انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در بالا امدن دبیان  (دفعات بازدید: 11278 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gazanfar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
مشکل در بالا امدن دبیان
« : 23 اسفند 1394، 12:07 ق‌ظ »
یه دفعه دبیانم هنگ کرد ریستارت ک کردم هنگام بالا امدن با این مشکل مواجه شدم دیگ بعد این چیزی لود نمیشه.
قبلا هم چند بار تو کالی این مشکلو داشتم دیگ نفهمیدم چیکار کنم مجبور شدم از اول نصبش کنم
حالا میخوام بدونم راهی هست ک مجبور نشم دبیان رو از اول نصب کنم

بعداینکه یوزر و پسورد رو میزنم این پیام رو میده دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : مشکل در بالا امدن دبیان
« پاسخ #1 : 23 اسفند 1394، 06:58 ق‌ظ »
با ریستارت هم بازم این مدلیه؟
توش بنویس
startx
البته بعد وارد کردن نام کاربری و رمز عبور

آفلاین gazanfar

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 23 اسفند 1394، 04:44 ب‌ظ »
با ریستارت هم بازم این مدلیه؟
توش بنویس
startx
البته بعد وارد کردن نام کاربری و رمز عبور

یه صفحه خاکستری رنگ اورد آیکون موس رو هم نشون میده. ولی ن میشه چییزی تایپ کرد ن چیز دیگه .
یعنی باید از اول نصبش کنم؟
چطوری میتونم با ویندوز به درایور های لینوکس دسترسی داشته باشم چند تا فایل هس ک نمیخوام پاک بشن خیلی ضروریه . تو نت گشتم چند تا برنامه  پیدا کردم ولی هیچکدوم چیز خاصی نشون نمیده درایورشو نشون میده ولی فایل داخل اونهارو اصن نشون نمیده فقط اسم پوشه هارو میاره

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #3 : 23 اسفند 1394، 05:07 ب‌ظ »
من راه حل مشکلت رو نمی‌دونم، و نمی‌دونم که چه بلایی سر سیستم آوردی که این‌جوری شده
اما به همین سیستم هم می‌تونی فایل‌هات رو بردای که شاید برات پیچیده باشه و برای همین توضیح نمی‌دم
اما اگر سیستم لایو داری با اون می‌تونی اطلاعات رو از پارتیشن‌ها برداری
از نرم افزار Ext2Fsd می‌تونی پارتیشن‌ها رو در ویندوز ببینی و اطلاعات رو برداری

اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
« پاسخ #4 : 23 اسفند 1394، 05:49 ب‌ظ »
از سلامت هارد سیستم اطمینان دارید ؟
***مشکل مشابه با Kubuntu 15.04 داشتم به صورت مکرر و با تعویض هارد مشکل حل شده !
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 23 اسفند 1394، 06:16 ب‌ظ »
رفتی روی sid اونوخ توقع داری سیستمت همیشه درست کار کنه؟ یه آپدیتی چیزی گرفتی که مشکلی داشته. کسی مخازن sid میذاره که وقتی هم اینجوری شد، بشینه درستش کنه.  :)
کلی راه برات وجود داره. ولی از اونجایی که تازه‌کاری، روش‌های ما بدتر گیجت میکنه. پس همون طور که @Sadrolla جان گفتن، بهتره یا یه توزیع لایو اطلاعاتت رو برداری و دبیان رو از اول نصب کنی. پیشنهاد میکنم شما اول اوبونتو رو تست کن. دبیان رو بذار برای وقتی که اطلاعاتت از لینوکس بیشتر شد. چون دبیان از همون اولش پیچیدگیاش بیشتر از اوبونتو هست و بیشتر باید با محیط کامندلاین آشنایی داشته باشی. چون ممکنه بازم با نصب مجدد دبیان این اتفاقات بازم بیفتن.
ولی اگه میخوای همینی که هست رو درست کنی، اول باید با این‌چیزا آشنا باشی:
filesystem
mount-umount
x11-xsession-startx
sourcelist-apt
cp-rm-mv
و ...
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #6 : 23 اسفند 1394، 06:24 ب‌ظ »
رفتی روی sid اونوخ توقع داری سیستمت همیشه درست کار کنه؟ یه آپدیتی چیزی گرفتی که مشکلی داشته. کسی مخازن sid میذاره که وقتی هم اینجوری شد، بشینه درستش کنه.  :)
کلی راه برات وجود داره. ولی از اونجایی که تازه‌کاری، روش‌های ما بدتر گیجت میکنه. پس همون طور که @Sadrolla جان گفتن، بهتره یا یه توزیع لایو اطلاعاتت رو برداری و دبیان رو از اول نصب کنی. پیشنهاد میکنم شما اول اوبونتو رو تست کن. دبیان رو بذار برای وقتی که اطلاعاتت از لینوکس بیشتر شد. چون دبیان از همون اولش پیچیدگیاش بیشتر از اوبونتو هست و بیشتر باید با محیط کامندلاین آشنایی داشته باشی. چون ممکنه بازم با نصب مجدد دبیان این اتفاقات بازم بیفتن.
filesystem
mount-umount
x11-xsession-startx
sourcelist-apt
cp-rm-mv
و ...
اگه رو انستیبل باشه با یه اپگرید این مدلی میشه درصورتیکه الان من روی استریج هستم مشکل پاک کردن محیط بصری ندارم
ولی طبق گفته رسول برای دبیان باید خودت رو برای این مشکلات توی مخازن غیر پایدار بذاری تا حل کنی

