشگاه به این موسسه کمک می کنن. و جدیدا فیلم کلاسهای درس بیشتری روی این سایت قرار می گیره که همش به خاطر کمک هاست.
شما وقتی پولی می دی به این جور جاها می تونن برنامه هاشونو تو mirror سایتهای بیشتری بذارن. این یعنی اینکه سریع تر دانلود می شن و یا برای تمرکز روی پیشرفت پروژه از کمک ها استفاده می کنن. حالا شما باز برو سی پی یو بخر.

نقل‌قول
من تاحالا توی هیچ لینوکسی گیمپ نصب نکردم (غیر از نسخه های ناپایدار) راستی بچه های نسخه های پایدار گیمپ رو چطوری نصب می کنیم ؟ ( خدایا کمک یکی روش نصب گیمپ رو بگه ؟ این سریال نامبرش رو چطوری وارد کنم باید Acitve by phone انتخاب کنم . خدایا خودت رحم کن . خاک بر سر اون ادمی که عرضه یک چک مارک زدن توی سیناپتیک هم نداره حالا می خواد لئوناردو داوینچی باشه می خواد جرج بوش باشه .

این دیگه حرف زشتی بود. یکی فتوشاپ کار کارش چه به این حرفها؟
من توی دفتر یکی از استادام می خواستم سایتم رو بهش نشون بدم. برای اینکه صفحه سایت بزرگتر بشه f11 را زدم. اون نتونست بر گرده به حالت معمولی. حالا من باید بزنم زیر خنده؟.....
بله یکی لئورناردو داوینچی هست ولی عرضه سیناپتیک رو نداره. به جاش عرضه کشیدن مونولیزا را داره. کامپیوتر که همه دنیا نیست.

نقل‌قول
همه چی که فتوشاپ نیست . فتوشاپ هم یکی از اعضای نرم افزارهای ادوبی . اگر ادوبی بخواد فتوشاپ رو لینوکسی کنه حداقل باید ایلستریتور می گم باید لینوکسی بشه حتما بعدش هم افتر افکت با شرکت های دیگه می خواد چیکار کنه ؟ فتوشاپ یک برنامه هست و ناکامل و نیازمند برنامه های دیگه که ممکنه توی شرکت نباشه.

آدوب جدیدا فلاش را از ماکرومدیا خریده. حالا کارمنداش باید روی یه پروژه جدید کار کنن (البته کارمند ها ماله ماکرومدیا هستن ولی خوب مدیریت دست آدوب هست و باید یه تکونی به خودش بده)
به نظر من فتو شاپ می تونه شروع خوبی باشه برای لینوکسی شدن. و بعد هم بقیه نرم افزار ها. ولی باز هم می گم فتو شاپ یک اسطوره است. این نرم افزار قابلیت اینو داره که خیلی ها رو به لینوکس مهاجرت بده. چیزی که بقیه تا این حد ندارن.

نقل‌قول
شما از اون طالع بینای که میگن سال 2012 پایان جهانه نیستی ؟ حالا فتوشاپ یا معادل اوپن سورسی فتوشاپ ؟ لابد اسمش گیمپ نباشه ؟

گیمپ خیلی چیزا داره که فتوشاپ نداره و فتوشاپ خیلی چیزا که گیمپ نداره ولی این دلیل نمیشه که شما قدرتش رو کم کنی اصلا ولش کن بیخیال همه آزادند از هر چی خواستند استفاده کنند فتوشاپ یا گیمپ با هر کدوم راحتتری کار کن ههههههههههه

باز هم نشد. به باگ شماره یک فکر کن. اگه امروز اوبونتو ۳۰ درصد کاربر های لینوکس را تشکیل داده، من می خوام روزی بیاد که ۳۰ درصد کا کاربرای کامپیوتر لینوکسی بشن.
فتوشاپ اوپن سورس بشه یا نشه اینقدر ها مهم نیست. اگه شد که بهتر، نشد یکی اوپن سورس دیگه هر روز اینقدر قوی می شه تا جاشو بگیره. اصلا همه اینها به کنار. اومدن فتوشاپ به لینوکس خوبه. چون یه هیات آدم همراه خودش می آره.

