سلام
همه چی خوب بود و کارت گرافیک انویدیا درایورش نصب بود تا این ک تصمیم گرفتم اینتل رو هم نصب کنم اینتل ی نرم افزار نصاب داره که اونو از سایتشون دانلود و نصب کردم
https://01.org/linuxgraphics/downloads/intel-graphics-installer-linux-1.4.0همیشه قبل این تغییر دادن کارت گرافیک فعال سیستم ب راحتی این بود که برم توو x server setting و گرافیک رو بزارم روی یکی از این دو تا ، که بعد از این کار وقتی تغییر دادم و گذاشتم روی انویدیا و ریستارت کردم با این مشکل روبرو هستم که بعد از لاک اسکرین ی چند لحظه بک گراند نشون داده میشه و بعد دوباره برمیگردم به همون لاک اسکرین (لازم بذکر است که از صحت اطلاعات ورود مطمئنم) اگر هم رستارت کنم احتمال زیاد با پیام « حداقل گرافیک ... » روبرو میشم
درباره منشا این مشکل که آیا مربوط ب نصب اینتل بوده یا نه مطمئن نیستم
تنها راه حل برای رفع مشکل بالا purge تمام بسته های انویدیا است و این رو تا حالا چندین بار با چندین نسخه درایور مختلف هم از قسمت aditional و هم از ppa تست کردم
mostafa@mostafa:~$ sudo lspci | grep -i vga
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF116M [GeForce GT 555M/635M] (rev a1)
نیاز من به کارت گرافیک ب دو علت است :
۱ ظاهرا خروجی hdmi لپ تاپ از انویدیا خروجی میگیره و هنگامی که این کارت گرافیک فعال نیست hdmi هم فعال نیست و نمیشود خروجی گرفت
۲ جدیدا بازی dota2 رو گرفتم و هنگام بازی بازی لگ دارد ( 10 fps ) با سرچ متوجه شدم که مقدار این fps برای سخت افزار من باید بیشتر از اینها باشد پس ظاهرا در اجرای بازی کارت گرافیک درگیر نمی شود
پیشاپیش از لطف شما ممنونم