آفلاین gazanfar

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 23 اسفند 1394، 08:11 ب‌ظ »
filesystem
mount-umount
x11-xsession-startx
sourcelist-apt
cp-rm-mv
و ...

داشتم تیم ویور و wine رو نصب میکردم همش ارور میداد. ارور هاشو تو نت سرچ کردم چند تا کد و اینا بود اونا رو زدم ی دفعه صفحه خاکستری شد ریستارت ک کردم دیگ ص بالا نیاورد.
قبلا هم دوباره تو کالی ب همچین مشکلی برخورده بودم.
تو 32بیت ک به راحتی wine نصب کردم ولی رو اون64 بیت نمیدونم چرا فایل رو اجرا نمیکرد.
باتشکر از جواب های دوستان با اینکه مشکلم حل نشد ولی تا حدودی فهمیدم نباید الکی کد های اضافی بزنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #8 : 23 اسفند 1394، 08:29 ب‌ظ »
نکته‌ اینه که دبیان شما رفته روی مخازن sid. یعنی چی؟ یعنی اینکه آپدیت‌هایی میگیره که نسخه‌های پایدار نمیگیرن. علاوه بر اینکه نباید کدهای الکی پلکی توی نت رو بزنی، باید حواستم باشه که مخزن sid ممکنه حاوی برنامه هایی باشه که روی سخت افزار شما تست نشده باشه. حالا ممکنه از نظر معماری مشکل داشته یا حتی باگ نرم افزاری داشته و روی همه‌ی سیستم ها ممکنه اختلالی ایجاد کنه.
پس اولین کار اینه که دبیانت رو ببری روی jessie
اگه از همون روزی که نصب کردی sid بوده پس نسخه‌ی اشتباهی نصب کردی. باید نسخه‌ی jessie (۸) رو نصب کنی.
من با واین خیلی کار نکردم ولی واین ممکنه به خاطر چیزای غیراستانداری که توش نصب می کنه (نرم افزار های ویندوزی) ممکنه باعث ایجاد مشکل بشه. نه واین استاندارد لینوکسیه نه تیم ویوور. برای همین طبیعیه که مشکلاتی رو بوجود بیاره.
مشکلت هم به سادگی قابل حله در صورتی که توضیح بدی که دقیقا سیستمت در چه وضعیته. لینوکس سیستم عاملی نیست که برای درست کردنش بخوای هی عوضش کنی. همون جور که هرجاش میتونه کَنده بشه، همون جور هم میتونه وصله بشه. شاید مثلا من برای بحث بریک شدن پکیج ها و تغییرات گراب در حال حاضر راه حلی بلد نیستم و ممکنه به خاطرش هم توزیع عوض کنم ولی توزیعی که الان ۵ ماهه نصب دارمش، صدبار اومده پایین و از اول آوردمش بالا. لازم نبوده که از اول نصبش کنم. مگه ویندوزه؟  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
« پاسخ #9 : 23 اسفند 1394، 09:26 ب‌ظ »
یه دفعه دبیانم هنگ کرد ریستارت ک کردم هنگام بالا امدن با این مشکل مواجه شدم دیگ بعد این چیزی لود نمیشه.
قبلا هم چند بار تو کالی این مشکلو داشتم دیگ نفهمیدم چیکار کنم مجبور شدم از اول نصبش کنم
حالا میخوام بدونم راهی هست ک مجبور نشم دبیان رو از اول نصب کنم
سلام
دستور زیر رو هم تست کنید(در محیط tty) ببین مشکلت حل میشه
sudo /etc/init.d/gdm3 startاگر خروجی ارور زیر رو داد
-bash: /etc/init.d/gdm3: No such file or directoryیعنی (gdm3) نصب نیست باید نصب بشه

