انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: 9.10 داشت لپ تاپ من رو منفجر ميكرد  (دفعات بازدید: 1684 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gilmore

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
9.10 داشت لپ تاپ من رو منفجر ميكرد
« : 20 فروردین 1389، 01:24 ب‌ظ »
من 3 ماهه كه مهاجرت كردم به لينوكس و از 9.10 استفاده ميكردم تا ديروز. كار من پشتيباني شبكه هست و با لپ تاپم كار سنگيني انجام نميدم اصولا". ولي ديروز مجبور شدم كه از ديتابيس يه بك آپ بگيرم براي كاري و تصميم گرفتم كه از لپ تاپ خودم استفاده كنم. وقتي بك آپ گرفتن شروع شد بعد از چند دقيقه ديدم سرعت سيستم خيلي پايين اومده و هنگ ميكنه. بعدش دستم خورد به بقل لپ تاپم و دستم سوخت.  ;D متوجه شدم كه فن لپ تاپ كار نميكنه. سريع سيستم رو ريستارت كردم و گذاشتم كه سيستم خنك بشه و باز كار رو دوباره شروع كردم ولي باز هم همين اتفاق اقتاد. متوجه شدم از زماني كه من از لينوكس استفاده ميكنم اصلا" اين فن ممار نميكنه و شانس آوردم كه اين نسوخته بوده تا حالا. (آخه لپ تاپ من از نوع لپ تاپ هاي نيمه نظامي و صنعتي هست و بزنم به تخته خيلي سگ جونه)
و خلاصه بعد از اينكه تو اينترنت يه سرچي كردم متوجه شدم كه مشكل خيلي از افراد هست در دنيا و باز هم به ويندوز عزيز برگشتم. هرچه باشه سيستم رو نميسوزونه.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: 9.10 داشت لپ تاپ من رو منفجر ميكرد
« پاسخ #1 : 20 فروردین 1389، 02:39 ب‌ظ »
والا من منظور شما رو از این تاپیک متوجه نشدم ! اگر قصدتون تعریف خاطره بود که خب هیچی :D

اگر قصدتون حل مشکل بود بهتره که مدل لپ تاپ و مشخصاتش رو بگید تا بهتر بشه نظر داد در موردش . این اوبونتوییِ که خیلی ها دارن باهاش کار می کنن مشکلی هم نداره...
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1389، 02:41 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 20 فروردین 1389، 03:15 ب‌ظ »
برای من هم روی لپ تاپ ایسوس نوع جدیدی که به بازار اومده هم با ابونتو نمیسازه ولی پارسیکس و دبیان مشکلی نداشتن. من ابونتو 8.04 امتحان کردم

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #3 : 21 فروردین 1389، 01:24 ق‌ظ »
متاسفانه بخاطر حمایت کمی که از لینوکس از طرف سازندگان کامپیوترهای شخصی میشه گاهی از اینجور مشکلات جدی در سخت افزار ممکنه که پیش بیاید.
اگر تصمیم گرفتی به لینوکس برگردی مدل لپ تاپ ات رو بگو شاید کسی راه حل بدونه. در ضمن میتونی ۱۰.۰۴ رو که بزودی میاد امتحان کنی شاید نسخه‌های جدید تر این مشکل رو حل کرده باشند.
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین gilmore

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 فروردین 1389، 11:23 ق‌ظ »
خوشبختانه مشکل رو به سادگی حل کردم ولی هنوز هم تا دمای CPU به ۶۰ درجه نرسیده فن شروع با کار کردن نمیکنه.
به نظر شما این عادیه ؟؟
لپ تاپ من این هست:
Twinhead r15d
البته با cpu 1.73 و رم ۱.۵ گیگ و هارد ۸۰ (چون از ایران نخریدم در هنگام خرید بعضی قطعات رو ارتقاع دادم)
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050490,39093561p-0,00.htm
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1389، 11:25 ق‌ظ توسط gilmore »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #5 : 21 فروردین 1389، 12:37 ب‌ظ »
خوشبختانه مشکل رو به سادگی حل کردم ولی هنوز هم تا دمای CPU به ۶۰ درجه نرسیده فن شروع با کار کردن نمیکنه.
به نظر شما این عادیه ؟؟
لپ تاپ من این هست:
Twinhead r15d
البته با cpu 1.73 و رم ۱.۵ گیگ و هارد ۸۰ (چون از ایران نخریدم در هنگام خرید بعضی قطعات رو ارتقاع دادم)
http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050490,39093561p-0,00.htm

میشه بگی چجوری به سادگی حلش کردی؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین gilmore

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 21 فروردین 1389، 03:11 ب‌ظ »
اينجوري:
Open /etc/default/grub as root. Look for the line that ends with quiet splash. Add acpi_osi=\\\"Linux\\\" to the line so it looks like this

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash acpi_osi=\\\"Linux\\\""

Then run sudo update-grub from the terminal. Reboot.

If it does not work for you, just remove acpi_osi=\\\"Linux\\\" and again run sudo update-grub from the terminal and reboot. Just make sure you are careful with the quotation marks.
البته فكر اينطوري مديريت باطري گنوم غير فعال ميشه و فن به طور معمول كار ميكنه.
ولي ميشه يكي بگه كه آيا اين طبيعي هست كه از دماي 60 درجه به بالا فن شروع به كار كردن ميكنه ؟؟