ممنون از همه دوستای خوب.

نه من نه کلاس میگذارم نه خانم ام نه ...
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
قبل از نوشتن پست سوالاتم را هم تایپ کرده بودم و برای احترام به نظر دوستان هم اینجا می گذارم هم سعی می کنم اونایی که جواب نگرفتم جدا جدا بپرسم
برای اینکه فکر نکنید من برای خودم کاری نمی کنم و منتظرم که هلو برو تو گلو می گم دوتا کتاب انگلیسی دانلود کردم و کلی هم توی انجمن گشت زدم و تا الان حداقل همین اندازه سوال را با جستجو و این کتابهام و کمی از خود اوبونتو پیدا و حل کردم. و اگر راهنمای اوبونتوم سرچ میکرد و کامل تر بود خیلی از اینها را خودم پیدا میکردم. بهرحال شاید بعضی از این سوال ها برای کسی دیگه هم پیش اومده باشه که با راهنمایی شما مشکل ایشان هم حل بشه همزمان خودم هم سعی میکنم اگر جوابی را پیدا کردم اضافه کنم.
.
۱- لینوکس اوبنتو 9/10 با سیستم من با مشخصات زیر به خوبی و با سرعت کار نمیکند آیا خیلی قدیمی شده؟
سی.پی.یو 2.4 اینتل سلرون
رم 256 دی.دی.آر
گرافیک آن برد با 32m
مادربرد VIA m266
هارد دیسک ۱۲۰ گیگابایت مکستور
۲- فضای لینوکسم بسیار ساده است و هنگامی که درappereance افکتهای تصویری را فعال میکنم پیغام خطا میدهد و تنظیمات را قابل اعمال نمیداند.علت پیغام ناتوانی در اجرای افکتهای دستکتاپ چیه؟
۳- از کجا بدانم کارت گرافیکم را تشخیص داده است
۴-نحوه شناساندن وب کم و یا اصلا از کجا بفهمیم شناخته یا نه (empathy نصب است)
۵- نحوه باز کردن و ایجاد اسناد Microsoft acsses ===========>> بوسیله نرم افزار mdbviewer باز میکند اما محتویات را نشان نمی دهد.
۶- نحوه نصب ساعت و اسکرین لت با فرمتهای rar .zip .tar.tar .tar.gz.
۸- نحوه ی ایجاد و تغییر نام در فولدرهای ریشه بدون استفاده از خط فرمان
۹- آیا می شود تمام فایلهای deb. را در یک پوشه گذاشت و به به مرکز نصب معرفی کرد جهت آپدیت و انجام خودکار تغییرات
۱۰-گام ورود به اوبونتو صدای سیستم تا آخر تنظیم شده چطور صدای پیش فرض را کم کنم
۱۱- من از چند کارت اینترنت استفاده میکنم . چطور چند ارتباط اینترنتی همزمان داشته باشم - از gnome-ppp استفاده میکنم.
۱۲- چطور محدودیت حداقل تعداد کاراکتر را برای پسورد بردارم یعنی مثلا پسورد سه کارکتری را هم قبول کند.
۱۳- چطور یک اکانت را حذف کنم که دوباره برنگردد! فولدر مربوط به اکانتی که حذف کرده ام را از فولدر Home پاک کنم
۱۴- تغییر اندازه پیش فرض ترمینال به اندازه دلخواه 80*10
۱۵- نحوه خارج شدن از اکانت برای رفتن به اکانت دیگر توسط ترمینال و خط فرمان - (دستوربرای لاگ اوت شدن )
۱۶- چرا wvdial مودم را شناسایی نمی کند ولی تماس میگیرد؟
۱۷-نحوه جستوی عین عبارت بدون اضافات
۲۰- هنگام نصب اوبونتو اشتباهانقطه مونت درایو سی را در مسیر /windows/ قرار دادم چطور دوباره درست کنم که مانند بقیه بشود (الان در لیست درایوهایم نمی آید و از همان مسیر قابل دسترسی است).
۲۱- نحوه دریافت وارسال فکس
۲۲- نحوه نمایش تصاویر متحرک gif ( تک عکس نمایش داده میشوند.)
آیا برنامه ای است که ویرایش های جزیی عکس را انجام دهد و برای لود شدن مانند gimp طول نکشد. چیز مثل mspain در ویندوز
۲۳- نحوه رفتن به سربرگ بعد بوسیله کیبورد (در ویندوز با کنترل و تب است)
۲۴- چرا ولوم اصلی هچ تاثیری روی هیچ جا ندارد و فقط با قطع شدن همه صداها قطع میشوند. البته با alsamixer میشود صدارا کم وزیاد کرد.
۲۵- سی.دی هما برای اوبونتوی ۹.۱۰ بالاخره آمدیانه نه توی فروشگاه و نه انجمن پیدا نکردم.
چون جواب چندتا از سوالات را پیدا کردم کمتر از سی تاست و توالی هم نداره.
با تشکر از همه عزیزایی که چند قدم جلوتر اند اما نگاهی به پشت سری ها دارند.