انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی Telnet SERVER service (حل شد) :)  (دفعات بازدید: 6438 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : راه اندازی Telnet SERVER service
« پاسخ #15 : 05 اسفند 1394، 09:05 ب‌ظ »
برای چنین تفکر دیکتاتور گونه ای دیگه دلیلی نمیبینم توضیح واضحات بدم.
تعریفتون از «دیکتاتور» هم اشتباهه. ما یک دیکتاتور هستیم، وقتی که به شما اجازه‌ی استفاده از Telnet رو ندیم (و مثلا اگر استفاده کردید شما رو توی خونتون حصر بکنیم!)، ولی شما می‌تونید ازش استفاده کنید، ولی نباید انتظار کمک ما رو داشته باشید.

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
« پاسخ #16 : 05 اسفند 1394، 09:07 ب‌ظ »
>>> هیچی برای دستوری که دادین خروجی نداد! <<<

این یعنی این که سیستم به پورت telnetd اصلا گوش نمی‌دهد.

فایل inetd.conf در /etc/ را باز کنید و ببینید که یک همچین خطی دارد؟

#:STANDARD: These are standard services.
#<off># telnet          stream  tcp     nowait  telnetd /usr/sbin/tcpd  /usr/sbin/in.telnetd

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #17 : 05 اسفند 1394، 09:18 ب‌ظ »
برای چنین تفکر دیکتاتور گونه ای دیگه دلیلی نمیبینم توضیح واضحات بدم.
تعریفتون از «دیکتاتور» هم اشتباهه. ما یک دیکتاتور هستیم، وقتی که به شما اجازه‌ی استفاده از Telnet رو ندیم (و مثلا اگر استفاده کردید شما رو توی خونتون حصر بکنیم!)، ولی شما می‌تونید ازش استفاده کنید، ولی نباید انتظار کمک ما رو داشته باشید.
عزیزم دست از مغلطه بازی بردارید و سعی کنید تفکری درخصوص نگرشتون داشته باشید. اگر علم این مبحث رو داشتید خیلی راحت همانند این لینکها http://askubuntu.com/questions/668725/how-can-the-telnet-service-on-ubuntu-server-14-04-lts-be-enabled یا http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/12/enable-telnet-ubuntu-14-04/ راهنمایی میکردید و همینطور به مواردی از قبیل نا امن بودن این سرویس و استفاده از روش دیگر اشاره می کردید.

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 05 اسفند 1394، 09:21 ب‌ظ »

#<off># telnet          stream  tcp     nowait  telnetd /usr/sbin/tcpd  /usr/sbin/in.telnetd
گرامی حواسم نبود سیستم رو خاموش کردم الانم دیگه بهش دسترسی ندارم تا اینکه شنبه باز برم محل کارم و مواردی رو که اشاره کردین انجام بدم. ممنونم از صبر و شکیباییتون انشالا شنبه بحث رو ادامه میدم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #19 : 05 اسفند 1394، 09:33 ب‌ظ »
عزیزم دست از مغلطه بازی بردارید و سعی کنید تفکری درخصوص نگرشتون داشته باشید.
ما که دلیل کارمون و عدم کمک‌کردنمون مشخصه، شما دلیل کارتون نامشخص و «به دلایلی» هستش :) سعی کنید همیشه راه درست رو برای انجام کارهاتون پی بگیرید و اینجوری هم سریع‌تر به نتیجه می‌رسید و هم متوجه میشید چرا طبق چیزی که توی پست اول گفتید، اکثریت بهتون کمک نمی‌کردند!

