انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس از آغاز تا پایان  (دفعات بازدید: 2199 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین naslearia.com

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
لینوکس از آغاز تا پایان
« : 31 فروردین 1389، 11:05 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه
کلی توی انجمن توی گوگل توی سایتهای لینوکس گشتم
بهترین نوع لینوکس از نظر اکثریت یعنی اوبونتو بود که خوشبختانه توی ایران یه سایت پشتیبانی داره

خوب من نسخه هایی از لینوکسو پیدا کردم
6.1 و تا 10.2 beta خوب اما متاسفانه هیچی ازش در باره اموزش بطور جامع ندید م
  خوب چیزایی که میگم یه پیشنهادم هست
 بهترین نوع لینوکس از نظر نسخه برای یه کاربر عادی چیه ؟ با چه محیطی kde ?
2 .آموزش نصب بطور تصویری  (مطلبیو با این عنوان نصب اوبونتو 6.1  د رکنار ویندوز  رو پیدا کردم ) اما دو مشکل بود این اموزش مال نسخهای قدیمی بود 2 اینکه لینک اموزش کلا حذف شده بود  :o اگر اساتید بتونند این آموزشرو درست کنند البته به دو صورت که لینوکس در کنار ویندوز بصورتی که اطلاعات پاک نشه و نصب تنهایی لینوکس  8)

3. همونطور که بهتر از منم میدونین ویندوز بعد از نصب تنظیماتی از قبیل نصب درایورها داره میدونم لینوکسم این کارارو داره ایا اینم مثل ویندوزه؟ (البته اموزشو با عنوان کاراهایی که بعد از نصب لینوکس انجام باید داد پیدا کردم اما متاسفانه انگلیسی بود )

البته اینم میدونم که سایت اوبونتو یه پروژه خودجوشه و هیچ سودی برای سایت نداره
اما به نظرم اگر تمامی این مطالبو بشه توی یه مطلب جمع کرد توی فرهنگ لینوکس ایران تاثیر خیلی زیادی داره  
البته
سه سوال بالایی سوال خودم بود که به عنوان یه تازه کار نمیشه گفت یه هیج کار پرسیدم با تشکر

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
پاسخ به: لینوکس از آغاز تا پایان
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1389، 11:43 ق‌ظ »
اولا خوش اومدی  :)
1.در انتخاب توزیع لینوکس معیار های زیادی وجود داره که از کاربری  به کاربر دیگه متفاوت پس بهترین توزیع یه چیز نسبی هست ولی خوب اگه تازه میخای شروع کنی اوبونتو ،مینت(که برپایه ی اوبونتو هست)شروع خوبی میتونه باشه اما بهتره که بازم با توجه به نیازهات توزیع مورد نظرت رو انتخاب کنی(هز نظر محیط هم میتونی هر دو رو امتحان کنی تا ببینی با کدوم راحتتری ;)
2.در این مورد کلی تو انجمن بحث شده بهتره یه کوچولو بگردی (سخت ترین قسمتش مربوط به پارتیشن بندی هست که در این مورد مطلب زیاد داریم )
3.یه بار یه جایی خوندم (یادم نیست کجا وگرنه منبعش رو ذکر میکردم)تو لینوکس یه چیز یا نصب میشه (خودبه خود )یا .... ادمو در میاره و نصب میشه
خوب تقریبا این جوری البته اکثر قطعات خودشون نصب میشن و بیشتر مودم دیال آپ بازی در میاره(ویه کم کارت گرافیک که اگه مشکلی داشتی میتونی اینجا مطرح کنی اون وقت دوستان  میتونن راهنمایی کنن) ;)

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1389، 11:45 ق‌ظ »
یادم رفت بگم اگه میخای زودتر و بهتر نتیجه بگیری سعی کن با سرچ کردن جواب سوالاتتو پیدا کنی  ;D

آفلاین naslearia.com

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1389، 12:33 ب‌ظ »
مرسی اما من میخواستم اینجا به عنوان یه منبع باشه
ضمنن من که توی پست قبلیمم اشاره کردم خیلی جستجو کردم