نقل‌قول
با سلام
محمد باقر عزیز من فکر می‌کنم شما اشتباه برداشت کردی  Cry این دوستمون اصلا منظورش اون چیزی نبود که شما فکر کردی ، فقط سوالش اینه که چرا فتوشاب برای بازار خودش هم که شده نسخه‌ی لینوکسی نداره
یا علی

مرسی دوست عزیز gol
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1388، 01:24 ق‌ظ توسط Comboy »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 28 اسفند 1388، 01:18 ق‌ظ »

مطمئن باش فتوشاپ برای لینوکس هم بیاد باز هم هیشکی لینوکسی نمیشه!! مگه همین الان ما openoffice یا koffice یا ... نداریم؟ پس چرا اون تایپست هایی که گفتی لینوکسی نمیشن؟؟
مگه بلندر ضعیفه؟؟ پس چرا انیمیشن کارا لینوکسی نمیشن؟؟
مگه غیر از اینه که بهشت برنامه نویسان لینوکسه؟ چند تا برنامه نویس میشناسی که نمیگن «ویندوز لینوکس»!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطور قضاوت نکنیم...
موفق و لینوکسی باشیم...

تایپیست ها لینوکسی نمی شن چون اطلاعاتشون ضعیفه! قطعا دو بار بیان لینوکس دیگه بر نمی گردن.
من خودم یه عالمه اوپن آفیس بین دوستام پخش کردم. معمولا هم می گم : این مثل ورده که مستقیم باست پی دی اف اکسپورت می کنه. دیگه نمی خواد word2pdf  نصب کنی.
بعدش هم می گم حجمش کمه و میشه با فلش این ور و اون ور برد. به همین راحتی خیلی ها رو اوپن کردم!
اما خوب اینا تایپیست نبودن. به هر حال دیگه کمتر از ورد استفاده می کنن.

دیگه از کارهایی که کردم این بوده که نسخه فایرفاکس رو می ذارم رو سرور دانشجویی خودم تا همه بتونن از توی دانشگاه با سرعت برق و باد دانلودش کنن.
خلاصه کم کم دون می پاشم باسشون تا آخرش لینوکسی کنمشون.

خوب اینکه بعضی برنامه نویس ها می گن ویندوز لینوکس که علامت سوال نداره، باید اولش خجالت بکشیم بعد دوستانه بهشون توضیح بدیم.
داشتن هزار و یک دلیل کافی نیست. هر لینوکسی باید هزار و یک دوست جدید برای لینوکس پیدا کنه.

یه سوال: چی شده که لینوکس داره محبوب تر می شه؟ اوبونتو هیچ تاثیری نداشته؟ فتوشاپ نمی تونه همین تاثیر رو داشته باشه؟
آیا واقعا غیر ممکنه یه روز کاربرهای لینوکس بیشتر از ویندوز بشن؟ من که فکر می کنم این اتفاق می افته، خیلی راه مونده ولی فرآیند در این سالها تشدید شده.

لطفا به اون برنامه نویس ها هم بگین که بگن گنو/لینوکس.
اونی که ویندوز را ساخت ماله اونور رودخونه بود، ریچارد اینور رودخونه درس می خوند.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #12 : 29 اسفند 1388، 12:35 ق‌ظ »
عجب بحث داغ و پر مطلبی :)
من هیچ نظری در مورد فتوشاپ ندارم و تا حالا هم از فتوشاپ استفاده نکردم و واقعا نمی‌دونم چقدر قدرتش از گیمپ بیشتره. ولی به عنوان یک کاربر عادی وقتی گیمپ رو باز می‌کنم برای ویرایش عکس، هیچ مشکلی ندارم و چیزهایی که نیاز داشتم رو برطرف کرده، جدیدا هم کتاب گیمپ فارسی آماده شده که فکر کنم باید یک دور بخونمش :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #13 : 29 اسفند 1388، 01:25 ب‌ظ »
عنوان مناسب. عنوان باید رساننده محتوای مطلب باشه.

در مورد گیمپ و فتوشاپ هم از نظر کاربری فکر نمی کنم فرقی باشه. هر کاری توی یکی بشه توی اون یکی هم می شه. اما فتوشاپ - به نظر من - رابط خوش دست تری داره چون همه چیز دم دسترس است در یک پنجره و مثل گیمپ اینجوری نیست که مثلا پنجره تصویر رو باشه اما پنجره ابزارها بره زیر و در دسترس نباشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #14 : 29 اسفند 1388، 01:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
ثل گیمپ اینجوری نیست که مثلا پنجره تصویر رو باشه اما پنجره ابزارها بره زیر و در دسترس نباشه.
درسته جادی جان ولی  میشه گفت این استاندارد ترین محیط بود که می تونستند توی سال 1995 بنویسند که روی اکثر سیستم عامل ها که میشد روشون گیمپ نصب کرد به یک شکل اجرا بشه اما گیمپ 2.7 این مشکل رو حل کرده .