انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در چک کردن دی وی دی اوبونتو از جهت سالم بودن  (دفعات بازدید: 1047 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام دوستان
من امروز رفتم یه دی وی دی اوبونتو خریدم که دوباره نصب کنم.آخه الان اوبونتو 14.10 دارم و شنیدم 14.04 پشتیبانیش طولانی مدته واسه همین رفتم خریدم.سوال من اینه که چطور از سالم بودن دی وی دی اطمینان پیدا کنم و MD5SUM اونو بفهمم و چک کنم.من در این باره سرچ کردم ولی همه درمورد iso حرف میزدن و درمورد تشخیص این مورد توی دی وی دی حرفی نزدن.سایت اوبونتو هم یه روشی رو گفته بود ولی خودشم گفت که روشش بگیر نگیره داره و 100٪ نمیشه گفت درسته .لینکش هم اینه https://help.ubuntu.com/community/HowToMD5SUM

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه مي‌خوای از ابتدا نصب کنی که توصیهٔ ما ۱۶.۰۴ است، چون تا پنج سال دیگه پشتیبانی داره. برای بررسی md5sum هم می‌تونی از دی‌وی‌دی ایزو بگیری و md5sum اون رو بررسی کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
میشه درخصوص اینکه چطور از دی وی دی iso بگیریم و md5sum بررسی کنیم توضیحی بدید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با استفاده از نرم‌افزاری مثل brasero از دی‌وی‌دی تصویر iso می‌گیری و با دستور md5sum، هش اون رو بررسی می‌کنی و با هش داده شده در پایگاه وب اوبونتو مطابقت می‌دی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
من فقط گزینه تبدیل iso به dvd رو توش دیدم.برعکس این داخلش نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من فقط گزینه تبدیل iso به dvd رو توش دیدم.برعکس این داخلش نیست
Brasero > Disk copy > image file