انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با یکی از هارد درایوها بعد از نصب اوبونتو 9.04  (دفعات بازدید: 1240 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu-ir_omid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
یه سوالی داشتم
 ??? ??? ???
من بعد از این که لینوکس (اوبونتو 9.04) رو نصب کردم تو ویندوزم (7) یکی از هارد درایوهام رو دیگه ندارم و وقتی تو ویندوز روش کلیک می کنم که واردش بشم ارور میده
البته این رو بگم که این درایو نه درایو لینوکس هست و نه درایو ویندوز بلکه یه درایو معمولی است و تا یادم نرفته تو لینوکس به راحتی میتونم وارد این درایو بشم و ازش استفاده کنم در ضمن دو تا فایل جدید بعد از نصب لینوکس به این درایو اضافه شده bootex.log و یکی دیگه با اسمی شبیه این. هر دفعه هم که می خوام وارد ویندوز بشم disk checking می کنه. حالا مشکل از کجاست و من چطوری می تونم این درایو رو تو ویندوز هم داشته باشم؟
با تشکر
 ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
پارتیشنت از چه فایل سیستمی استفاده می‌کنه؟
اگه ntfs باشه طبیعتا ویندوز هیچ مشکلی نداره چون فایل سیستم انحصاری مایکروسافته. اما اگه Ex3 یا Ex4 باشه، ویندوز حالیش نمیره و باید دست به دامن یک سری نرم‌افزار بشی :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین ubuntu-ir_omid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پارتیشنت از چه فایل سیستمی استفاده می‌کنه؟
اگه ntfs باشه طبیعتا ویندوز هیچ مشکلی نداره چون فایل سیستم انحصاری مایکروسافته. اما اگه Ex3 یا Ex4 باشه، ویندوز حالیش نمیره و باید دست به دامن یک سری نرم‌افزار بشی :)
نه عزیز دل از فایل سیستم NTFS استفاده می کنه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
مباحث ویندوزی رو خواهشا جاهای دیگه اینترنت مطرح کنید . ما که ویندوز حالیمون نیست . این جا هم به این سوالات به هیچ عنوان پاسخی داده نمیشه . اون طوری که گفتید تو لینوکس مشکلی نیست . پس یه جای دیگه مطرح کنید