0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من تونستم با کابل به اینترنت وصل بشم و آپدیت کنم .حالا Wifi در منوی بالا ظاهر شده اما نوشته hardware disabled و هر کاری میکنم فعال نمیشه.چه کار باید بکنم؟
شاید مسخره باشه ولی بنظرم جواب میده :از کلید fn و (تو لپ تاپ من f2 هستش) کلید فعال سازی کارت وایرلستون استفاده کنید. من هروقت به همین hardware disabled برخورد می کردم با این کار درست می شد
نقلقول از: Ma$oud در 01 اردیبهشت 1395، 07:17 بظشاید مسخره باشه ولی بنظرم جواب میده :از کلید fn و (تو لپ تاپ من f2 هستش) کلید فعال سازی کارت وایرلستون استفاده کنید. من هروقت به همین hardware disabled برخورد می کردم با این کار درست می شد بسیارممنون.با آخرین آپدیت خودبخود حل شد
نقلقول از: سیروس در 03 اردیبهشت 1395، 06:21 بظنقلقول از: Ma$oud در 01 اردیبهشت 1395، 07:17 بظشاید مسخره باشه ولی بنظرم جواب میده :از کلید fn و (تو لپ تاپ من f2 هستش) کلید فعال سازی کارت وایرلستون استفاده کنید. من هروقت به همین hardware disabled برخورد می کردم با این کار درست می شد بسیارممنون.با آخرین آپدیت خودبخود حل شدشما بعد آپدیت سوزه به هیچ مشکلی برنخوردید؟؟؟ یک بار بعد آپدیت سیستمم چنان کند شد که فرمت کردم از اول نصب کردم