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 05 اسفند 1394، 09:37 ب‌ظ »
عزیزم دست از مغلطه بازی بردارید و سعی کنید تفکری درخصوص نگرشتون داشته باشید.
ما که دلیل کارمون و عدم کمک‌کردنمون مشخصه، شما دلیل کارتون نامشخص و «به دلایلی» هستش :) سعی کنید همیشه راه درست رو برای انجام کارهاتون پی بگیرید و اینجوری هم سریع‌تر به نتیجه می‌رسید و هم متوجه میشید چرا طبق چیزی که توی پست اول گفتید، اکثریت بهتون کمک نمی‌کردند!
شما که هنوز در حال ما ما کردین هستین. من برام مسله ای نداره تا صبحم باشه برای شما دلایل بیارم و بحث کنم ولی بی فایدس بخاطر اینکه خیلی فرقه بین کسی که متوجه نمیشه تا کسی که نمی خواد متوجه بشه و مرغش یک پا داره

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #21 : 05 اسفند 1394، 09:57 ب‌ظ »
من برام مسله ای نداره تا صبحم باشه برای شما دلایل بیارم
شما اگر می‌خواستید دلیل بیارید که بجای اینکه بیاد به من بگید تفکرم دیکتاتور گونه‌است، بعد بگید «مغلطه‌گرم»، بعد بگید دارم «ما ما» می‌کنم، همون جواب اولین پستم رو میدادید :)

فکر می‌کنم به اندازه‌ی کافی اینجا نوشتم، قبل از اینکه بیشتر بخواید توهین کنید، بهتره این پست رو ترک کنم!

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 اسفند 1394، 08:30 ق‌ظ »

علی آقا من آخر مجبور شدم امروز بیام شرکت  :) اون موردو چک کردم بله وجود داره
محتویاتش اینه
# /etc/inetd.conf:  see inetd(8) for further informations.
#
# Internet superserver configuration database
#
#
# Lines starting with "#:LABEL:" or "#<off>#" should not
# be changed unless you know what you are doing!
#
# If you want to disable an entry so it isn't touched during
# package updates just comment it out with a single '#' character.
#
# Packages should modify this file by using update-inetd(8)
#
# <service_name> <sock_type> <proto> <flags> <user> <server_path> <args>
#
#:INTERNAL: Internal services
#discard stream tcp nowait root internal
#discard dgram udp wait root internal
#daytime stream tcp nowait root internal
#time stream tcp nowait root internal

#<off># telnet stream tcp nowait root /usr/sbin/tcpd /usr/sbin/telnetd

#:BSD: Shell, login, exec and talk are BSD protocols.

#:MAIL: Mail, news and uucp services.

#:INFO: Info services

#:BOOT: TFTP service is provided primarily for booting.  Most sites
#       run this only on machines acting as "boot servers."

#:RPC: RPC based services

#:HAM-RADIO: amateur-radio services

#:OTHER: Other services
telnet stream tcp nowait telnetd /usr/sbin/tcpd /usr/sbin/in.telnetd

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #23 : 06 اسفند 1394، 09:16 ق‌ظ »
شما اگر می‌خواستید دلیل بیارید که بجای اینکه بیاد به من بگید تفکرم دیکتاتور گونه‌است، بعد بگید «مغلطه‌گرم»، بعد بگید دارم «ما ما» می‌کنم، همون جواب اولین پستم رو میدادید :)

فکر می‌کنم به اندازه‌ی کافی اینجا نوشتم، قبل از اینکه بیشتر بخواید توهین کنید، بهتره این پست رو ترک کنم!

من در مورد شبکه اطلاعاتم محدود است ولی اگر مطمن هستید که استفاده از telnetd  اشتباه است بهتر است با ذکر دلیل تاپیک قفل شود تا باعث گمراهی دیگران نشود. فقط لطف کنید ذکر کنید در چه مواردی می توان از telnetd به جای ssh استفاده کرد.

من به شخصه از چنین برخوردی که  به راهنمایی شما شد ناراحت شدم. در ضمن ایشان باید با این برخورد پست را ترک کنند نه شما.
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1394، 09:19 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 06 اسفند 1394، 09:33 ق‌ظ »

من در مورد شبکه اطلاعاتم محدود است ولی اگر مطمن هستید که استفاده از telnetd  اشتباه است بهتر است با ذکر دلیل تاپیک قفل شود تا باعث گمراهی دیگران نشود. فقط لطف کنید ذکر کنید در چه مواردی می توان از telnetd به جای ssh استفاده کرد.

