انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: كدوم توزيع خودش اتومات اكثر سخت افزار را رو ميشناسه؟  (دفعات بازدید: 731 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
سلام
كدوم توزيع خودش اتومات اكثر سخت افزار را رو ميشناسه؟
لطفا از دادن جواب هاي كليشه اي خود داري كنين
از گفتن جملاتي مثل فلسفه لينوكس و جنگ بين توزيع ها و بستگي به كاربري اين چيزا
ممنون ميشم تجربتون رو با ذكر نام توزيع و توضيح مختري بگين

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
سوالتون ...
کرنل الان که توی نسخه ۴.۴ هست برای من هر سخت‌افزاری که تا الان به سیستم وصل کردم رو شناخته
نه فلسفه داره نه جنگ سوالتون کمی گنگه بهتر بود میگفتیم با چه سخت افزاری مشکل پیدا کردین
دبیان دارم روی سیستمی که مال ۱۴ سال قبل خیلی شیک بالا اومده روی سیستم دیگه هم بالا اومده
اینکه چه توزیع باشه مهم نیست این تجرربه من بوده و احتمال می‌دم برای بقیه هم این مدلیه
ولی اگه حوصله سر کله زدن با سیستم رو ندارین اوبونتو چیز خوبیه مشکلی نداره توی همون نصب اول با اکثر سخت افزار‌ها کنار میاد...

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
یک نکته‌ای که به فرمایشات دوستمون اضافه می‌کنم
خیلی عامیانه می‌گم
ما دو کرنل (لینوکس) داریم
یکی اونه که در اوبونتو استفاده می‌شه (همراه با برخی از درایورهای سخت افزاری مثل داریور وایفای)
اونی که در دبیان استفاده می‌شه (بدون هیچ‌گونه درایور غیر آزاد) (لینوکس لیبره)
مسأله فقط در شناختن پیش فرض هست
اوبونتو پیش فرض وایفای لپتاپ من رو می‌شناسه اما برای دبیان باید درایور رو نصب کنم

اوبونتو و دبیان فقط مثال بودن، مثلا مانجارو و فدورا هم وایفای لپتاپ من رو پیش فرض می‌شناسند
ساده تر از این نمی‌شد توضیح داد
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
دبیان تکیه بر ازاد بودن داره ولی اوبونتو همچین قیدی نداره  8)

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام
كدوم توزيع خودش اتومات اكثر سخت افزار را رو ميشناسه؟
لطفا از دادن جواب هاي كليشه اي خود داري كنين
از گفتن جملاتي مثل فلسفه لينوكس و جنگ بين توزيع ها و بستگي به كاربري اين چيزا
ممنون ميشم تجربتون رو با ذكر نام توزيع و توضيح مختري بگين
سلام.
زمانی که ی گروه یا ی شرکت دارن ی توزیع رو میسازن برای اون هدفگذاری میکنن و بر اساس هدفهایی که دارن در زمان کامپایل کرنل  درایور های مرتبط با اهدافشون رو اضافه یا کم میکنن.
پس اگه تمرکز و هدف اصلی ی شرکت ساخت ی توزیع برای کاربران عادی باشه, اون توزیع میتونه به راحتی اکثر درایورهای کامپیوتر های شخصی رو بشناسه. مثل: شرکت کانونیکال "توزیع ubuntu" که هدف اصلیش کاربران عادیه (البته توزیع سروری هم داره) و یا مثل شرکت ناول "توزیع opensuse" که هدف اصلیش رو کاربر عادی قرار داده و ...

توزیع های دیگه ای با اهدف متفاوت هستن. مثل: fedora که برای توسعه دهنده هاست. یا rhel,centos,oracle linux و ... که برای سرور ها ساخته شدن.
البته همه ی توزیع ها رو برای هر هدفی میتونی استفاده کنی. اما بهتره که به اهداف این شرکت ها هم توجه کنی.

نکته: به شکل پشتیبانی و معتبر بودن گروه ها و شرکتها هم باید توجه کنی.
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1395، 12:58 ق‌ظ توسط alireza hashemi »