منظورت اینه که باید پاش رو سرش باشه
البته دست خودمونه ها دوست داشته باشی پاشو میاریم میذاریم روی سرش! گیمپه دیگه سرش دست خودمونه.
اتفاقا منم فکر می کردم اگه بشه بجای منقار براش یه فک اره ماهی بذاریم بیشتر قدرتشو نشون میده
راستی کپی رایت داره یا گاوه؟ (میدونم کلاغه و گاو نیست منظورم اینه که کپی رایتیه یا کپی نرایتیه ؟)
این هم مقداری اطلاعات درباره این موجود زیبا:
کلاغ موجودیه که دست نداره و جاش دم داره واسه همینم کلاغ های ما (یعنی این کلاغ های دوستمون که اگه کپی نرایتیه میشه مال ما ) دست ندارن اما ... پس دمشون کجاست؟ خوب معلومه دیگه باید بلندش کنی و پشتشو ببینی میفهمی
دوستان هم یه محبتی کنین و در پاسخ بعدی نپرسین چرا چشماش چولست! اونم واسه اینه که اگه چشمش چوله نباشه میشه روباه و اگه شکمش گنده نباشه آرم گاوشو که نمی تونیم بزنیم پس کلش چون اونوقت دیگه دیده نمی شه
رنگش هم به این دلیل شبیه رنگ پانداست چون کلاغ اصولا از خانواده پانداهاست و طبیعتا شما هیچ وقت این موجود زیبای بدون دغدغه رو به رنگ سبز نمی بینید و همیشه به رنگ پاندا می بینید. البته یه نوعی از این کلاغ ها هم رنگشون سبزه و حتی می تونن حرف هم بزنن و شطرنج هم بازی کنن منتها اونها از هم خانواده انسان ها محسوب می شن و ژنتیکشون بیشتر به انسان ها رفته تا به خواستگاهشون یعنی پانداها هرچند بسیاری از انسان ها از نظر فنوتیپ بسیار به پانداها شبیه هستن!
اگه چیزی رو از بابت ظواهر کلاغ مون (که مال دوستمونه و ....!) باقی مونده که من نگفتم محبت کنید و اونو در فروم محیط زیست مطرح کنید!
اما درباره باطنش هم کلی داستان و فلسفه و قصه و از اینجور بازی ها هست که در این مقال نمی گنجه و قراره من یه کتاب بیست و دو جلدی دربارش چاپ کنم که بعد از خوندنش دیگه تا کسی بگه ک .... شما تا مرحله شیر دهی بچه کلاغ رو هم می فهمین!
منتظر انتشاراتم باشین حتما !