بنده در یک سازمان دولتی مشغولم و چون در قسمت انفورماتیک کار میکنم ویتوانم تمام کلاینتهای سازمان را ( و در مرحله بعد سرورها ) به اوبونتو سوئیچ کنم ولی مشکلاتی دارم.
اگر اساتید گرامی کمک کنند و بنده رو حمایت بفرمایند، این اقدام ( یعنی تغییر سیستم عاملهای سازمان ) میتونه بعنوان یک طرح و پروژه آزمایشی در بیاد و در بقیه ارگانها و حتی شرکتهای خصوصی مورد توجه قرار بگیره.
لازمه اين مساله، بررسي همه جانبه و حرفه اي است ...
اگر موفقيت اميز باشه، گام بزرگي در پيشرفت نرم افزار هاي آزاد برداشته شده ... اما اگر موفقيت اميز نباشه (به علت ناتواني گروه) ، عيب وايراد از نرم افزار هاي ازاد شناخته مي شه !
مشککل اول من وصل کردن اوبونتو به سرور ویندوزه برای اشتراک منابع و سطوح دسترسی و غیره.
اين يكي قابل حله ..
دوما اتواسیون اداری ما که وب بیس هست ولی چون از آفیس مایکروسافت برای ادیت نامه ها استفاده میشه امکان رویت نامه های تایپ شده نیست و نامه جدید هم نمیشه تایپ کرد.
اين كه وب بيس هست خيلي خوبه

شايد بشه در اين سيستم تغييراتي انجام داد ... با شركت سازنده بايد تماس گرفته شود، شايد استفادة آنها هم از افيس غير قانوني بار قانوني داشته باشه، كه مجبور بشن اين مساله رو رفع كنن ... (با زور زور)

هر چند كه:
با توجه به اینکه نرم افزار های اداری تون به آفیس وایسته است... اگه خیلی به ماژول های داخلی آفیس!مثلا ابزار های کنترلی اکسل وایسته باشه! یکمی مشکل دارید..
اما اگر فقط در حد تایپ ی نامه اداری باشه و صفحه بندی! بهتره ی مشاوره از شرکت صاحب اثر بگیرید! فکر می کنم راحت حل بشه مشکل
اب كاش >>>>>>>>>>>
سوم لپتاپهای سازمانه که احتمال میدم سخت افزارهاش رو اوبونتو شناسایی نکنه.
اين يكي فكر كنم قابل حل باشه، تنها نيستيم ... واز اين لب تاب ها همه جا استفاده مي شه

من برعكسشو دارم، واير لس تو ويندوز كار نمي كنه، اما تو كوبنتو درايفر داره

من بزای شروع دستگاه خودم و چند نفر کارشناس انفورماتیک رو دارم میبر رو اوبونتو و نتایجش رو براتون منعکس میکنم.
آفرين، اول از خودتون شروع كنيد، همه با فلسفة آزادي اشنائي كامل وكافي داشته باشيد (تخصص خودتونه، پس بايد بيش وپيش از دشگران آشنا باشيد)
من تازه کارم
فقط یک هفته
يه مدتي بيشتر نياز داري، يك تجربه گذرا نباشه

با توجه به اینکه تجربه چندانی در مورد لینوکس ندارین من همین اوبونتو یا پارسیکس رو پیشنهاد می کنم .
من توزيع هاي محلي رو پيشنهاد نمي كنم ... چون معلوم نيست تا كي هستن، مشكلاتشو كي برطرف مي كنن (واصلا پشتيباني خوبي تو ايران نديدم، پس گول پشتيباني نمي خورم)، و ... دلايل زياد ديگر ...
یکی از مشکلات ما در حال حاضر برای کاربر عادی همین مسئله Office هست . microsoft office پشتیبانی بهتری از زبان فارسی داره و تمام امکاناتش بدون مشکل داره کار میکنه .. ولی در لینوکس هنوز به صورت اساسی این مسئله رفع نشده .. از طرفی همه عادت کرده اند تا از Microsoft Office استفاده کنند و در مقابل این تغییر واکنش نشون می دهند و مقاومت می کنند.
اول مسئلة وب بس حل بشه، قبل از كوچ به لينوكس نرم افزار ها رو كم كم تغيير بده (در اداره)، ضمن دوره هاي آموزش ... تا با كوچ با مشكلات زيادي روبرو نشيد (يك دفعه)
به قول
ولی جسارتا! این آش رو کم کم بپذیرد! تو محیط کاری
باید مراقب عوارض ش بود! معمولا کاربر با تغییر محل گزینه Add2Favorite هم مشکل دارند! فکر می کنم شبکه دان شده D:
يعني تقريبا ، همين:
پیشنهاد:علیالحساب یه OpenOffice.org روی سیستمهای ویندوزی اداره نصب کنید ببینید عکسالعمل بقیه چهجوره... .
با توجه به این عکسالعملها میشه تصمیم منطقیتری گرفت...
من که تصمیم گرفتم برم و با شناختی که از خودم دارم وقتی راه بیافتم خیلیها رو دنبال میکشم، فقط نمیدونم لینوکس چقدر توانایی داره و چقدر به این مساله متعهده که در زمان نیاز ساپورت و حمایت بده و نرمافزارهاشو بروز کنه.
نياز ما هست كه نرم افزار ها پيشرفت مي كنن، اگه اداره شما با لينوكس كار بكنه، وبه يهك نرم افزار خاص نياز پيدا كنه، دنبال شركتهايي مي گرده كه توانايي توليد اونو داشته باشن ... اين باعث مي شه نرم افزار هاي لينوكس گسترش پيدا كنن ...
بايد از يه جايي شروع كنيم، مشكلاتي هم داريم و لي قطعا كمتر از مشكلات مجبور شدن براي خريد ويندوز ( يا استفادة غير قانوني - شرعي) از ان هست ... حد اقل فايده آن پيشرفت علمي وخلاقيت در جامعة هست

به نظرم گروه IT شما يك دورة بازآموزي بگیرن، در حد بالا .. وحتى كارمندان شما دوره هاي مثل LPI (دوره هاي بازآموزي) داشته باشن خيلي خيلي خوبه

موفق باشيد