انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب لینوکس دبیان (حل شد)  (دفعات بازدید: 7641 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saate777

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل در نصب لینوکس دبیان (حل شد)
« : 08 فروردین 1395، 03:25 ب‌ظ »
سلام من دبیان 6 رو می خوام نصب کنم(به دلایلی همین نسخه ی قدیمی باید باشه!) کار رو هم روی ماشنی مجازی انجام می دم. سی دی یک رو از https://www.debian.org/releases/squeeze/debian-installer/ دانلود و نصب می کنم مطابق با توضیحات این سایت:http://nmobaseri.blogfa.com/page/debian و دبیان نصب میشه و بالا میاد و همه چیز درسته!
تا اینجا مشکلی نیست!
اما وقتی در حین نصب می گم هم سی دی یک رو دارم و هم سی دی دو رو که شامل یه سری برنامه ی بیشتر مثل اپن افیس هست، و نصب رو انجام می دم،ماشین مجازی هر دو سی دی رو اسکن می کنه و نصب تموم میشه اما آخرش که سیستم میاد بالا، فقط و فقط نسخه ی متنی بدون هیچگونه گرافیکی نصب میشه؟؟!!
من یکی دو سال پیش با همین فایل کار رو انجام می دم و گرافیکی هم نصب می شد، اما الان نمی فهم تو کدوم مرحله اشتباه می کنم!
نکته: به دلایلی باید نرم افزار های مورد نیاز رو در حین نصب خود سیستم عامل بریزم! نمی خوام بعد از نصب برم از توی لینوکس بریزم!
مرسی
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1395، 12:04 ق‌ظ توسط saate777 »

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
پاسخ : مشکل در نصب لینوکس دبیان
« پاسخ #1 : 08 فروردین 1395، 03:40 ب‌ظ »
شاید تو این مرحله :
نقل‌قول
14- وقت اینه که انتخاب کنید چه برنامه هایی بر روی سیستم باید نصب بشن. (کاربران لب تاب به طور خودکار گزینه laptop براشون انتخاب شده.)
گزینه نصب محیط گرافیکی (که گزینه اوله) رو فعال نکردید ...
شایدم برای نصب محیط گرافیکی نت لازم داره...

آفلاین saate777

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 فروردین 1395، 03:43 ب‌ظ »
اتفاقا گزینیه ای اول که میشه گزینه ی محیط گرافیکی تیک داره!!!
اون نت که گفتیید چیه داستانش؟ اون قسمت میرور نتورک رو باید بذارم روی چی؟ اینترنت باید داشته باشم یا نه؟ چقدر دانلود باید بکنه و ....؟

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1395، 03:52 ب‌ظ »
گفتم شاید...
بعضی از دیسترو ها (مثل انترگوس) موقع نصب از کاربر می پرسه که چه دسکتاپی نصب کنه و موقع نصب فایل های مربوط به دسکتاپ انتخاب شده دانلود و نصب می شن...
ولی من دبیان ۸ نصب کردم اینجوری نبود!؟   ??? ولی دبیان ۶ رو نمی دونم...
میشه دقیقا لینکی که باهاش دبیان۶ رو دانلود کردید بدید؟

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 فروردین 1395، 06:06 ب‌ظ »
۱. تو این فولدر ۸ تا دی وی دی هست که شما فقط ۲ تاشو دانلود کردید!؟ ???
۲ توی اون محیط متنی میتونید لاگین کنید؟
۳.اگه می تونید بعد از لاگین از دستور startx استفاده کنید ببینید محیط گرافیکی بالا میاد؟
۴. اسم دسکتاپ مودنظرتونو موقع نصب نمی تونید انتخاب کنید؟؟(یه تصویر دیدم:موقع نصب دبیان اسم دسکتاپ هارو زیر همون گزینه آورده بود، یارو اسم دسکتاپو انتخاب کرد و بعد نصبید، و به راحتی بالا اومد با محیط گرافیکی ??? روی همون گزینه اول کلیک کنید شاید اون منو باز شه :P)

آفلاین saate777

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 08 فروردین 1395، 11:12 ب‌ظ »
دستور startx رو توی نت دیدم. امتحانش کردم ولی متاسفانه سیستم یه لحظه رنگ هاش به هم می ریزه و یه تصویر درهمی نشون میده و بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمی افته! یه صفحه ی سیاه خالی خالی خالی!

