انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد فایل نصبی نرم افزار نوشته شده در پایتون برای لینوکس  (دفعات بازدید: 2574 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین RezaOptic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • دانلود آموزش های ویدپویی
سلام
دوستان برنامه نویسی یا لینوکس کار میخواستم ببینم برنامه ای که با پایتون نوشتیم رو چطور فایل نصبی ای براش درست کنیم و تو لینوکس استفاده کنیم ؟
منظورم اینه که تو ویندوز که کل پروژه رو تبدیل یه یه exe میکنیم و تمام حالا برای لینوک با چی و به چی تبدیل کنیم تا کاربر نیاز به نصب ورژن پیاتون و کتابخونه ها نداشته باشه ؟

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
اگر از کتابخانه های اصلی و پایتون 3 یا 2 استفاده کنی من فکر نمیکنم نیازی به تبدیل اسکریپت ها به فایل اجرایی لینوکس باشه.چون تقریبا روی همه توزیع های لینوکس پایتون 2 و 3 و کتابخانه های اصلی به صورت پیشفرض نصبه.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
من معمولا اونقدری کار خفن با پایتون نمیکنم که به فکر اینجور چیزا بیفتم ولی در حد یکی دو بار Nuitka رو امتحان کردم، خوب بود.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین RezaOptic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • دانلود آموزش های ویدپویی
اگر از کتابخانه های اصلی و پایتون 3 یا 2 استفاده کنی من فکر نمیکنم نیازی به تبدیل اسکریپت ها به فایل اجرایی لینوکس باشه.چون تقریبا روی همه توزیع های لینوکس پایتون 2 و 3 و کتابخانه های اصلی به صورت پیشفرض نصبه.
نه از کتابخونه های دیگه استفاده کردم.