انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایا میشه از SQL Server 2014 و Visual Studio در Ubuntu استفاده کرد ؟  (دفعات بازدید: 4531 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25

دوستان راهی وجود داره ک بشه از SQL Server 2014 و Visual Studio در Ubuntu استفاده کرد ؟

برای برنامه نویسی ASP.Net در Ubuntu چه کامپایلری وجود داره که در حد Visual Studio  باشه ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در عمل نه. بهتره از یک مجموعه زبان و پایگاه داده معقول استفاده کنی. مثلاً ruby on rails و postgresql
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • یه مطلب با کمک هم کامل میشه نه یه نفره
واسه sql server می تونی بسته tasksel رو نصب کنی بعد اون رو با ریشه اجرا کنی و نرم افزار lamp server رو نصب کن بعدش با نرم افزار MySQL Workbench می تونی به دیتا بیس وصل بشی

واسه برنامه نویسی هم از qt creator استفاده کن هم راحته هم دردسر g++  رو نداره و یکم گرافیکی هستش فقط پلاگین هاش رو کامل نصب کن تا به مشکل بر نخوری

من خودم از این دو نرم افزار کاملا راضی هستم و کارم رو راه میندازه
نظر هر کسی واسه خودش مقدس هستش پس بیا به نظر هم احترام بزاریم

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • یه مطلب با کمک هم کامل میشه نه یه نفره
فقط موقع اجرا sdk رو نمیشناسه باید روی ابشن کلیک کنی و ادد رو بزنی و اسم برنامه ای که می خوای رو بنویسی فقط ورژن qt رو روی ۴.۸.۶ بزار تا بشناسه و تو قسمت sysroot هم ادرس محل سیو برناه رو بده و به چیزی رو تغییر نده
نظر هر کسی واسه خودش مقدس هستش پس بیا به نظر هم احترام بزاریم

آفلاین Cyrus-Sushiant

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
درود
بله میشه. نسخه جدید Visual Studio که رایگان هم هست روی Ubuntu قابل اجرا هست. در مورد Sql server  هم باید بگم نسخه جدید sql server 2016 یک ورژن برای لینوکس داره البته در کل هنوز sql server 2016 نسخه فاینالش نیومده و یه چند ماه دیگه میاد بیرون ولی برای کد نویسی قابل استفاده هست.

آفلاین Cyrus-Sushiant

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
این مورد هم فراموش کردم بگم نسخه جدید asp.net قابل که به asp.net core معروف هست روی هر سیستم عاملی (لینوکس، یونیکس و ویندوز) قابل اجرا هست.
https://www.visualstudio.com/
https://code.visualstudio.com/Download#stable-downloads

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
Visual Studio Code نرم‌افزار آزاد هست (تحت پروانه MIT).

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42

البته به‌نظرم Visual Studio Code با Visual Studio متفاوته! ویژوال استودیو کد یه ویرایشگری هست در حد Sublime Text اما اون یکی خیلی خیلی گسترده و گنده هست!

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157

البته به‌نظرم Visual Studio Code با Visual Studio متفاوته! ویژوال استودیو کد یه ویرایشگری هست در حد Sublime Text اما اون یکی خیلی خیلی گسترده و گنده هست!

البته ی نگاه به قیمتاشم بندازیم بد نیست یکی رایگان یکی دیگه کلی قیمتش (البته اگه نخوایم از کرک استفاده کنیم)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
نقل‌قول
البته ی نگاه به قیمتاشم بندازیم بد نیست یکی رایگان یکی دیگه کلی قیمتش (البته اگه نخوایم از کرک استفاده کنیم)

???
من هم چیزی در مورد قیمت نگفتم، از نظر فنی گفتم! در ضمن چه لزومی داره اصلا ازش استفاده بشه تا وقتی چیز خوبی مثل geany یا sublime text رو داریم؟

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
نقل‌قول
البته ی نگاه به قیمتاشم بندازیم بد نیست یکی رایگان یکی دیگه کلی قیمتش (البته اگه نخوایم از کرک استفاده کنیم)

???
من هم چیزی در مورد قیمت نگفتم، از نظر فنی گفتم! در ضمن چه لزومی داره اصلا ازش استفاده بشه تا وقتی چیز خوبی مثل geany یا sublime text رو داریم؟
منم گفتم از این دید نگاه کنیم بد نیست!!!! باید کلی خرج کنیم تا به صورت قانونی ازش استفاده کنیم خب از برنامه های دیگه استفاده می کنیم.
خود من از geany استفاده میکنم خیلی هم ازش راضیم از visual studio هم استفاده کردم ولی از وقتی با سیستم عامل گنو /لینوکس کار می کنم دیگه سراغش نرفتم حتی توی ویندوزم geany نصب کردم ;) ;) ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از پاسخ‌هاتون اینطور برمی‌اد که تا حالا سعی نکردین این کاری که می‌گید رو بکنید و فقط صرف شنیده‌هاتون می‌گید که می‌شه. همون‌طور که در بالا نوشتم، فارق از چیزهایی که اغلام می‌شه، هنوز در عمل این کار نشدنیه و معلوم هم نیست در آینده واقعاً بشه یا نه. توصیهٔ همیشگی استفاده از ابزارهای توسعهٔ استانداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
من هنوز به جواب نرسیدم دوستان .

میشه از SQL SERVER کلا تو لینوکس استفاده کرد یا ن ؟

واسه ASP.Net از چ نرم افزاری استفاده کنم ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
میشه از SQL SERVER کلا تو لینوکس استفاده کرد یا ن ؟

در عمل نه. بهتره از یک مجموعه زبان و پایگاه داده معقول استفاده کنی. مثلاً ruby on rails و postgresql

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
بله، روی لینوکس میتونید از Sql Server (نسخه لینوکسی) استفاده کنید، البته فعلا فقط روی ردهت به طور رسمی عرضه شده و شاید بتونید با کمی هک روی توزیع‌های دیگه نصبش کنید.

اما خود ویژوال استودیو روی لینوکس ارائه نشده و باید از monodevelop استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 14 دی 1395، 05:59 ب‌ظ توسط حامد مصافی »