انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد سرور با کامپیوتر خانگی و اتصال به آن با IP‍  (دفعات بازدید: 1762 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbas_akhoondi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
سلام دوستان،
می‌خواستم بدونم چطور میشه با کامپیوتر خانگی سروری ساخت که برای دسترسی به آن فقط به IP نیاز باشد.(به جای دامنه IP وارد کنم و وارد سایت شخصی خودم بشم و ازش فایل‌هایی که می‌خوام رو دانلود کنم. ترجیحا کاملا شخصی باشه و افراد متفرقه حق ورود نداشته باشن.)

من از اوبونتو ۱۴.۰۴ استفاده می‌کنم و برنامه های آپاچی و mysql و php رو نصب کردم.
آیا امکان پذیره؟؟؟

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
سلام. بله امکان پذیره.
شما نیاز به یه ای پی استاتیک دارین و باید port forwarding رو هم انجام بدین تا بتونین از بیرون شبکه به سیستمتون دسترسی داشته باشین.
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین abbas_akhoondi

• Jr. Member
  • *
بابت جواب ممنون و دو تا سوال داشتم.
در مورد داشتن ip استاتیک توی یه تاپیک دیگه دیدم که یکی گفته بود که نیازی به ip استاتیک نیست ولی کامل توضیح نداده بود.http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=80917.0
و دومین سوال این که
نقل‌قول
port forwarding رو هم انجام بدین
یعنی چی؟؟؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4879
  • masoft قدیم
برای کاری که می‌خواید کافیه که ssh رو نصب کنید و با یک کلاینت SFTP بهش وصل بشید.

آفلاین abbas_akhoondi

• Jr. Member
  • *
امکان داره توضیح بیشتری بدین(این دو تا یعنی چی)

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
سلام علیکم
ببینید عزیز شما یا باید ای پی استاتیک داشته باشید و یا یک dns که هر زمان خواستید بتونید به اطلاعات کامپیوترتون دسترسی داشته باشید حالا راهش چیه؟
به نظر بنده سایت noip راحتر هست برای ثبت dns
در این سایت یک dns ریجستر کنید و بعد نرم افزار کلاینتش رو که برای ست کردن ای پی شما در زمان تغییر کردن ای پی هست رو نصب کنید و بعد از داخل تنظیمات مودمتون از بخش nat پورت 80 رو به ای پی کامپیوترتون فوروارد کنید بدین صورت که اول با دستور ifconfig ای پی کامپیوترتوت رو بدست بیارید و بعد در مودم در همون قسمت nat ای پی کامپیوترتون رو در قسمت ای پی  و در قسمت پورت 80 را وارد کنید حالا نرم افزار کلاینتی که از noio دانلود کردید رو نصب کنید (موقع نصب ازتوت یوزر و پسورد رو میخواد) و نرم افزار رو اجرا کنید و از سرور خونگیتون لذت ببرید :دی
پ.ن:
اکانت های noip فقط 30 روز به صورت رایگان هستند بعد از 30 روز یا باید بخرید و یا یک اکانت دیگه داشته باشید.
موفق و موید باشید و ببخشید اگر گنگ بود.

:دی
یک پ.ن دیگه:
این ها همش فرض بر این هست که خودتون میتونید با apache و امثالهم کار کنید و کانفیگ کنید.