انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 60150 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
ضمنا من شرکت نمی کنم اما شرکت کننده ها رو دوست دارم D:
lo0o0o0ol
آقا اون Linkin Park منو کشته
نوکرم ... همه رو کشته ;)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
اگه یه زمان خیلی کوتاه به لاگ ها (نماینده هاشون توی جشن )  بدید که لاگشان را معرفی کنند  و یک تاریخچه کوتاه ار فعالیتهاشون بگن بد نیست !
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1389، 11:57 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
خواهش می کنم چاق سلامتی رو بذارید برای کانال IRC , بحث در مورد چگونگی برگزاری جشن انتشار ubuntu 10.04 هست...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
خواهشا بحث رو منحرف نکنید ! این تاپیک برای جمع آوری نظرات و پیشنهادات چشن اوبونتو ۱۰.۰۴ هستش !
مباحث جانبی باشه واسه IRC #ubuntu-ir-offtopics
خیلی جالبه که سوالات من رو کسی نیست جواب بده و در مورد کیک و موارد جانبی تا دلتون بخواد بحث میشه
واقعا آدم شک میکنه که میانگین سنی افراد این انجمن زیر 16 ساله ؟!!
بهتره در مورد موضوعات جشن های قبل کمی جستجو کنید تا موارد تکراری دوباره پرسیده نشود!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین AD3L

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
بچه‌ها شخص یا گروهی هست که دوست داشته باشه تو این مراسم ارائه داشته باشه؟

سلام،

اگر به خاطر داشته باشین ما پارسال یک ویژه نامه امنیت اوبونتو برای جشن انتشار آماده کردیم و شما در حد چند ثانیه معرفی کردین (www.snoopmag.net
برای امسال:
   اگر کلاً مباحث امنیتی و مربوط به نرم افزار های open-source (به صورت مستقیم به خود اوبونتو مربوط نیست)، براتون جذابیت داشته باشه و جایی در این مراسم واسش باشه،
می تونیم یک معرفی مختصر از پروژه امنیتی Honeynet و نحوه استفاده از یکی از ابزارهای معروف آن روی Ubuntu داشته باشیم. ( "the Honeynet Project" یک سازمان non-profit و تحقیقاتی معتبر در زمینه امنیت و تکنولوژی امنیتی Honeypot هست که به منظور امن کردن اینترنت و آگاه سازی کاربران از خطرات موجود ایجاد شده و در این راستا ابزارها و نرم افزارهای Open-Source زیادی develop کرده و همچنین پروژه های Open-Source زیادی در حال انجام دارد. (Google Summer of Code 2010)

این سازمان (the Honeynet Project) در نقاط مختلف دنیا به صورت داوطلبانه شعبه داره، Iran Honeynet Project به عنوان یک شعبه رسمی از پروژه Honeynet، از چهار ماه پیش توسط ما راه اندازی شده]

Founded in 1999, The Honeynet Project is an international, non-profit (501c3) research organization dedicated to improving the security of the Internet at no cost to the public

----> در صورتی که تمایل داشته باشید میتونم یک ارائه مختصر و در سطحی که به درد اکثر بچه ها بخوره داشته باشم، (معرفی کلی پروژه و نیاز استفاده از این سیستم های امنیتی، معرفی 2/3 ابزار رایج برای راه اندازی honeypot ساده و ابتدایی در لینوکس Ubuntu، نمایش یک نمونه از نتیجه استفاده از این سیستم (به صورت یک یا دو عکس))
زمان ارائه: فکر میکنم به صورت خیلی خلاصه و در سطح قابل فهم، تقریباً 30 دقیقه زمان لازم داره. نمیدونم وضعیت زمانی شما چطوری هست، در صورت نیاز می تونم زمان ارائه رو کمتر یا بیشتر کنم..

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
پاسخ به: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جش&#
« پاسخ #35 : 03 اردیبهشت 1389، 04:19 ق‌ظ »
سلام سلام سلام

آقای حسن پور لطفا خوب توجه کنید.

من چندتا پیشنهاد دارم که هم از خودم جوشیده ، هم از گفته های دوستان عزیز دل برادر. یکی یکی به ترتیب می گویم.

اولا: جشن مثل دفعات پیش نباشه. من دوبار که اومدم خوب بود و نسبت به دفعۀ پیش خودش پیشرفت چشمگیری داشت. ولی در بعضی از موارد انگار به نظر می رسید که جای جشن عوض شده و پارامترهای جشن همون حرف ها و کارها رو می زنند. مثلا تعریف سیستم لینوکس برای همه یکسان هستش ولی نوع بیان فرق داره. یعنی یه جوری این تعریف رو بیان کنید که هم برای تازه کارا مفید باشه و هم برای نیمه و کاملا حرفه ای ها. در هر صورت یه گروه باید اذیت بشن تا گروه دیگری از تعریف لینوکس چیزی بفهمه. حالا این اذیت شدن مثل دفعۀ پیش نباشه. از کلمات و جملات دیگری استفاده کنید برای معرفی لینوکس و اوبونتو.
از طنز هم می توانید و می توانیم استفاده کنیم. توی جملات از نکات طنزی استفاده کنید. در ضمن لطفا «آقای حسن پور» هم حرف های تکراری نزنید. اگه می خواهید بزنید از شیوۀ بالا که ذکر کردم استفاده کنید.

دوما: مثل همیشه cd یا dvd اوبونتو رو بدید. البته بچه های سی تو و لینوکس شاپ هم dvd می دادن که کمی جلوتر فکری براشون دارم. در کنار این cd یا dvd اوبونتویی که شما می دین یک عدد cd یا dvd ای قرار بدید که داخلش مجموعه کتاب ها و مقالات و قطعات فیلم و صوت کوتاه و (اگر شد بلند) فارسی و انگلیسی مربوط به آموزش لینوکس و اوبونتو از مبتدی تا پیشرفته با فایل بندی مشخص (از مبتدی تا پیشرفته) قرار بدید.
ضمنا اگر کوبونتو نمی دید می تونید نرم افزار نصب kde رو بدید.

سوما: بروبچ لینوکس شاپ و سی تو و غیره یک قرفۀ فروش محصولاتشان بزنند که هم صرفۀ اقتصادی برای آن ها داره و هم برای ما. من کوبونتو با وابسته های نرم افزاری از جمله کدک های صوتی و تصویری و گرافیکی ، برنامۀ wine و نم افزاری حیاتی و مهم کار یک سیستم عامل می خوام که بتونم از آن جا خریداری کنم. حالا اگه قرفه برگزار نمی شه ، لطف کنید شما یک cd یا dvd در کنار سی دی یا دی وی دی ای که میدید ، بدید که این شرایط را برای ما اینترنت کم سرعت ها ایجاد کنه. آخه این هما یا منتشر نمی شه یا اگر می شه یه چند ماه بعد منتشر می شه. می تونید برید تاریخ صدور دیسک هما رو توی سایت های فروشگاه ها ببینید. در ضمن چون من همای 9.04 رو خریده بودم و اوبونتو 9.04 رو هم داشتم با یه مشکلاتی روبور شدم که نتونستم بعضی از پکیج ها رو نصب کنم. حداقل کسی اونجا باشه که جوابگوی بنده و امسال بنده باشن.

چهارما: دم شما و گروه داتک گرم. دفعۀ پیش یه ماگ (لیوان بزرگ دسته دار) خوبی دادید. اگه این دفعه می خواهید بدید ، مثلا اندازۀ ماگ تغییر کنه. لاغر و بلند بشه. یا اینکه از این لیوان جادویی ها بدید. وقتی لیوان سرد عکس داتک هست. وقتی گرم عکس اوبونتو. اگه لیوان نمی دید می تونید یه تیشرت یا یه کلاه لبه دار با آرم اوبونتو یا کوبونتو (به طور دلخواه) بدید. چون فصل گرما داره نزدیک می شه.

پنجما: همونطور از طنز هم استفاده کنیم. مثلا اگر از دوستان یا حضاری که قبلا یا در حین جلسه شعری را آماده کرده (در مورد لینوکس و اوبونتو و در کل دنیای متن باز) یا (جنگ بین مایکروسافت و ویندوز) ، بیاد بخوونه یا بیاد به مجری بده که از طرفش بخوونه.[چون خودم شعر می گم و بشتر کارم طنزه. اگه تونستم برسونم ، از قبل خبر می دهم]. می تونی از مسابقات هم استفاده کنید. مسابقۀ کاغذی که هر دفعه می دید تا تیک بزنیم به کنار. می تونید بجای آن یا در کنار آن از مسابقۀ حضوری استفاده کنید که دوستان بیان روی سن وایسن و به سئوالات پاسخ بدن و از دوستان بخوان یه کارایی مثل پانتومیم بازی کنند و حس درونیشان را نسبت به لینوکس و ویندوز از آن طریق نشان بدهند. در کل یه مجلس گرم کن بیارین یا اینکه بچه ها هستند. و مسابقاتی از این قبیل و از آن قبیل.

ششما: منوی کار جلسه یا همون جشن مثل دفعۀ پیش اعلام بشه ولی این دفعه با انسجام بهتر.

هفتما: برای توضیح اوبونتو و کوبونتو همیشه از ویدیو پروژکتور استفاده می شد. که دفعۀ پیش برای اوبونتو عالی بود. دست «آقای مجید سلامت» درد نکنه (فامیلمون دیگه). ایشان زرنگی به خرج داده بودند. ولی برای کوبونتو زیاد تعریفی نداشت. چون بیشتر تصویر خارج از کادر پرده بود. این دفعه اینجور نشه.

هشتما: فقط از توزیع های اوبونتو و کوبونتو تعریف نشه. از خانوادۀ اوبونتو که یک خانوادۀ وسیعی هستش مثلا توزیع «اوبونتو استادیو» که یک توزیع پرکاربرد صوتی و تصویری هست و توزیع «mint» که یک توزیع خانگی هست هم تعریف بشه و مزایای این توزیع ها نسبت به همدیگر معلوم بشه.

نهما: گزارش از جشن هست. این گزارش نه تنها در سایت اوبونتو معرفی بشه ، بلکه دوستان می توانند در سایت ها و وبلاگهای شخصی و عمومی شون گزارش این جشن به همراه آدرس سایت اوبونتو و تعریف مختصر و مفید و جذابی از سیستم عامل لینوکس بالاخص اوبونتو داشته باشند تا افراد دیگر هم به این شکل با خبر بشن. در کنار این شیوه دوستان و عزیز دل برادرا می تونند توی هفته نامه یا ماهنامه و حتی روزنامه و مجله هم از طریق خود و آشنایانشان رابطه برقرار کنند و این جشن را پوشش دهند. من خودم تو یکی از از روزنامه ها آشنا دارم اگه تونستم راضی شون کنم به شما خبر می دم.

دهما: همونطور که rosha عزیز دل برادر گفت ، می تونیم یه معرفی مختصر و مفیدی از linux FM هم داشته باشیم که من این گفته رو کامل تر می کنم.
می تونیم از مدیر و افراد تشکیل دهندۀ این رادیو دعوت کنیم تا بیان و خودشون وکارشون و هدفاشون و راه های حمایت از آن ها را به ما و دیگران معرفی کنند. در کنار linux FM می تونیم از سایت gimp.ir هم به همین شیوه و با همین خاصیت دعوت کنیم. در کنار این دوتا می تونیم از فروشگاه های لینوکس شاپ و سی تو هم به همین شیوه و حتی مختصرتر و مفیدترش هم دعوت کنیم.
از رییس ویا اعضا و یا نمایندۀ لاگ شهرهای مختلف بالاخص تهران برای معرفی خود و لاگ و توضیح شرایط پیوستن به لاگ شهر و همکاری کردن با آن ها ، دعوت کرد. در ضمن می تونند از زمان های گرده همایی لاگ شهر هم توضیحاتی ارض کنند.

یازدهما: می تونیم از اساتید دانشگاه ها و مسئولین بالا ربط و پایین ربط هم به طور رسمی یا غیر ریسمی دعوت به عمل آورد.
این رو بدونیم که هر کجا مسئولی پیدا بشه حتما فرداش خبرش پخش می شه. یعنی خبرگزاری ها تو زمینۀ وجود مسئول برای پخش اخبار فعال هستند و اگر مسئولی نباشه زیاد به آن جشن بها نمی دن.

دوازدهما: آخرین زمان ارسال مقاله یا معرفی شخص یا گروهی برای انجام کار توی جشن را به طور یقین معین کرده و سپس اعلام کنید.

