انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دعوت از گرافیست ها و VFX کاران و انیماتور های جامعه متن باز  (دفعات بازدید: 5708 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arash-ebr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام به تمام دوستان و کاربران لینوکس.

با توجه به اینکه اکثر پروژه های گرافیکی از قبیل طراحی ها و انیمیشن سازی ها و .... با نرم افزار های ویندوز انجام میشه به همین جهت فعالیت در این شاخه ها در دنیای متن باز اونم تو ایران منجر به تنهایی کار کردن میشه.

من این تاپیک رو به این دلیل ایجاد کردم تا فقط کسانی که دنبال فعالیت گرافیکی در لینوکس هستند این دعوت به همکاری رو ببینند.

تقریبا با توجه به تجربه ای که دارم و جستجو های فراوانی که داشتم متوجه شدم که نتنها تمام فعالیت های گرافیکی در ویندوز و مک درون لینوکس هم قابل انجام هست بلکه حتی ممکنه از ویندوز ساده تر باشه. فقط متخصص در این زمینه لازمه.

کسانی که با نرم افزار های Gimp   -    Blender   - Synfig Studio    -   Krita   -  Natron    -   InkScape کار کردن و میتونن پروژه تجاری انجام بدن،‌در صورتی که تمایل داشته باشن برای تشکیل یک تیم گرافیکی حرفه ای برای فعالیت در زمینه متن باز من در خدمتم.

اصل مطلب هم بر این اساس هست که قراره تیمی تشکیل بشه که فعالیتش بر مبنا نرم افزار های متن باز باشه و خدمات حرفه ای ارائه بده.
این که تو کدوم شهر و استان هستید اصلا اهمیت نداره هرچند من خودم در مشهد هستم و برای دوستان مشهدی امکان ملاقات حضوری وجود داره که بیشتر با تخصص هم آشنا بشیم.
اما سیستمی که در حال پیاده سازی اون هستم ،‌یک سامانه اینترنتی هست که برای اشتراک گذاری پروژه ها بین اعضای تیم فعالیت میکنه و قابلیت اشتراک گذاشتن کار ها رو بین اعضا فراه میکنه. (مطابق با سیستم هایی که شرکت های بزرگ انیمیشن سازی و بازی سازی دارن انجام میدن (در مقایس کوچک تر)). و در مرحله دوم ارتباط برقرار کردن از طریق ایجاد گروه در شبکه اجتماعی و برنامه هایی از قبیل تلگرام.

همچنین فعالیت هایی رو در زمینه :‌ساخت انیمیشن های موشن گرافیک دوبعدی و سه بعدی -  تدوین تیزر های تبلیغاتی  -  خدمات گرافیکی و دفتری ارائه بشه.

دوستانی که علاقه مند هستند در این خصوص همکاری داشته باشند در ادامه همین تاپیک اعلام آمادگی کنن و تخصص و نمونه کاری هم اگر دارن ضمیمه کنن.

فعلا در این مرحله تشکیل یک تیم و ایجاد نمونه کار های حرفه ای برای نرم افزارهای متن باز والبته کار های ۱۰۰٪ ایرانی و به زبان فارسی هدف هست و کسانی که داوطلب هستند تا حرکتی جدید در خصوص فعالیت های متن باز در ایران انجام بشه ازشون استقبال به عمل میاد.

با سپاس فراوان از انجمن ابونتو ایران حامی نرم افزار های متن باز
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1394، 03:56 ب‌ظ توسط arash-ebr »

آفلاین ubearu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
من داوطلبم بلندر و اینک اسکیپ

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
من تفریحی بلندر کار می‌کنم. شاید اگه وقت کردم بعد از کنکور بتونم همکاری کنم.

آفلاین wolf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
من طراحم ولی اغلب با ویندوز کار میکنم
قبلا تلاش هایی کردم .فکر میکنم تا وقتی برنامه ها رایگان واسه ویندوز داریم کسی از لینوکس اونم برای گرافیک استفاده نمیکنهخیلی عجیبه این وضعیت

آفلاین arash-ebr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
ممنون از دوستانی که اهمیت میدن.

من طراحم ولی اغلب با ویندوز کار میکنم
قبلا تلاش هایی کردم .فکر میکنم تا وقتی برنامه ها رایگان واسه ویندوز داریم کسی از لینوکس اونم برای گرافیک استفاده نمیکنهخیلی عجیبه این وضعیت
بله اکثر گرافیست های دنیا (حالا ۱۰۰٪ نمیگم چون واقعا ۱۰۰٪ نیست اما شاید بیش از ۹۰٪) باشن که همشون یا از مکینتاش استفاده میکنن یا از ویندوز و اصلا هم قابل چشم پوشی نیست.

وجود پروژه هایی مثل Sintel - ‌Gosspberry  , .... نشون داده جامعه متن باز هم میتونن انیمیشن های بسیار باکیفیت و تجاری با نرم افزار Blender بسازن.

من به شخصه سال هاست که با انواع شرکت ها و سایت های آموزشی خارجی آشنا هستم و جدیدترین تکنیک ها و ترفند های گرافیک رو از این کانال ها دنبال میکنم. به عنوان مثال شرکت آموزشی  Digital Tutors  و  Lynda اینها در ابتدا آموزش هایی رو برای نرم افزار های  Blender و  Gimp  ....  نداشتن.  با توجه به پیشرفت بسیار عالی  Blender امروز شاهد ارائه آموزش هایی به شدت حرفه ای توسط دیجیتال توتورز و لیندا هستیم وبه راحتی این برنامه رو در دسته بندی این شرکت ها مشاهده میبینیم.

اگر در محیط ویندوز و مک از نرم افزار های گرافیکی دنیای متن باز گنو/لینوکس استفاده میکنید توصیه میکنم تمام تمرکزتون رو هم روی این سیستم بزارین. شاید تا چندسال پیش بستر گرافیکی لینوکس برای کاربران مک و ویندوز خیلی جذاب نبود اما امروز ابونتو و Elementery os و Mint و ..... محیط های بسیار زیبایی رو ارائه میدن که قابل رقابت هستن.

تو همین تاپیک دوستان میتونن لینک از نمونه کارهاشون هم قرار بدن. سه بعدی،‌دوبعدی ،‌و..... هر فعالیت گرافیکی میتونه باشه. امیدوارم بتونم کم کم همه علاقه مند ها رو در اینجا جمع کنم تا یک گروه گرافیکی متن باز تشکیل بشه

.
من تفریحی بلندر کار می‌کنم. شاید اگه وقت کردم بعد از کنکور بتونم همکاری کنم.

حتما توصیه میکنم این نرم افزار رو به صورت حرفه ای کار کنید. بلندر بشدت در حال توسعه هست و این خیلی مهم هست که تا هنوز به یک قول نرم افزاری مثل مایا و مکس و .... تبدیل نشده (که البته الانش هم تبدیل شده منظورم این هست که تا پیچیده تر نشده)‌  با روند این رشدش همراه بشین. من از نسخه ۲.49 با این نرم افزار آشنا شدم و ورود Cycles  و انواع پلاگین ها رو شاهد بودم که به جرات میگم بلندری که من در ابونتو ۸ بازم کردم رو ۵ دقیقه بعد بستم اما الان من به عنوان یکی از بهترین و سبک ترین نرم افزار های سه بعدی قبولش دارم.

تنها نرم افزاری که تا الان میتونه با زیبراش در اسکالپت رقابت کنه بلندر هست و تقریبا یک سالی هست که با بلندر من اسکالپت میکنم،‌ اگر سایر نرم افزار های اسکالپتر رو میشناسید حتما میدونید ویژگی  Zsphere ها اختصاصی برای زیبراش هستند ولی در بلندر شما میتونید دقیقا این امکان رو پیدا کنید
حتما سایت هایی مثل  BLender Guru رو دنبال کنید و به جامعه بلندر کاران در سایت Blendernation و CGCookie ملحق بشید که پیشرفت بسیار زیادی میکنید.
.
من داوطلبم بلندر و اینک اسکیپ
این دو نرم افزار رو به صورت ترکیبی برای ساخت کلیپ های موشن گرافیک دوبعدی  فلت به عنوان جایگیزین  AfterEffect و Illustrator میشه استفاده کرد و به نتایج بسیار عالی هم دست پیدا کرد.