انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: زمان بندی دانلود یک فایل در ساعتی مشخص  (دفعات بازدید: 2951 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
پاسخ : زمان بندی دانلود یک فایل در ساعتی مشخص
« پاسخ #15 : 11 اسفند 1394، 01:35 ب‌ظ »
سلام یه سوال دیگه این چیه اخر دستور نوشتین tomorrow

یعنی فردا. مثلا اگر فرمان را ساعت ۱ نیمه شب بزنید، همان شب اجرا نمی‌شود. بلکه فردا شب ساعت در آن ساعت اجرا می‌شود.

به جای tomorrow از ساعت‌ها از روزهای دیگر هفته هم می‌توانید استفاده کنید.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 262
« پاسخ #16 : 11 اسفند 1394، 03:39 ب‌ظ »
اگر سیستم خاموش کنیم خودکار روشن بشه بازم دستور اجرا خواهد شد یا نرم افزار دیگه ای لازم هست

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #17 : 11 اسفند 1394، 04:25 ب‌ظ »
تو اون روش که از دستور ‏sleep‏ استفاده میکرد باید سیستم روشن باشه تا زمانش برسه.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 11 اسفند 1394، 05:16 ب‌ظ »
تو اون روش که از دستور ‏sleep‏ استفاده میکرد باید سیستم روشن باشه تا زمانش برسه.

در تمام روشهای که من ذکر کردم، فرض کرده‌ام که سیستم روشن گذاشته شده.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 12 اسفند 1394، 01:18 ق‌ظ »
سلام ببخشید زیاد دارم سوال میپرسم با sleep دارم دانلود میکنم فایلها تو home ذخیره میشه چجوری تنظیم کنم بره تو هارد خودم بعد چرا دستور at کار نمیکنه همه کارهارو درست انجام دادم ولی شروع به دانلود نمیکنه

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 12 اسفند 1394، 01:20 ب‌ظ »
سلام ببخشید زیاد دارم سوال میپرسم با sleep دارم دانلود میکنم فایلها تو home ذخیره میشه چجوری تنظیم کنم بره تو هارد خودم بعد چرا دستور at کار نمیکنه همه کارهارو درست انجام دادم ولی شروع به دانلود نمیکنه

در لینوکس وقتی چند دستور را با Semicolon یا همان ویرگول نقطه (;) جدا می‌کنیم، آنها به ترتیب اجرا می‌شوند. در مثال sleep در واقع ما دو دستور را از هم جدا کرده‌ایم که به ترتیب اجرا می‌شوند. دستور sleep فقط یک وقفه ایجاد می‌کند. حال فرض کنیم که ما بخواهیم در دایرکتوری /mnt/myhdd/ به جای دایرکتوری home ذخیره کنیم:

sleep 5h 20m; cd /mnt/myhdd; wget http://releases.ubuntu.com/14.04.4/ubuntu-14.04.4-desktop-amd64.iso
ملاحضه می‌فرمایید که یک دستور cd بین sleep و wget اضافه شده است. به همین سادگی

و اما در خصوص دستور at، توصیه می‌کنم که با فرامین ساده‌ای مانند touch تمرین فرمایید تا یاد بگیرید.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 14 اسفند 1394، 12:14 ق‌ظ »
مرسی دست گلت درد نکنه

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 14 اسفند 1394، 05:13 ب‌ظ »
سلام
لینک دانلود بعضی از سایتهارو نمیتونم پیدا کنم مثلا تو اسیاتک اپلود شده کلیک میکنی دانلود میکنه ولی لینکشو نمیتونم پیدا کنم  میدونم اینجا جاش نیس پرسیدم ولی گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 14 اسفند 1394، 05:37 ب‌ظ »
سلام
لینک دانلود بعضی از سایتهارو نمیتونم پیدا کنم مثلا تو اسیاتک اپلود شده کلیک میکنی دانلود میکنه ولی لینکشو نمیتونم پیدا کنم  میدونم اینجا جاش نیس پرسیدم ولی گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

در هر مورد فرق می‌کند. بعضی از سایتها برای هر کاربر یک لینک دانلود ایجاد می‌کنند که فقط یک بار قابل استفاده است. می‌توانی دانلود را در مرورگر شروع کنی و بلافاصه قطع کنی. بعدش لینک را از مرورگر برداری و در خط فرمان استفاده کنی.

سالها پیش که من شروع به استفاده کرده از لینوکس کردم، در چت روم انگلیسی اوبونتو همین سوال شما را پرسیدم. کسی جواب من را نداد. بعد از مدتی به آنها گفتم که "شما یا سرعت اینترنتتان اینقدر زیاد است که احتیاج به دانلود منیجر ندارید یا اینکه عاشق استفاده از wget هستید". بلافاصه یکی به من گفت که "بله و بله". خلاصه اینکه سرعت کند اینترنت و قطع و وصل شدن آن، حقیقت کشور ما است. یا باید با آن سوخت و ساخت، یا اینکه از کشور رفت.