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 فروردین 1395، 11:15 ب‌ظ »
قسمت ۴ چی :
اسم دسکتاپ مودنظرتونو موقع نصب نمی تونید انتخاب کنید؟؟

آفلاین saate777

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 08 فروردین 1395، 11:36 ب‌ظ »
متوجه سوالتون نمی شم؟؟؟
اون دستور startx رو دوباره امتحان کردم! یه محیط سیاه بدون هیچ نوشته ای میاد! روش وقتی کلیک می کنی، یه منوی کوچیک با گرافیک پایین(شبیه محیط ویندوز 95!!!) میاد اما به سرعت میره، تقریبا نمیشه باهاش کار کرد! پوسنتر ماوس فعاله اما چیزی وجود نداره که روش کلیک کنی! کلیک هم که می کنی همون منویی که گفته یه لحظه میاد و میره!!!
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1395، 11:38 ب‌ظ توسط saate777 »

آفلاین saate777

• Newbie
  • *
پاسخ : مشکل در نصب لینوکس دبیان (حل شد)
« پاسخ #9 : 09 فروردین 1395، 12:06 ق‌ظ »
اینترنت رو در حین نصب وصل گذاشتم و قطعش نکردم بدون مشکل نصب شد!!!
البته وسطش یه ایرادی گرفت که منم next next next!!!و اون ایراد حل شد!
ظاهرا باید اینترنت وصل باشه!!!

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 فروردین 1395، 12:09 ق‌ظ »
خداروشکر... :D
پس یه (حل شد) به عنوان تاپیک اضافه کنید لطفا ;)

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
« پاسخ #11 : 06 خرداد 1395، 10:46 ق‌ظ »
اینم لینک هاش:
http://cdimage.debian.org/mirror/cdimage/archive/6.0.10/i386/iso-dvd/debian-6.0.10-i386-DVD-1.iso
سی دی یک
http://cdimage.debian.org/mirror/cdimage/archive/6.0.10/i386/iso-dvd/debian-6.0.10-i386-DVD-2.iso
سی دی دو
ببخشید من یه سوال داشتم.اینکه دلیل حجیم بودن و ۳ دی وی دی بودن دبیان اینکه بعضی نرم افزارارم توش داره یه یه چیز دیگست؟ یجور دگ بخوام بپرم نمیشه مثلا اول خود دبیان رو نصب کرد و بعد در صورت لزوم نرم افزار ؟مث اوبونتو؟میخواستم تست کنم ببینم میتونم با دبیان کار کنم یا نه که با دیدن این حجم دانلود جا خوردم!!

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 06 خرداد 1395، 01:54 ب‌ظ »
اینم لینک هاش:
http://cdimage.debian.org/mirror/cdimage/archive/6.0.10/i386/iso-dvd/debian-6.0.10-i386-DVD-1.iso
سی دی یک
http://cdimage.debian.org/mirror/cdimage/archive/6.0.10/i386/iso-dvd/debian-6.0.10-i386-DVD-2.iso
سی دی دو
ببخشید من یه سوال داشتم.اینکه دلیل حجیم بودن و ۳ دی وی دی بودن دبیان اینکه بعضی نرم افزارارم توش داره یه یه چیز دیگست؟ یجور دگ بخوام بپرم نمیشه مثلا اول خود دبیان رو نصب کرد و بعد در صورت لزوم نرم افزار ؟مث اوبونتو؟میخواستم تست کنم ببینم میتونم با دبیان کار کنم یا نه که با دیدن این حجم دانلود جا خوردم!!

با اون دی وی دی ها یه حجم عظیم از نرم افزارا رو میتونی نصب کنی :o و درست فک کردی فقط برای نرم افزاره
و جواب سوال یه جوردیگه می خوام بپرسم  ;D : آره یه همچین چیزی دبیان داره ، تازیه یه ایمیجی هم داره که تقریبا هیچ چیز اضافه ای روش نصب نیس و فقط خود دبیان نصب میشه (حتی sudo هم نصب نیست) که خیلی خوبه من یه مدت استفاده می کردم ، اینا هم لیست live cd ها (مثه اوبونتو) هستن که من گنوم شل رو برای شروع پیشنهاد می کنم :)
http://cdimage.debian.org/debian-cd/current-live/i386/iso-hybrid/

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
« پاسخ #13 : 06 خرداد 1395، 03:55 ب‌ظ »
خیلی مرسیییی...فقط ببخشید یه سوال دگ اینایی که لینک دادید live cd هستن .یعنی میشه نصبشون کرد یا فقط باید بصورت زنده ازشون استفاده کرد؟

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 06 خرداد 1395، 06:44 ب‌ظ »
خیلی مرسیییی...فقط ببخشید یه سوال دگ اینایی که لینک دادید live cd هستن .یعنی میشه نصبشون کرد یا فقط باید بصورت زنده ازشون استفاده کرد؟

عین این میمونه بگی من الان اوبونتو دانلود کردم ، می تونم نصب کنم یا فقط لایوه؟  ;D
تقریبا هیچ فرقی با اوبونتو نداره به جز میزکارش و فلسفش ، تازه یه سری نرم افزار مثه فایرفاکس(البته فورک شدش)، gedit , pidgin , rythmbox و ... که تو اوبونتو نصبه اینجا هم نصبه ، در کل تجربه خوبی میتونه برات باشه و بیشتر از gnu/linux سردر خواهی آورد  ;)