انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در باره لینوکس ، اموزش ، راهنمایی، کمک  (دفعات بازدید: 2868 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام دوستان

مناز کاربران فعال انجمن های زیادی از جمله نیوک مشهد تیم ، مووبل ، وردپرس ، مجید انلاین و.. هستم اینارو گفتم که بودونید یه اطلاعاتی از دنیا داریم و میدونیم دنیا دست کیه ;)

من اصلا از لینوکس خوشم نمیاد  :o  راستش نه حرفشو زدم ، نه نصبش کردم و حتی اگر کسی سی دیشو هم بهم بده میکشمش..!! ](*,)

امروز که دارم ایم مطلب رو مینویسم یکی از دوستانم از خارج از ایران یه اوبنتو اورجینال و فکر کنم اخرین ورژنشو برام ارسال کرده.. منم  گفتم بزار برای یک بار هم شده ببینم این لینوکس چیه. حالا نه میدونم چییه ، نه میدونم چطور نصب میشه و نه اصلا اطلاعی ازش دارم .در این هد که میدونم یه سیستم عامله  ;D  البته سرور های خودما با این سیستم عامل مدیریت میشن..

حالا من یه لب تاپ dell inspiron 6400 با مشخصات : رم 2 گی ، گرافیک 128 7300 جی فورس ، هارد 160 ، سی پی یو دو هسته ای 2.1 دارم و میخوام به اطلاعاتم که  خیلی هم زیادن دست نخوره و این لینوکس رو یه جوری نصب کنم ببینم چیه اصلا.. حالا من رو کمک کنید و فکر نکنم اصلا درایور ها و... من برای لینوکس پیدا بشه ... اصلا هست؟ من بعید میدونم ::)

خوب یکی لطفا بیاد کمی از این لینوکس برای ما بگه و بگ من که اصلا از این سیستم عامشل امار ندارم و اطلاعاتم ملیونی ارزش داره ، چطور باید این سیستم عامل را یکه و تنها در منزل بنصبم :D  و اصلا این کار رو بکنم یا نه (هدف من از یاد گیری لینوکس این که یه روزی بتونیم سرور های خودمونو ، خودمون مدیریت کینم نه دیگران.)

موفق پیروز باشید

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: در باره لینوکس ، اموزش ، راهنمایی، کمک
« پاسخ #1 : 28 اسفند 1388، 07:38 ب‌ظ »
یکبار به شکل زنده نصب کن و کمی نگاهش کن. دنیای لینوکس ندیای چیز یاد گرفتن است و علاقمند بودن به پیشرفت. اگر می خوای با عشق و علاقه چیز یاد بگیری شروع کن، اگر می خوای هی توضیح بدی که کلی چیز بلدی و اصلا هم به لینوکس علاقه نداری، مقاله هایی مثل «چگونه هکر شویم» یا «لینوکس ویندوز نیست» رو بخون و تصمیم بگیر می خوای بیای سراغش یا نه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #2 : 28 اسفند 1388، 07:42 ب‌ظ »
+1 جادی... =D>

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #3 : 28 اسفند 1388، 11:11 ب‌ظ »
من فقط  می  تونم بگم که یاد گرفتن لینوکس یه ٬ یه احساس می  خواد و لینوکس  یعنی  احساس  اگه حسش  رو نداری اصلا هیچ پیشرفتی  نخواهی کرد .

باید عاشق باشی! 8)

وقتی که حسش  رو پیدا کنی  فکر  لینوکس دنیات رو میگیره و تازه لذت میبری! 8)

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • آزادی - عشق - انسانیت ===> گنو/لینوکس
« پاسخ #4 : 26 فروردین 1389، 04:30 ب‌ظ »
من فقط  می  تونم بگم که یاد گرفتن لینوکس یه ٬ یه احساس می  خواد و لینوکس  یعنی  احساس  اگه حسش  رو نداری اصلا هیچ پیشرفتی  نخواهی کرد .

باید عاشق باشی! 8)

وقتی که حسش  رو پیدا کنی  فکر  لینوکس دنیات رو میگیره و تازه لذت میبری! 8)

+1
عشق اساس زندگیست.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #5 : 26 فروردین 1389، 06:59 ب‌ظ »
با سلام
لپتاپ شما کاملا از نظر سخت‌افزار ساپورت میشه پس خیالت راحت
اما گفتی اطلاعاتت برات مهمه پس به هیچ عنوان بر روی هاردی که اطلاعات داری سیستم‌عامل آزاد گنو رو نصب نکن . گنو مشکل نداره ولی شما چون نصب رو بلد نیستی ممکنه به اطلاعاتت آسیب بزنی .
در مورد ادامه دادن هم یا باید عاشق آزادی باشی که بیای سراغ گنو ، یا کارت گیر این سیستم باشه . وگرنه بعد از مدتی خسته میشی و میری
نقل‌قول
یکی از دوستانم از خارج از ایران یه اوبنتو اورجینال و فکر کنم اخرین ورژنشو برام ارسال کرده
این رو هم بدون : نسخه‌ی اوریجینال مفهومی در سیستم ما نداره و مخصوص نرم‌افزارهای انحصاری است . ما الان هر کدوممون هر چه قدر بخواهیم نسخه‌ی اوریجینال و بروز داریم
یا علی
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1389، 07:01 ب‌ظ توسط یه انقلابی »
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی