انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرور مجازی ایران یا خارج ؟ با چه نوع مجازی ساز؟  (دفعات بازدید: 1003 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javad751

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
سلام دوستان، به نظر شما این که گفته میشه سرور های درون ایران بهتر از خارج کشور هستند صحت داره یا نه؟

کاربر نهایی تفاوت خاصی را احساس میکنه؟ از نظر سئو کدام بهترند؟ تفاوتی دارند؟

بین مجازی سازهای معروفی که وجود داره مثل Vmware, KVM, OpenZv کدام بهتر هستند؟

برای خرید سرور مجازی میتونید چندتا شرکت خوب به من معرفی کنید که کیفیت و قیمتش خوب باشه؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برای سایت میخواید ؟
میزبان اشتراکی ( shared host ) بگیرید از ایران بهتره . دردسرش هم کمتره
البته برای سایتی که مصرفش بالاست هزینه تون خیلی بالا میشه

آفلاین Dr.Root

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
  • This is a world where nothing is solved
بهتره که از سرورهای ایرانی استفاده نکنید .
چون ممکنه بعضی از کاربران با Fیلتر شکن وارد بشوند و با Ip خارجی باشند . البته مشکل جدی براشون پیش نمیاد ولی بهتره اینکارو نکنید تا کیفیت برای همه حفظ بشه .
اگر هم میخواهید در اسکریپت تغییرات ایجاد کنید طوری که برای کاربران ایرانی از سرور ایران و کاربران خارجی از سرور فرانسه استفاده بشه . :)
بهتون توصیه میکنم از دیتاسنتر ovh فرانسه استفاده کنید قیمت و کیفیت خوبی داره و از هزتنر آلمان بسیار با کیفیت تر و با ارزش تر هست .
این نکته رو هم یاد آور بشوم که باز هم بهتره که اسکریپت و فایلهای دیتا جدا از هم باشند و در سرور های مختلف نگه داری شوند تا اگر برای یکی مشکل پیش آمد بقیه دارای مشکل نشوند . ;)

دلیل اینکه اکثر هاستینگ های ایرانی از دیتاسنتر های آلمانی استفاده میکنند به دلیل ارزونی سرورهای این دیتاسنتر هست . ;D

در مورد ماشین مجازی هم Virtual box هم تو مخازنه هم محبوبیت بیشتری نسبت به بقیه داره ( از نظر من )  :)

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1394، 12:13 ب‌ظ توسط Dr.RooT »
we are creatures that should not exist by natural law
programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody