انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه نرم افزار خوب مثل++ turbo c تو ویندوز می خوام واسه لینوکس(حل شد)  (دفعات بازدید: 5254 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • یه مطلب با کمک هم کامل میشه نه یه نفره
سلام به همه برنامه نویس های جوان مشکلم رو خودم با کلی جست و جو حل کردم

راه حل هم تو نرم افزار qt-creator هستش که همه می تونن استفاده کنن و اماتور و حرفه ای نمیشناسه و تو زبان c++ بهترین کامپایلری هستش که تا به حال لینوکس به خودش دیده و هتی می تونم بگم که از g++ هم بهتر عمل می کنه و کار برنامه نویس رو راحت می کنه فقط بعد نصب برای اجرای برنامه به نکات زیر دقت کنید
۱-تمام پلاگین های نرم افزار رو هتما نصب کنید(نصب نباشه با ترمینال ارتباط برقرار نمیشه)
۲- دستور using namespace std بعد هدر فایل ها فراموش نشه
۳-سر خود بلوک باز و بسته نکنید بزارید خودش جا بلوک رو تایین که

نظر هر کسی واسه خودش مقدس هستش پس بیا به نظر هم احترام بزاریم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
راه حل هم تو نرم افزار qt-creator هستش که همه می تونن استفاده کنن و اماتور و حرفه ای نمیشناسه
خب این رو که همون ابتدا هم بهتون گفتن، شما گوش نکردی!

و زبان c++ بهترین کامپایلری هستش که تا به حال لینوکس به خودش دیده و هتی می تونم بگم که از g++ هم بهتر عمل می کنه
البته qt-creator به هیچ عنوان کامپایلر نیست و فقط یه محیط توسعه است که اجازهٔ نوشتن کد رو می‌ده و برای کامپایل از ++g استفاده می‌کنه. بنابراین نمی‌تونه از ++g بهتر باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
دسترسی مستقیم به g++ یکم شبیه به داس هستش ولی با qt حالت گرافیکی میشه نتیجه کد رو دید که اصطلاحا بهش کامپایل می گن و g++ یکم واسه برنامه نویس های مبتدی یا اون های که زیاد بلد نیستن qt بهترین گزینه هستش که بتونن کدشون رو بنویسن و تست کنن

فقط می خواستم بدونم که واسه php و c# هم g++ کاربرد داره یا باید برم سر وقت ویندوز؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دسترسی مستقیم به g++ یکم شبیه به داس هستش ولی با qt حالت گرافیکی میشه نتیجه کد رو دید که اصطلاحا بهش کامپایل می گن
البته کامپایل چیز دیگه‌ایه ها: https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1

فقط می خواستم بدونم که واسه php و c# هم g++ کاربرد داره یا باید برم سر وقت ویندوز؟
php که اصلاً زبان کامپایلی نست که نیازی به کامپایلر داشته باشه. php یک زبان مفسّریه که برای اجرا نیاز به مفسّر php داره که آزاد و مستقل از بستره و همه‌جا قابل اجراست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
php که مفسراش تو ویندوز زیاده ولی تو لینوکس من نمیشناسم و این که واسه c# چی کار کنم تو مباحث ویژه لازمش دارم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب مفسّر php به تنهایی به دردت نمی‌خوره. در کنارش نیاز به یه کارساز وب مثل آپاچی هم داری. ساده‌ترین راه نصب tasksel و انتخاب LAMP Server از داخل اونه که خودش تمام چیزهای مورد نیاز رو نصب و پیکربندی می‌کنه.
برای #C نظر خاصی ندارم، چون یک زبان برنامه‌نویسی واقعی نیست. می‌دونم می‌شه با استفاده از چارچوب مونو و محیط توسعهٔ monodevelop به این زبون کد زد و کامپایل و اجرا کرد، ولی اگه بگی دقیقاً می‌خوای چه کار کنی، می‌شه بهت راهنمایی بهتری کرد که برای انجام اون کار،  استفاده از چه زبان‌ها و تکنولوژی‌های بهتر و راحت‌تره.

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
والا بیشتر روش شیع گرایی کار می کنن مثلا روی یه دکمه کد می نویسن به زبان C# و تو ویندوز از ویژال استدیو استفاده میشه و نمی دونم تو لینوکس از چی استفاده کنم که راحت با اون کار کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
می‌تونی از همون qt creator استفاده کنی.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
والا بیشتر روش شیع گرایی کار می کنن مثلا روی یه دکمه کد می نویسن به زبان C# و تو ویندوز از ویژال استدیو استفاده میشه و نمی دونم تو لینوکس از چی استفاده کنم که راحت با اون کار کنم؟
اینجور که من متوجه شدم شما توی برنامه نویسی مبتدی هستید و خب چی از این بهتر که از اول راه درست رو برید.
#C  پر کاربرده مخصوصا توی کشور ما،برنامه نویس هاش به وفور یافت میشن و خب سطح بالایی از تخصص توی برنامه نویسی رو نمیطلبه، اما از طرف دیگه برنامه نویس ++C کمتره ، سرعت توسعه نرم افزار توی این زبان هم کمتره ولی خب اگه جایی بخوادت ۱۰۰٪ مزایای خیلی بیشتری از یه #C  کار برات در نظر میگیره، و در ضمن مشکل سوئیچ از لینوکس به ویندوز رو هم نخواهی داشت.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
به نظر من بدترین کاری که یک مبتدی میتونه انجام بده اینه که برای برنامه نویسی از نرم افزاری مثل کیو تی با ‏auto completion‏ استفاده کنه!
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
به نظر من بدترین کاری که یک مبتدی میتونه انجام بده اینه که برای برنامه نویسی از نرم افزاری مثل کیو تی با ‏auto completion‏ استفاده کنه!

خوب می گی چی کار کنم سی شارپ یه زبان برنامه نویسی شیع گرا هستش و نیاز به کامپایلر داره(یه مترجم کد که قبلیت طراحی برنامه رو داشته باشه)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
من میگم از این زبان مسخره استفاده نکنید !
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
من فقط گفتم از نرم افزاری که ‏auto completion‏ داره مثل ‏Qt‏ یا ویژوال استودیو استفاده نکنید بهتره!نگفتم از کامپایلر استفاده نکنید!
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
من فقط گفتم از نرم افزاری که ‏auto completion‏ داره مثل ‏Qt‏ یا ویژوال استودیو استفاده نکنید بهتره!نگفتم از کامپایلر استفاده نکنید!
اتفاقا این ابزارها سرعت توسعه رو افزایش میدن، چرا از چیزی که باعث راحتیه ما میشه نباید استفاده کرد؟
مثله این که از کلید تب هم توی ترمینال استفاده نکنی، نیازی به دونستن و تایپ کردن کامل نام یک متد نیست، به نظرم این یکی از ویژگیهای خوب کیوت-کرییتور هستش.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
به نظر من واسه کسی که تازه میخواد برنامه نویسی یاد بگیره خوب نیست!چرا؟
وقتی من میخواستم سی شارپ رو یاد بگیرم از ویژوال استدیو استفاده کردم.خوب بود ولی بعد از یک مدت متوجه شدم که نمیتونم خودم به تنهایی و بدون ویژوال استودیو برنامه ‏winform‏ بسازم و کامپایل کنم و حتی اسم متد ها رو هم درست نمیدونستم چون همش با ‏auto complition‏ کدم رو مینوشتم.
کانال IRC