انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد از ریست کردن سیستم کلیه تنظیمات از بین می‌روند [حل شد]  (دفعات بازدید: 2292 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
سلام. دو روزی هست که مشکلی با اوبونتو 9.04 دارم به این صورت که کلیه تنظیمات از قبیل آیکون های قرار گرفته در پنل و همچنین کلیه هیستوری مرورگرم از بین می ره.سرعت سیستم هم خیلی کم شده.مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که با دستور tail .xsession-errors هیچ پاسخی از سوی سیستم دریافت نمی کنم و به این صورت جواب می ده:sh: acroread: not found. البته نمی دونم این دو تا موضوع تا چه حد به همدیگه ربط دارند. اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم.
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1393، 01:12 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
یک یوزر جدید درست کن ببین با اون یوزر حدید هم همین مشکل رو داری
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
یوزر جدید هم درست کردم. وقتی logout کردم و خواستم برم توی یوزر جدید یک صفحه سیاه میاد و اصلا وارد یوزر جدید را بالا نمی آره.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
یوزر جدید هم درست کردم. وقتی logout کردم و خواستم برم توی یوزر جدید یک صفحه سیاه میاد و اصلا وارد یوزر جدید را بالا نمی آره.
ظاهرا ایندفعه که درست کردم یوزر جدید مشکلی نداشت. نمی دونم اوندفعه چه مشکلی پیش اوده بود ???. امتحان کنم ببینم مشکلم حل می شه یا نه.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
من یوزر جدید را ساختم ولی هر چی توی ترمینال می خوام به صورت کاربر ریشه وارد بشم اجازه نمی ده. باید چکار کنم. ارور پسورد می ده در صورتی که پسورد را هم درست می زنم. :'(

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
اروری که میده به این صورته:
 user is not in the sudoers file 
با سرچی هم که کردم ظاهرا باید فایل sudoers توی /etc ویرایش بشه. لطف کنید اگر نحوه ویرایش را بلدید کمک کنید.چون با وجودیکه به صورت کاربر ریشه با دستور gedit وارد می شم ولی اجازه تغییرات روی فایل را نمی ده. می خواستم اگر امکان داشته باشه یوزر قبلی را پاک کنم و این را جایگزین قبلی کنم. نمی دونم آیا امکان این کار هست یا نه.

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
موقع لوگین نام کاربری قبلی را بزنید و تغییرات زیر را انجام بدین و یا همان ابتدای لوگین کلیدهای Alt+Ctrl+F1 را بزنید و به صورت متنی با نام کاربری قبلی لوگین کنید.
sudo vim /etc/sudoersدنبال نام کاربری خودتان بگردید و از کل خط کپی بگیرید و در خط بعدی کپی کنید. سپس نام کاربری جدید را جایگزین کنید.
اینطوری نام کاربری جدید هم مانند نام کاربری قبلی قبلی مجوز لازم برای اجرای فرمان های root را داره .
در مورد ریست شدن تنظیمات این روش را هم تست کنید:
System --> Prefrences --> StartUp ---> Options تیک Automatically Remember... را بزنید و یا اگه گزینه save running applications داره را هم بزنید تا ببینید دفعه بعد که لوگین کردین برنامه های قبلی اجرا می شوند یا نه ..
می تونید تنظیمات (محتویات) موجود در شاخه home/user/ را هم پاک کنید تا برنامه هایی که اجرا می شوند با تنظیمات پیش فرض اجرا بشن و با config جدید برای user شما ذخیره بشوند ..

موفق باشید.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
در مورد ریست شدن تنظیمات این روش را هم تست کنید:
System --> Prefrences --> StartUp ---> Options تیک Automatically Remember... را بزنید و یا اگه گزینه save running applications داره را هم بزنید تا ببینید دفعه بعد که لوگین کردین برنامه های قبلی اجرا می شوند یا نه ..
می تونید تنظیمات (محتویات) موجود در شاخه home/user/ را هم پاک کنید تا برنامه هایی که اجرا می شوند با تنظیمات پیش فرض اجرا بشن و با config جدید برای user شما ذخیره بشوند ..

موفق باشید.
ممنون. با همین روش مشکلم حل شد. :)

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
پاسخ به: بعد از ریست کردن سیستم کلیه تنظیمات
« پاسخ #8 : 11 فروردین 1389، 02:53 ق‌ظ »
با کدوم روش حل شد؟
اولی (Remember Applications) یا دومی (پاک کردن محتویات User؟)
خوشحالم که مشکلتون حل شد.
لطفا عنوان تاپیک را اصلاح کنید و آخرش کلمه «حل شد» اضافه کنید.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1389، 03:04 ق‌ظ توسط Natilous »

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
با روش Remember Applicationحل شد . نمی دونم چرا هرچی توی عنوان می زنم حل شد آخرش را خودش عوض می کنه و کامل نمی نویسه.  ??? ظاهرا در تعداد کاراکترهای عنوان محدودیت وجود داره.