انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو استودیو و چند مشکل  (دفعات بازدید: 3672 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
ابونتو استودیو و چند مشکل
« : 25 تیر 1386، 05:30 ب‌ظ »
سلام
من ابونتو استودیو رو نصب کردم چند سوال و مشکل دارم
۱. بعد از نصب گراب هم دوباره نصب شد ولی من ابونتو ۶.۱۰ قدیمی رو تو گراب دارم ولی ویندوز نیست؟
۲.با استفاده از هما تونستم بیشتر نرم افزارها رو نصب کنم ولی بعضی هاشون نصب نشدن مثل بریل و کدکها که می گفتن فایلی بروکن شده و از این چیزا
۳.من الان نرم افزار blender رو رو ابونتو دارم حالا نسخه موجود تو ابونتو استودیو جدیده یا هما و اینکه میتونم بدون پاک کردن نسخه موجود با هما نسخه جدید رو نصب کنم؟
۴. تو گراب برای ابونتو استودیو چند گزینه هست که دوتاشاخرش lowlatency داره  و دتای دیگه generic اینا چه فرقی دارن
ببخشید سوالام زیاد شد
با تشکر از دوستان

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
پاسخ به: ابونتو استودیو و چند مشکل
« پاسخ #1 : 25 تیر 1386، 07:07 ب‌ظ »
۴- از اسمش معلومه کرنل lowlatency  یعنی کرنلی که به گونه ای کانفیگ شده که scheduler اش کمترین latency رو برای کاربر ایجاد می کنه. کرنل generic هم که مشخصه یعنی یه چیز میانی که نه به درد سرور می خوره نه به درد real time و برای دسکتاپ مناسب هست. البته من خودم وقتی اپدیت می کنم همیشه یه کرنل سفارشی کامپایل می کنم.
۳- خوب نسخه ها رو می تونی چک کنی و با هم مقایسه کنی.
۲- بله ممکنه پیش بیاد یعنی هما قاعدتا در یک زمانی نسبت به ریپازیتوری فریز میشه و ممکنه بعد از اون تغییراتی در ریپازیتوری اتفاق بیفته
۱- update-grub رو اجرا کن اگه باز هم نشد دستی می تونی توی فایل boot/grub/menu.lst/ اضافه کنی. توی خود فایل menu.lst مثال هست.

راستی چرا من سوال ها رو stackable جواب میدم همیشه؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #2 : 25 تیر 1386، 09:46 ب‌ظ »
عزیزم نسخه بلندر دوتاشون قدمی کمی صبر کن قراره نسخه 2.45 منتشر بشه اما فعلا جدیدترین 2.44 هست که توی هما و استودیو 2.43 هست .

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
« پاسخ #3 : 26 تیر 1386، 05:15 ب‌ظ »
سلام یه مشکل عجیب
من درایور مودمم رو تونستم راحت نصب کنم البته تو generic
ولی تو lowlatency هر کاری کردم از کمپایل ارور می گیره و می نویسه  compilation erorr

یه مشکل دیگه هم اینه که من اول یه ویندوز ایکس پی داشتم تو درایو c و بعد یه ویندوز ایکس پی دیگه نصب کردم رو درایو hda8 و ابونتو ۶.۱۰ رو رو hda9 نصب کردم  بعدش همین ابونتو استودیو رو رو hda1 یا درایو c نصب کردم الان هر کاری می کنم ویندوز رو نمیتون بالا بیارم

یه سوال دیگه مگه ابونتو استودیو بر مبنای ابونتو ۷.۰۴ نیست پس چرا گزینه desktop effects نیست؟؟

با تشکر

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #4 : 26 تیر 1386، 06:11 ب‌ظ »
مشکلتون عجیب نیست هر driver برای یک (یا چند نسخه محدود) از kernel نوشته می‌شه و باید دنبال نسخه مخصوص کرنل خودتون بگردین  ;)
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth