انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با کارت شبکه وایرلس  (دفعات بازدید: 1060 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
مشکل با کارت شبکه وایرلس
« : 05 اسفند 1394، 04:40 ب‌ظ »
هر چند دقیقه اتصال من با وایرلس دچار مشکل میشه. البته اوبونتو هیچ اروری  درباره قطع اتصال با مودم نمیده فقط صفحه باز نمیکنه. ولی از روی چراغ wlan مودم میشه فهمید که دیگه ارتباط برقرار نیست. باید هر چند دقیقه در محیط اوبونتو برم روی ایکن مودم وای فای خودم و کلیک راست کنم که دوباره اتصال برقرار بشه و وقتی این کار رو میکنم درست میشه. چه طور درستش کنم؟

آفلاین Dr.Root

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
  • This is a world where nothing is solved
پاسخ : مشکل با کارت شبکه وایرلس
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1394، 11:40 ب‌ظ »
من قبلا این مشکل رو داشتم یه DSL Connections ساختم و مودم رو Bridge کانفیگ کردم درست شد.
ولی بعد از مدتی که مودم تغییر دادم و به صورت پیشفرض (Ethernet Connection) گذاشتمش دیگه مشکلی نبود ;D
we are creatures that should not exist by natural law
programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody

آفلاین Hecate

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #2 : 10 اسفند 1394، 02:10 ق‌ظ »
هر چند دقیقه اتصال من با وایرلس دچار مشکل میشه. البته اوبونتو هیچ اروری  درباره قطع اتصال با مودم نمیده فقط صفحه باز نمیکنه. ولی از روی چراغ wlan مودم میشه فهمید که دیگه ارتباط برقرار نیست. باید هر چند دقیقه در محیط اوبونتو برم روی ایکن مودم وای فای خودم و کلیک راست کنم که دوباره اتصال برقرار بشه و وقتی این کار رو میکنم درست میشه. چه طور درستش کنم؟
این لینک رو چک کردید؟http://askubuntu.com/questions/127243/cant-stay-connected-to-wi-fi

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #3 : 20 آبان 1395، 11:46 ق‌ظ »
مشکل من با این حل شد.  مدل کارت شبکه من rtl8723be (لب تاپ های لنوو معمولا از همین نوع دارن) بود.  برای لب تاپ های دیگ مدل کارت شبکه رو سرچ کنن جواب پیدا میشه.

https://askubuntu.com/questions/590414/wifi-problems-with-rtl8723be-in-ubuntu-14-04