من به شخصه از چنین برخوردی که  به راهنمایی شما شد ناراحت شدم. در ضمن ایشان باید با این برخورد پست را ترک کنند نه شما.
شما نمیخواد نوشابه برای کسی باز کنید. همینطور کاری به اشتباه بودن و نبودن نداشته باشید. بحث خیلی سادس یک سرویس وجود داره که امکان استفاده ازش وجود داره و دلیلش بر میگرده به خود مخاطب نه شما. اگر علم این مطلب رو دارید راهنمایی کنید وگرنه دخالت در امور دیگران نکنید.
ضمن اینکه این تاپیک رو بنده ثبت کردم نه شما که دستور به ترک از طرف بنده می دید.
هرچند با این طرز رفتار بچه گانه همون بهتر که کلا انجمن رو ترک کنم و از طریق فروم askubuntu کارمو پیش ببرم. دلم برای کسانی میوسزه که بدنبال رفع مشکلشون به این انجمن میان و با مدعاهایی همچون شماها برخورد می کنن.
بدرود

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #25 : 06 اسفند 1394، 09:44 ق‌ظ »
شما فکر میکنید کی هستید که اجازه ی چنین برخوردی رو به خودتون میدید ؟ با ناظر انجمن که بهترین راهنمایی رو کردند اونطور حرف زدید و مثل اینکه چیزی هم طلب کارید .
با این رفتارتون هر کجا از جامعه که فعالیت کنید مجبور به ترکش خواهید شد !
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 06 اسفند 1394، 10:09 ق‌ظ »
شما فکر میکنید کی هستید که اجازه ی چنین برخوردی رو به خودتون میدید ؟ با ناظر انجمن که بهترین راهنمایی رو کردند اونطور حرف زدید و مثل اینکه چیزی هم طلب کارید .
با این رفتارتون هر کجا از جامعه که فعالیت کنید مجبور به ترکش خواهید شد !
واقعا که این بیماری خود بزرگ بینی و بت کردن دیگران داره یه بحران میشه.
فکر میکنی کسانی که عناوینی همچون ناظر و high member دارن خدا هستن که نشه نقدشون کرد؟!
این عزیزان درسته که تویه یه سری زمینه ها در سطح مطلوبی هستن ولی این روش راهنمایی نیست. بنده با اینکه اعلام کردم میدونم سرویس امنی نیست ولی برای خودم میخوام امتحانش کنم حالا دیگه ربطی نداره به کسی که چرا و بهمان!

برای اون دسته عزیزانی که احیانا به هر دلیلی میخوان از این سرویس استفاده کنن بگم که مشکل برطرف شد و بنده طبق این لینک http://ubuntuguide.net/install-and-enable-telnet-server-in-ubuntu-linux من تمام موارد رو انجام داده بودم ولی انتهای کار رو توجه نکرده بودم اینجا:
only_from = 192.168.120.0/24 #Only users in 192.168.120.0 can access to
only_from = .bob.com #allow access from bob.com
no_access = 192.168.120.{101,105} #not allow access from the two IP.
access_times = 8:00-9:00 20:00-21:00 #allow access in the two times
من رنج شبکه ام 172.16.0.0 هست درصورتیکه این سرویس رو برای رنج 192.168.20.0 فعال کرده بودم که این اتفاق می افتاد.
حالا می تونید یا کلا این تکه کد آخری رو اضافه نکنید یا اگر خواستید محدودیتی ایجاد کنید نسبت به رنج شبکه اعمال کنید.

در آخر مطمنم چه اینجا و تاپیکهای مشابه با ناامن بودن این سرویس آشنا شده باشید  ::)

همینطور از دوستانی که باعث شدن با پشتکار بیشتری پیگیر رفع این مشکل بر بیام ممنونم ;)