انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: صدای خرخر مودم از هنگام لاگین به اوبونتو 9.10  (دفعات بازدید: 3622 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین A R T A

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
درود.
مودم من از نوع کنکسانت HSF هستش و به محض لاگین تو اوبونتو 9.10 شروع به خرخر میکنه.البته موقع اتصال صداش قطع میشه تا دوباره که اتصال قطع بشه.به نظرتون اشکال از کجاست؟

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
کلا نمی تونی صداش رو قطع کنی؟

آفلاین A R T A

• Newbie
  • *
نه وقتی که ازش کار میکشم صداش قطع میشه ولی به محض قطع شدن اتصال دوباره صداش درمیاد.قبلا تو ۸.۱۰ هم اینجوری بود با این تفاوت که اگر یه بار باهاش متصل میشدی دیگه تا آخر که لاگ آف میشدی صداش در نمیومدحتی اگه اتصالش قطع میشد.

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
نه وقتی که ازش کار میکشم صداش قطع میشه ولی به محض قطع شدن اتصال دوباره صداش درمیاد.قبلا تو ۸.۱۰ هم اینجوری بود با این تفاوت که اگر یه بار باهاش متصل میشدی دیگه تا آخر که لاگ آف میشدی صداش در نمیومدحتی اگه اتصالش قطع میشد.
متوجه هستم چی میگی ولی منظورم اینه که اگه کلن صداش رو قطع کنی راحت میشی.   

آفلاین A R T A

• Newbie
  • *
از کجا.خب توی wvdial رو که میدونم.ولی چکار کنم صداش کامل قطع بشه.اصلا توی اوبونتو چطوری میشه مودم کانفیگ کرد؟با HSF config که نمیشه صدا رو قطع کرد
.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
از کجا.خب توی wvdial رو که میدونم.ولی چکار کنم صداش کامل قطع بشه.اصلا توی اوبونتو چطوری میشه مودم کانفیگ کرد؟با HSF config که نمیشه صدا رو قطع کرد
.

اگر از ابزار گرافیکی Kppp استفاده کنی این گزینه رو داره که صداش رو کامل قطع کنی ! می تونی یه تست بکنی :

sudo aptitude install kppp
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
اگه میز کارت گنوم هست بهتره gnome-ppp رو نصب کنی.
sudo gnome-ppp
در setup از لیست جلوی Volume باید Off رو انتخاب کنی. ببین قطع میشه یا نه.

اگه یه موقع نیاز به نصب مجدد داشتی از این راهنما استفاده کن: http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/Conexant
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )