0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نه وقتی که ازش کار میکشم صداش قطع میشه ولی به محض قطع شدن اتصال دوباره صداش درمیاد.قبلا تو ۸.۱۰ هم اینجوری بود با این تفاوت که اگر یه بار باهاش متصل میشدی دیگه تا آخر که لاگ آف میشدی صداش در نمیومدحتی اگه اتصالش قطع میشد.
نقلقول از: A R T A در 24 فروردین 1389، 11:36 بظنه وقتی که ازش کار میکشم صداش قطع میشه ولی به محض قطع شدن اتصال دوباره صداش درمیاد.قبلا تو ۸.۱۰ هم اینجوری بود با این تفاوت که اگر یه بار باهاش متصل میشدی دیگه تا آخر که لاگ آف میشدی صداش در نمیومدحتی اگه اتصالش قطع میشد.متوجه هستم چی میگی ولی منظورم اینه که اگه کلن صداش رو قطع کنی راحت میشی.
نقلقول از: Alirezafi در 25 فروردین 1389، 12:01 قظنقلقول از: A R T A در 24 فروردین 1389، 11:36 بظنه وقتی که ازش کار میکشم صداش قطع میشه ولی به محض قطع شدن اتصال دوباره صداش درمیاد.قبلا تو ۸.۱۰ هم اینجوری بود با این تفاوت که اگر یه بار باهاش متصل میشدی دیگه تا آخر که لاگ آف میشدی صداش در نمیومدحتی اگه اتصالش قطع میشد.متوجه هستم چی میگی ولی منظورم اینه که اگه کلن صداش رو قطع کنی راحت میشی. از کجا.خب توی wvdial رو که میدونم.ولی چکار کنم صداش کامل قطع بشه.اصلا توی اوبونتو چطوری میشه مودم کانفیگ کرد؟با HSF config که نمیشه صدا رو قطع کرد.
sudo aptitude install kppp