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1389، 01:37 ب‌ظ »
یکم قطعی حرف زدن کار سختی هست اونم وقتی  پیشتر چیزها سلیقه ای هست و همه چیز در حال تغیر مثل کی دی ای یا گنوم ؟ و این که کدام ساده تره !
اکثر توزیع ها هم یک هسته  دارن و کلی چیزها و برنامه ها مشترک و چیزی که یک توزیع رو برای کاربرای عادی یا غیر فنی مناسب تر نشون میده اینه که همه چیز از قبل اماده باشه با دونستن این فاکتور راحت میشه یک توزیع رو برای یک کاربر عادی پیشنهاد داد یا نداد که باز هم این پیشنهاد سلیقه ای هست  ;D !
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1389، 01:39 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #5 : 31 فروردین 1389، 02:19 ب‌ظ »
خوش اومدی
1) اول برو http://shipit.ubuntu.com بعد یه نسخه سیدی 10.04 اوبونتو رو سفارش بده به رایگان که تقریبا 1 ماه طول میکشه که بیاد یا صبر کن تا9 روز دیگر به فروشگاه بیاد بعد اون رو بخر( نسخه های قبلی تقریبا خوب نیستند چون پشتیبانیشون بلند مدت نیست)
2) میزکار که از اول هم همه میگن گنوم چون قدرت و پایداریش از همه بیشتره ولی اگر زیبایی مهمه kde بقیه میزکار ها جلو اینا کم میارن
3)لینوکس یه کرنله که تمامی سیستم عامل های لینوکسی دیگه از اون بهره میبرند که هر چند ماه یک بار نسخه جدیدش میاد و سخت افزار های جدیدی رو ساپورت میکنه
4)آموزش تصویری رو هم وقتی نسخه جدید اوبونتو میاد میزارنش تو سایت http://linux.softpedia.com/
بگردی نسخه 9.10 هستش ولی چند رو ز دیگه 10.04 میاد کمی نصابش شکلش تغییر کرده ولی اصلا مهم نیست
5)به قول دوستمون تو لینوکس یه چیز یا نصب میشه (خودبه خود )یا .... ادمو در میاره و نصب میشه ولی کار نشد نداریم
6)اوبونتو و سایر سیستم عامل های لینوکسی اگر dsl داشتی همه چیز حله ولی اگر نداشتی به روز رسانی هم نمیشه کرد (به خاطر سرعت کم گفتم) و برا نصب برنامه های اوبونتو باید بسته های کامل مخازن اوبونتو رو بگیری که چند dvd است
به طور کلی اوبونتو به هر کاری فکری کرده
شاید من سوال های احتمالیتون رو هم پاسخ دادم ولی هر سوالی هم داشتید بپرسید دوستان حتما پاسخ میدن
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین naslearia.com

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 31 فروردین 1389، 09:23 ب‌ظ »
دمه شما گرم اینو بهش میگن یه جواب عالی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1389، 01:10 ق‌ظ »
خب پس پست اولت رو ویرایش کن و یه [حل شد] به آخر عنوانش اضافه کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1389، 02:26 ب‌ظ »
البته این‌ها آغازش هستن.
در مورد پایانش فکر نمی‌کنم کسی بتونه کمکتون کنه... :D ;)

آفلاین yahssina

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #9 : 23 اردیبهشت 1389، 11:33 ق‌ظ »
برای انتخاب توزیع مناسب می توانی به سایت www.distrowatch.com مراجعه کنی. سایت خیلی کاملی است.

آفلاین yahssina

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #10 : 23 اردیبهشت 1389، 11:34 ق‌ظ »
برای انتخاب توزیع مناسب می توانی به سایت www.distrowatch.com مراجعه کنی. سایت خیلی کاملی است.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #11 : 23 اردیبهشت 1389، 12:05 ب‌ظ »
برای انتخاب توزیع دلخواهت به نظر بنده باید توزیع رو امتحان کنی
با رد هت وارد شدم با  فدورا راه افتادم با اوبونتو عاشق لینوکس شدم حالا هم چاکرا استفاده میکنم