انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اندروید کنار اوبونتو و ویندوز  (دفعات بازدید: 4324 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
نصب اندروید کنار اوبونتو و ویندوز
« : 16 اسفند 1394، 10:46 ب‌ظ »
سلام دوستان
من دوتا سیستم عامل دارم روی سیتمم یکی اوبونتو هست یکی ویندوز ایکس پی حالا میخوام سیستم عامل اتدروید رو هم کنارشون نصب کنم آیا میشه همیچین کاری اگه میشه ممنون میشم راهنماییم کنین

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : نصب اندروید کنار اوبونتو و ویندوز
« پاسخ #1 : 16 اسفند 1394، 10:56 ب‌ظ »
Android-X86
Remix OS
پیشنهادم نصب اندروید روی ماشین مجازیه. یه فسقل سیستم عامل دیگه نصب کردن روی هارد نمیخواد :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
« پاسخ #2 : 16 اسفند 1394، 11:04 ب‌ظ »
روس معماری x86 یا amd64 اندروید نصب کنید؟ یک توزیع از اندروید به نام android-x86 وجود داره که می‌تونید ازش استفاده کنید. اما روی سیستم واقعی نصب نکردم. روی ویرچوال‌باکس نصبش کردم

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 اسفند 1394، 02:08 ب‌ظ »
یعنی منظورتون اینه که روی فلش مموری بریزم و ازش استفاده کنم؟اونوقت اونجوری تغیراتت توش ذخیره میشن؟میشه برنامه های مثل واتس آپ رو نصب کرد و باهاش به اینترنت وصل شد؟

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #4 : 17 اسفند 1394، 02:33 ب‌ظ »
یعنی منظورتون اینه که روی فلش مموری بریزم و ازش استفاده کنم؟اونوقت اونجوری تغیراتت توش ذخیره میشن؟میشه برنامه های مثل واتس آپ رو نصب کرد و باهاش به اینترنت وصل شد؟
ماشین مجازی...روی فلش چیه؟!

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #5 : 17 اسفند 1394، 05:25 ب‌ظ »
بهتر از شبیه ساز  استفاده کنی. من تقریبا با همه شبیه ساز های اندروید کار کردم. اگه برای برنامه نویسی میخوایی genymotion بهترین انتخاب. چون اجازه میده یک گوشی خاص رو شبیه سازی کنی. و سخت افزار دستگاه شبیه سازی شده رو هم خودت مشخص کنی. البته ویژگی های دیگه ای هم مثل تغییر IMEI داره که توی نسخه رایگان غیرفعال. و جز معدود شبیه ساز هایی که نسخه لینوکسی هم داره. ولی بدیش اینه که نرم افزار های اجتماعی خیلی خوب روش جواب نمیدن. مثلا اینستاگرام و zello روش نصب نمیشه. اگر برای اجرای نرم افزار میخوایی بهترین از نظر سرعت و ساپورت برنامه ها NOX. سرعت خیلی بالایی داره. اینستاگرام روش نصب میشه! و قابلیت تغییر IMEI رو هم داره. droid4x هم از نظر سرعت چیزی شبیه به nox ولی بدون قابلیت های اون. کندترین شبیه ساز هم با اختلاف زیاد andy. و بعدش هم bluestacks که یه شبیه ساز خیلی خیلی معمولی. و هیچ چیز قابل توجه ای نداره. شاید به خاطر نصب و راه اندازی ساده ای که داره معروف شده.تقریبا هیچ کار خاصی رو انجام نمیده و با یه سرعت خیلی معمولی نرم افزار هارو اجرا میکنه. البته bluestacks tweaker سعی کرده که قابلیت هایی رو برای تغییر دادنش به کاربر ها بده ولی باز هم در مقایسه با nox و genymotion خیلی عقبه. در نتیجه با وجود این همه شبیه ساز قدرتمند اصلا منطقی نیست که یه andriod-x86 نصب کنی. من این رو هم امتحان کردم. از نظر سرعت خیلی خیلی ضعیف و خیلی از نرم افزار های روش نصب نمیشن. و حتی برای نصب نرم افزار های گوگل و  وصل شدن به google play خیلی به مشکل میخوری. با این وجوداگه باز هم دوست داری که خود سیستم عامل اندروید رو به طور مستقیم روش ماشین مجازی یا توی هاردیسک یا فلش نصب کنی از لینک های زیر میتونی کمک بگیری.
http://androidzoom.ir/1720/how-to-install-android-on-pc/
http://www.zoomit.ir/2014/8/10/13154/android-x86-4-4-stable-released/

