0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بنده نوشته های پیشینتون بیشتر به دلم نشست البته.کینهای که دلتون رو گرفته بود و ناشی از بالابودن قیمت دلار بود شیوایی رو از قلمتون گرفته بود متاسفانه.
البته من بابابزرگم رشتهساز بود توی شهرستان، رشته پلویی میزد بعد چرخش ساخت آلمان بود، این تحریمها رو همه چیز تاثیر داشت، قطعات همین چرخ دستی کوچیک تو ایران وارد نمیشد دیگه
نقلقول از: ramin.najjarbashi در 11 اردیبهشت 1395، 12:55 قظالبته من بابابزرگم رشتهساز بود توی شهرستان، رشته پلویی میزد بعد چرخش ساخت آلمان بود، این تحریمها رو همه چیز تاثیر داشت، قطعات همین چرخ دستی کوچیک تو ایران وارد نمیشد دیگهاگر ان شا الله هنوز در قید حیات هستند مرحمت کنید آدرس مغازه ایشون رو به من بدید چون عاشق رشته پلو هستم
نقلقول از: مهدی بیگی در 11 اردیبهشت 1395، 01:25 قظنقلقول از: ramin.najjarbashi در 11 اردیبهشت 1395، 12:55 قظالبته من بابابزرگم رشتهساز بود توی شهرستان، رشته پلویی میزد بعد چرخش ساخت آلمان بود، این تحریمها رو همه چیز تاثیر داشت، قطعات همین چرخ دستی کوچیک تو ایران وارد نمیشد دیگهاگر ان شا الله هنوز در قید حیات هستند مرحمت کنید آدرس مغازه ایشون رو به من بدید چون عاشق رشته پلو هستمنه متاسفانه عمرشون به دنیا نبود، خدا رحمتشون کنه، پیرمرد اهل یکی از روستاهای جنوب خراسان بود به اسم فنود، عصرا مینشست کنار ورودی روستا، رشته میزد به چه بلندی و کلفتی، هرکس میومد تو روستا بزور بهش میداد، میگفت اینو بخور صلوات بفرست.خیلی مرد خوبی بود، خدا بیامرزی میخواست امشب.دلم گرفت
تحریم ها ورداشته شده؟ شما کجایید؟ الان دولوپرز گوگل و اندروید واستون بازه؟ یونیتی سه بعدی؟ ای تی او تی؟ اینتل دولوپرز؟ اوراکل؟ کدوم گشایش انجام شد؟ برجام رو خدا آورد؟ کو؟
نقلقول از: Mmj در 29 امرداد 1395، 11:30 قظتحریم ها ورداشته شده؟ شما کجایید؟ الان دولوپرز گوگل و اندروید واستون بازه؟ یونیتی سه بعدی؟ ای تی او تی؟ اینتل دولوپرز؟ اوراکل؟ کدوم گشایش انجام شد؟ برجام رو خدا آورد؟ کو؟دوست عزیز، کاش یه کم فکر هم میکردی پیش از ارسال نوشته مگه اون داستانها که گفتید به خاطر هستهای تحریم شده بود که با برجام برداشته بشه. برجام تنها تحریمهای مرتبط با هستهای و از بین برد و واقعاً هم موفّق بود توی این کار. این که بعد از برجام، کسی براتون صبح به صبح نون بربری داغ نمیگیره، دلیلی برای زیر سوال بردنش نیست!