انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل shutdown در اوبونتو 14.04 -- (مشکل از درایور Canon بود) [حل شد]  (دفعات بازدید: 456 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dasssnj

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام . یه مدته اوبونتو 14.04 نصب کردم اما چند روز پیش هنگام shutdown با این ارور مواجه شدم :
Wait-for-state stop/waiting
بعدش هم هیچ چیز نمی نوشت و در همین حالت باقی می موند و خاموش نمی شد . بعد از طریق دکمه ی پاور خاموش کردم (این مشکل برای ریستارتم هم وجود داره). :(

یادم نمیاد چیکار کردم که این مشکل پیش اومد فقط یادمه اون روز اول از همه upgrade کردم که نسخه ی کرنل به 3.19.0.51 اپدیت شد . به خاطر مشکل پرینترم هم با cups خیلی کار کردم و فکر کنم تنظیمات apparmor رو هم تغییر دادم برای cups . چیز دیگه ای یادم نمیاد و نمی دونم دلیل اصلی این مشکل از کجاس . اول فکر کردم مشکل از کرنله برای همین با کرنل نسخه ی قبلی بوت کردم و بازم همین مشکل رو داشت . سعی کردم هر چیز تغییر داده بودم به حالت قبل برگردونم ولی مشکل همچنان باقی بود . تمام راه حل های سایت ها و فروم های خارجی رو هم تست کردم متاسفانه فایده ای نداشت . ](*,)
دوستانی که راه حلی بلدن یا قبلا این مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید . :)

==============================================================================

مشکل حل شد !
مشکل از همون درایور های پرینتر بود . وقتی داشتم به تاپیک هایی که در مورد پرینتر بود سر می زدم چند تا راه حل دیگه برای مشکل پرینترم رو هم انجام دادم و نشد و آخر سر تصمیم گرفتم قید پرینتر رو بزنم برای همین درایورش و بقیه چیز های مربوط بهش رو پاک کردم و یه بار ریستارت کردم و  دیدم مشکل خاموش شدن به راحتی حل شده !
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1394، 04:05 ب‌ظ توسط dasssnj »