انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با GRUB 1.x  (دفعات بازدید: 2061 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Kish LUG

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • Kish Linux User Group - Sharif University of Technology International Campus
مشکل با GRUB 1.x
« : 21 فروردین 1389، 11:14 ب‌ظ »

سلام به تمامی دوستان متن باز خوبم ;  D ;D.
 من از گراب ۱.۹ یا همون بتا  استفاده می‌کنم. چنا قبلا  ubuntu ۹.۰۴ داشتم و اکنون آپدیت کردم به kubuntu ۹.۱۰. اما مشکل اینجاست که بد از هر آپدیت کرنل قدیمی‌ میمونه، یعنی‌ من از کرنل ۱۴ دارم تا الان که ۲۰ و این گرب من رو زشت کرده. متشکر میشم کمکم کنید تا بتونم از این‌ها نجات پیدا کنم.می‌خوام فقط یه کرنل باشه. 

در ضمن ، من می‌خواستم بدونم می‌تونم GRUB نداشته باشم. یعنی‌ وقتی‌ که سیستم را روشن  می‌کنم فقط صفحه مشکی‌ بیاد و منتظر بمونه تا من OS مورد نظرمو تایپ کنم و بد از زدن اینتر یا هرچی‌ دیگه OS من بالا بیاد. برای امنیت بیشتر می‌خواستم اینکارو کنم. سکیوریتی کد جالب نیست ;) . . .

باز هم از همکاریتون متشکرم. 8)
Chief Executive Officer (CEO): MTR

MeluX

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: مشکل با GRUB 1.x
« پاسخ #1 : 22 فروردین 1389، 12:30 ق‌ظ »
برای مشکل اول Synaptic رو باز کنید و عبارت linux kernel یا kernel رو سرچ کنید و تمامی کرنل هایی که توی لیست گراب میاد و نمی خواید باشه رو حذف کنید. (با توجه یه شماره ورژن) به همین راحتی...

مشکل دوم هم باید وارد فایل زیر بشید و گزینه GRUB_TIMEOUT=5 تغییر دهید به GRUB_TIMEOUT=0
sudo gedit /boot/grub/grub.cfg
البته من نه اوبونتو دارم نه گراب ۲ . تمام اینها از روی حدسیات من بود  ;D برای اطلاعات بیشتر هم می تونید گوگل کنید هم از راهنمای زیر استفاده کنید :
https://wiki.ubuntu.com/Grub2
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Kish LUG

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1389، 01:50 ب‌ظ »

سلام دوست من. ممنون از رهنمأیتون. پیشنهاد اولیتون به نتیجه‌ای نرسید، یعنی‌ کرنلی پیدا نکردم :(.

اما درمورد دومین خواسته من، من نمی‌خوام زمان GRUB رو صفر کنم. من می‌خوام هیچ GRUBi نباشه، فقط صفحهٔ متنی بید بالا و  از من درخواست کنه که کدوم سیستم بالا بید. ویندوز یا لینوکس !

مثلا  بعد از لود شدن DELL BIOS صفحهٔ بعدی GRUB هست ک میاد و با اینتر کردن هر OS اون بالا میاد. اما من می‌خوام برا امنیت بیشتر GRUB نباشه و با وارد کردن دستور یا مثلا "Start Kubuntu" اون سیستم بالا بیاد.

امیدوارم منظورم را رسانده باشم ;D.

MeluX

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1389، 02:32 ب‌ظ »
این چه کاریه ؟ اگه امنیت بیشتر می خوای برای bios سیستمت رمز عبور بذار .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #4 : 22 فروردین 1389، 03:10 ب‌ظ »

سلام دوست من. ممنون از رهنمأیتون. پیشنهاد اولیتون به نتیجه‌ای نرسید، یعنی‌ کرنلی پیدا نکردم :(.

اما درمورد دومین خواسته من، من نمی‌خوام زمان GRUB رو صفر کنم. من می‌خوام هیچ GRUBi نباشه، فقط صفحهٔ متنی بید بالا و  از من درخواست کنه که کدوم سیستم بالا بید. ویندوز یا لینوکس !

مثلا  بعد از لود شدن DELL BIOS صفحهٔ بعدی GRUB هست ک میاد و با اینتر کردن هر OS اون بالا میاد. اما من می‌خوام برا امنیت بیشتر GRUB نباشه و با وارد کردن دستور یا مثلا "Start Kubuntu" اون سیستم بالا بیاد.

امیدوارم منظورم را رسانده باشم ;D.

خب آخه مگه می شه Grub نباشه ؟ پس با چی کرنل رو لود کنه بیاد بالا ؟ عجیبه !
این چیزی  که می خواین رو من به شحصه تجربه ای توش ندارم ! ولی همونطور که فرهاد هم گفت می تونید روی bios یا رو خود Grub پسورد بذارید .

بعد در ثانی می شه بدونم شما روی سیستمتون چی دارید یا تو چه نهادی کار می کنید که باید این همه سیستمتون امنیت داشته باشه ؟  :o
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Kish LUG

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1389، 05:22 ب‌ظ »
ممنون از رهنمأیتون، اما فکر نکنم دلیلی‌ باشه که من بخوام بگم در چه نهادی کار می‌کنم و یا برای چی‌ این امنیتو می‌خوام. من فقط از گروه حاذق سوال درخواست کردم.
This is my business....... ;)

MeluX

آفلاین Kish LUG

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1389، 05:28 ب‌ظ »
این چه کاریه ؟ اگه امنیت بیشتر می خوای برای bios سیستمت رمز عبور بذار .

اینو بهش میگن امنیت بیشتر در مقابل نفوذ گران احتمالی‌. اگه از شما بخوان باید پسورد خودتون رو بدین. اما با اینکار متوجه این خواهند شد که شما سیستم عاملی ندارین.سوال دیگری مونده که کمکتون کنم؟ ;)

MeluX