انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای پخش قالبهای چند رسانه‌ای صوتی‌تصویری محدود‌یت‌دار (Restricted Formats)  (دفعات بازدید: 21720 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
خیلی از فرمت‌ها یا قالب‌هایی که ما به‌صورت روزمره استفاده میکنیم مشمول حقوق حق طبع و نشر یا حق تکثیر و حق ثبت اختراع و مالکیت خصوصی و ... میشن یعنی اختصاصین مثل همین MP3 و Apple Quicktime و حتی برخی DVDها و VCDها!
تلاش اوبونتو بر این هست که فقط نرم‌افزارها و قالبهای آزاد رو پشتیبانی کنه و در نسخه‌های خودش قراربده تا کاملا آزاد تلقی بشه. بنا‌بر‌این قاعدتا برای پخش یک سری از فرمت‌ها یا قالبهای صوتی معمولا مشکلاتی وجود داره که باید با نصب یک‌سری نرم‌افزارها و بسته‌ها -چه از مخازن رسمی اوبونتو و چه از مخازن غیر رسمی- این مشکلات رو حل کرد.

برای همین صفحه‌ی قالبهای دارای محدودیت در ویکی میتونه کمی کمکتون کنه. برخی از قوانین بین‌المللی و حتی بومی و مصوب ایران به همراه مفاهیم خاص رو هم به همراه لینک اونها در این صفحه قرار دادیم.

امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
مرسی

من این قسمت رو نمی دونستم -> "به Applications بروید و روی Add/Remove کلیک کنید. در قسمت بالا و سمت راست تنظیمات را به All available applications تغییر دهید. سپس در پنل سمت چپ Other را انتخاب کرده و بسته‌ی Ubuntu restricted extras را انتخاب کنید و دکمه‌ی OK را بزنید."
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
یک راه بسیار آسان برای نصب کلیه افزونه ها و کدکهای لازم برای پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری اضافه کردن مخزن تکمیلی کاربران ایرانی اوبونتو و نصب بسته multimedia-codecs از طریق این مخزن است. این بسته کلیه کدکهای لازم برای پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری و انواع DVD را برای شما نصب خواهد نمود.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مرتضي بهمني

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
    • شبح آزادي
یک راه بسیار آسان برای نصب کلیه افزونه ها و کدکهای لازم برای پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری اضافه کردن مخزن تکمیلی کاربران ایرانی اوبونتو و نصب بسته multimedia-codecs از طریق این مخزن است. این بسته کلیه کدکهای لازم برای پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری و انواع DVD را برای شما نصب خواهد نمود.

لينك دانلود پكيج دبياني‌اش رو قرار نمي‌ديدين؟ من نمي‌تونم از داخل اوبونتو دانلودش كنم؛ اگه ميشه لينكش رو برام پيام خصوصي كنيد.

ارادتمند / بهمني
[ فتوبلاگ شخصی من ]  :        http://www.flickr.com/photos/bahmani
[ وبلاگ شخصی من   ]   :      http://blueworks.wordpress.com

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
چرا بصورت پیش فض قرار نمیده ؟ ! فرقش با دنلود از مخزن خودش چیه ؟ اگه مشکل لایسنس دارن خوب یه لایسنس اگریمنت اولش بزارن هر کس قبول کرد بره برای نصب وگرنه نه ! تازه افرادی هم که از این استفاده میکنند قاعدتا گنو/لینوکس رو پذیرفتن و لایسنسای مرتبط با اون رو هم !

A mans dreams are an index to his greatness...

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
چرا بصورت پیش فض قرار نمیده ؟ ! فرقش با دنلود از مخزن خودش چیه ؟ اگه مشکل لایسنس دارن خوب یه لایسنس اگریمنت اولش بزارن هر کس قبول کرد بره برای نصب وگرنه نه ! تازه افرادی هم که از این استفاده میکنند قاعدتا گنو/لینوکس رو پذیرفتن و لایسنسای مرتبط با اون رو هم !

خب نکته همینجاست دیگه ...
فلسفه‌ی اوبونتو به گونه‌ایه که خواسته تمام بسته‌هایی که درون دیسک قرار می‌گیرن لایسنس گنو/جی‌پی‌ال داشته باشن :) دلیل همینه که شده اوبونتو گنو/لینوکس و من/ما هم برای همین دوستش دارم/داریم ;)

موفق باشی!
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
پاسخ به: راهنمای پخش قالبهای چند رسانه‌ای ص&
« پاسخ #6 : 21 آبان 1387، 04:08 ب‌ظ »
سلام خدمت همگی.

من الان کوبونتو 8.10 دارم.

برای پخش Mp3 هم فایل libxine1-ffmpeg_1.1.4-2ubuntu3.1_i386.deb  رو گرفتم ولی نصب نمیشه.یعنی میگه وایستگی داره به Libmad0..نمیدونم چی میگه خلاصه.

کسی میدونه باید چی کار کنم؟

باید libmad0 رو هم دانلود کنم؟
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1387، 10:24 ب‌ظ توسط Mr.xubuntu »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
با استفاده از ابزارهای apt-get ، aptitude یا ابزارهای گرافیکی مثل add/remove یا adept نصب کنید. برای نصب بایدپ به اینترنت متصل باشید. :)

آفلاین ahmad.sadeqi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام من مدتی هست DVD Kubuntu i386 8.10 رو نصب کردم اما هنوز موفق نشدم هیچ فایل صوتی و تصویری ای رو پخش کنم
وقتی روی فایل های MP3 کلیک میکنم اول میگه:
no mp3 support Amarok currently cannot play MP3 files
بعد که اینستال رو میزنم میگه
requested packages are already installed
بعد که close  رو میزنم میگه:
There was an error installing MP3 support. You need to install the package "libxine1-ffmpeg" manually
میشه راهنماییم کنید باید چطور نصبش کنم

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
دستور sudo apt-get install libxine1-ffmpeg چه خروجی میده؟

آفلاین ahmad598

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام
من می خوام بسته های gstreamer یا ubuntu-restricted-extras رو نصب کنم ولی معماری سخت افزارم i386 هست و synaptic می گه این برنامه ها هیچ کدوم نسخه ای برای معماری شما نداره. به همین دلیل هم نصبش نمی کنه. حالا چه کار باید بکنم؟
ممنون.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
من هم ۶۴ بیتی دارم و اینها رو نصب کردم. همه مخازنتونو فعال کنید :)

آفلاین rd1381

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
  • اوبونتو 10.4 ۶۴ بیتی

این مخزن وجود ندارد؟؟؟؟

آفلاین Majid 31

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
نقل‌قول

سلام
دوست عزیز میشه لطف کنید و لینک دانلودش اینجا بذارید آخه من فعلآ داخل لینوکس به اینترنت دسترسی ندارم...

با تشکر
یا حق.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
از دیسک هما استفاده کنید. این یک متپکیج هست که چندین تا بسته رو نصب میکنه. :)