آفلاین Hecate

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #6 : 17 اسفند 1394، 09:17 ب‌ظ »
Android-X86
Remix OS
پیشنهادم نصب اندروید روی ماشین مجازیه. یه فسقل سیستم عامل دیگه نصب کردن روی هارد نمیخواد :)
ضمن عرض ادب, نظر شما رو به گوشه ای از EULA مربوط به REMIX OS جلب میکنم:
نقل‌قول
"You agree that you irrevocably waive any and all ownership, legal and moral rights to your user content."
You're also not allowed to oppose "the basic principles determined in the Constitution of the People's Republic of China", harm it's "national honor and interests", or undermine it's "national religious policy, promoting cults and superstitions".
Also, you're not allowed to spread rumor, disturb social order, or undermine social stability.
https://news.ycombinator.com/item?id=10888760
فکر نمیکنم گزینه مناسبی باشه.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #7 : 17 اسفند 1394، 10:16 ب‌ظ »
والا من تا حالا استفاده نکردم و فقط چون به گوشم خورده بود، معرفیش کردم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 18 اسفند 1394، 12:49 ق‌ظ »
شبیه ساز nox برای اوبونتو هست؟

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #9 : 18 اسفند 1394، 01:54 ب‌ظ »
نه! فقط نسخه ویندوزی داره. =====>   http://en.bignox.com/
تا اون جایی که من میدونم فقط 3 تا شبیه ساز برای اوبونتو هستن. یکی genymotion یکی andy (خیلی کند) و یکی هم AVD رسمی گوگل. یعنی همونی که کنار SDK اندروید هستش.
که از بین این ها genymotion بهتر. برای راه اندازی ماشین مجازی genymotion نیاز به vpn داری. چون با IP ایران اجازه دانلود ماشین مجازی رو بهت نمیده.

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 فروردین 1395، 12:40 ب‌ظ »
بچه ها کسی تا حالا تونسته اندروید کلا کنار ویندوز یا لینوکس نصب کنه مثل یه سیستم عامل کلا مجزا؟

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #11 : 01 فروردین 1395، 02:12 ب‌ظ »
چرا Remix OS نصب نمیکنی چیز فوق العاده ایی من نصب کردم ولی روی فلش نه روی sda به گفته رسول فسقل سیستم عامله  اندروید ;D
اندروید رو نمیشه به عنوان یه سیستم عامل دستکتاپ خوب باهاش کنار اومد اندروید به عنوان یک سیستم عامل موبایل بهینه شده حالا بماند اینکه بعضی از دوستان اومدن اونو برای معماری دیگه باز طراحی کردن ولی اینکه شما بخواین از اون برای یه سیستم دستکتاپی و قابل بوت از روی Sda ، استفاده کنین به نظره من همون Remix و اگه نه که به نظره من این بهتره روی یک vm اجراش کنین که بچه ها معرفی کردن نیاز به معرفی دوباره نداره
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 01 فروردین 1395، 02:15 ب‌ظ »
چرا Remix OS نصب نمیکنی چیز فوق العاده ایی من نصب کردم ولی روی فلش نه روی sda به گفته رسول فسقل سیستم عامله  اندروید ;D
اندروید رو نمیشه به عنوان یه سیستم عامل دستکتاپ خوب باهاش کنار اومد اندروید به عنوان یک سیستم عامل موبایل بهینه شده حالا بماند اینکه بعضی از دوستان اومدن اونو برای معماری دیگه باز طراحی کردن ولی اینکه شما بخواین از اون برای یه سیستم دستکتاپی و قابل بوت از روی Sda ، استفاده کنین به نظره من همون Remix و اگه نه که به نظره من این بهتره روی یک vm اجراش کنین که بچه ها معرفی کردن نیاز به معرفی دوباره نداره
تونستین باهاش به نت وصل شین و باهاش فارسی تایپ کنین؟سخت افزارتون رو خوب شناخت؟

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #13 : 01 فروردین 1395، 04:12 ب‌ظ »
تونستین باهاش به نت وصل شین و باهاش فارسی تایپ کنین؟سخت افزارتون رو خوب شناخت؟

باهاش فارسی تایپ نکردم (چون فقط برای فان نصب کرده بودم)به نت وصل شدم و با سخت افزار ها مشکلی نداشت ولی یه جا تو یکی از این فروم ها که داشتم میخوندم نوشته بودن با ATI مشکل داره که من خوش بختانه ندارم و ماله من اینتله
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 01 فروردین 1395، 10:03 ب‌ظ »
سی پی یو منم اینتل هست