آفلاین gazanfar

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 23 اسفند 1394، 10:27 ب‌ظ »

سلام
دستور زیر رو هم تست کنید(در محیط tty) ببین مشکلت حل میشه
sudo /etc/init.d/gdm3 startاگر خروجی ارور زیر رو داد
-bash: /etc/init.d/gdm3: No such file or directoryیعنی (gdm3) نصب نیست باید نصب بشه

اتفاق خاصی نیوفتاد فقط ی سطر جدید اورد همین ارور هم نداد.
ببخشین موقع نصب کالی فرق میکنه فرمت swap و / رو  (Logical یا Primary)بزارم؟ چون من هر دورو Primary گذاشتم میگم اشکالی داره یا نه؟ اگه داره باید فرمت هر کدوم چی باشه؟ تو نت گشتم جواب هرکی یه چیزی هس اصن معلوم نیس کدومش درسته
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1394، 10:32 ب‌ظ توسط gazanfar »

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 23 اسفند 1394، 11:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
اتفاق خاصی نیوفتاد فقط ی سطر جدید اورد همین ارور هم نداد.
ببخشین موقع نصب کالی فرق میکنه فرمت  swap و / رو  (Logical یا Primary)بزارم؟ چون من هر دورو Primary گذاشتم میگم اشکالی داره یا نه؟ اگه داره باید فرمت هر کدوم چی باشه؟ تو نت گشتم جواب هرکی یه چیزی هس اصن معلوم نیس کدومش درسته
شما یوزر و پسورد رو وارد کردی و بعد دستور زیر رو؟ (و هیچ اتفاقی نیفتاد)؟
sudo /etc/init.d/gdm3 startفقط یک سطر جدید اورد(یعنی چی)؟

شما پارتیشن Primary رو ۴ تا میتونید ایجاد کنید
فرقی نمیکنه swap و / فرمتش (Logical یا Primary) باشه
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1394، 11:09 ب‌ظ توسط faramarz42 »

آفلاین gazanfar

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 23 اسفند 1394، 11:29 ب‌ظ »

شما یوزر و پسورد رو وارد کردی و بعد دستور زیر رو؟ (و هیچ اتفاقی نیفتاد)؟
sudo /etc/init.d/gdm3 startفقط یک سطر جدید اورد(یعنی چی)؟

شما پارتیشن Primary رو ۴ تا میتونید ایجاد کنید
فرقی نمیکنه swap و / فرمتش (Logical یا Primary) باشه

بلی بعد اینکه یوزر و پسورد را وارد کردم دستوری ک داده بودین رو زدم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد کد زیر را فقط اورد

debian@debian:~$ sudo /etc/init.d/gdm3 start
debian@debian:~$

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 23 اسفند 1394، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
بلی بعد اینکه یوزر و پسورد را وارد کردم دستوری ک داده بودین رو زدم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد کد زیر را فقط اورد
 debian@debian:~$ sudo /etc/init.d/gdm3 start
debian@debian:~$
دوست عزیز دستور اجرا شده
اگر مشکل از (gdm3)بود بعد از اجرای دستور و reboot کردن سیستم باید به صفحه لاگین(Login) وارد می شدید.
مشکل و مسئله جای دیگری است

ویرایش:
البته شما میتونید در همون محیط tty با وارد کردن یوزر و پسورد به محیط کاربری خودت در ترمینال وارد بشین
و با چک کردن دستورات قبل از بروز مشکل و پیدا کردن اون دستور (که باعث ایجاد مشکل شده)مشکل رو برطرف کنید.
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1394، 12:58 ق‌ظ توسط faramarz42 »

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #14 : 24 اسفند 1394، 12:35 ق‌ظ »
وقتی که توزیع ۶۴ بیتی نصب باشه و مخزن ۳۲ بیتی غیر فعال باشه (مثل دبیان) برنامه wine فقط برنامه‌هایی رو اجرا می‌کنه که برای ۶۴ بیتی تنظیم شدن
راه حل استفاده از توزیع ۳۲ بیت یا این‌که مخزن ۳۲ بیت رو در توزیع ۶۴ بیت فعال کنید و بعد wine 32 رو نصب کنید
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.