و آخری ها: آقای حسن پور و عزیزان دل برادر نیک سرتان را درد آوردم. ببخشیدا. ;D
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1389، 04:37 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین m.hemmati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • سالها می گذرد، حادثه ها می آید...
    • دیرینه شناسی
سلام. ممنون از زحمات دست اندرکاران برگزاری این جشنها.
چندتا پیشنهاد.
اولا دوستانی که توانایی دارند کدهایی تبلیغاتی مثل همین کدهای شمارش معکوس انتشار نسخه جدید برای جشن هم طراحی کنن تا امثال بنده که دارای وبلاگ هستیم بتونیم به غیر از خبر برگزاری، راههای بیشتری برای اطلاع رسانی داشته باشیم.
ثانیا به ایمیل همه اعضا خبر جشن فرستاده بشه و توضیح مختصری هم در مورد اوبونتو و برنامه های جشن تو ایمیل داده بشه و از اعضا خواسته بشه که این ایمیل رو به دوستان دیگرشون هم ارسال کنن (توضیح مختصر اوبونتو برای این دوستانی که عضو هستند نیست بلکه به منظور آشنایی کسانی هست که از طریق فروارد ایمیل اعضا مطلع میشن).
یک فراخوان داده بشه تا دوستانی که دسترسی به هرکدوم ار رسانه ها یا جراید و مطبوعات دارند، خبر جشن رو منتشر کنن.
بنری در مورد تاریخ برگزاری جشن طراحی بشه و در نمایشگاه کتاب در جایی مناسب نصب بشه. برای کاهش هزینه میشه غرفه ای مناسب که ارتباطی هم با کار ما داره پیدا کرد. البته در این مورد مدیران اطلاع بیشتری از ارتباطات اجتماع دارند.
جشن در دو بخش عمومی و تخصصی (به دنبال هم) برگزار بشه تا کسانی مثل من که تازه کار هستیم و اطلاعاتمون برای استفاده از برخی برنامه های تخصصی کافی نیست بتونیم از وقتمون بیشتر استفاده کنیم. در مدت برگزاری مباحث تخصصی میشه یه جایی برای مشاوره و پاسخ به سوال دوستان تازه وارد تدارک دید. این اشکال تو جشن قبلی بود و بعضی برنامه ها (مثل برنامه نویسی اوبونتو برای دیوایس های کوچک) اگرچه خوب ولی تخصصی بود. اشکال برگزاری عمومی این بحثها اینه که کاربران تازه وارد ممکنه فکر کنن که با پدیده پیچیده ای مواجه هستند و از ورود به این دنیای لذت بخش امتناع کنن.
باز هم از زحمات شما عزیزان سپاسگزاری میکنم و درخواست میکنم که اگر کمکی از بنده و امثال بنده بر میاد، یه جایی توی سایت یه ستاد کوچیک برگزاری جشن تدارک ببینید و نوع کمک ها رو اعلام کنید تا در صورت امکان ما هم مشارکت کنیم.
اگر جایی به نظر شما دور از ذهن میاد مال اینه که ما هنوز شاگرد شماهاییم! شما اساتید به بزرگواری خودتون ببخشید :D

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
  • ارسال: 238
    • Iranian RoboCuppers

توی اصفهان هم برگزار می شه ....
زمان و مکان هم به زودی بر روی سایت گروه کاربران لینوکس اصفهان اعلام می شه...

http://isfahanlug.org
سلام
خبری نیست فعلا؟!! یعنی چیزی اعلام نشده!!!؟

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page

توی اصفهان هم برگزار می شه ....
زمان و مکان هم به زودی بر روی سایت گروه کاربران لینوکس اصفهان اعلام می شه...

http://isfahanlug.org
سلام
خبری نیست فعلا؟!! یعنی چیزی اعلام نشده!!!؟

هماهنگی هاش با آقای سجاد بارودکو و بهرداد اسلامی فر هستش ! طی چند روز آینده روی سایت اعلام خواهد شد....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین milad.mobi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
  • I'm PHP Developer!
منم خوشحال میشم در مراسم جشن انتشار ubuntu 10.04 شرکت کنم .

فقط از روز و ساعت ما را بی خبر نذارین . با تشکر

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
درود
اینایی رو که میگم هیچکودوم قطعی نیست ولی چون احتمالش بالاست دارم میگم که اگه کسی باید برنامش رو تنظیم کنه از حالا تا حدودی در جریان باشه.
زمان جشن ۲۳ اردیبهشت (احتمال ضعیف ۲۷ اردیبهشت) ، مکان همون جای قبلی ، سالن دکتر شهید قندی ، ساعت ۹-۱۴
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین vincent

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
اول سلام. خیلی وقت بود که به اینجا سر نزده بودم. طوری که نام کاربریم یادم رفته بود!

خب من با نظرات Thinker - محمدمهدی محمدی عزیز موافقم و همین جا ازش تشکر می کنم. خودم نظر خاصی ندارم. جشن قبلی خوب بود ولی عالی نبود. این بار هم اگه زمانش رو میان ترما نیفته شرکت می کنم.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
از جناب vincent با صفا و دیگر دوستان تشکر می کنم.

راستی یه نکته ای از جا مونده بود اونم اینه که ایندفعه کیک جشن رو بزرگتر بگیرید که ما هم از مزۀ اون هم بچشیم. من که اصلا کیک اوبونتویی نخوردم.

من از بعضی از دوستان شنیدم که لاگ ها اصلا کار نمی کنند یا به عبارت دیگر اصلا وجود خارجی ای به نام لاگ یک شهر که کاری بکنه وجود نداره و همۀ این لاگ ها کارشان رو هواست بیشتر تعطیل هستند.

یک سدوال: آیا گفتۀ بالا در مورد لاگ شهرهای مختلف بالاخص تهران درست هست؟ یا خیر؟
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین farhad88

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
با سلام.

من جشن 9.10 رو اومدم و خوشم اومد. و دقیقا نظرم مثل همین دوست Thinker - محمدمهدی محمدی هست.

تنها معایبی که در جشن قبلی داشت نظم زمانی رعایت نشده بود و کارگاه هم تعطیل شد رفت!.

و مطالب فنی بیشتر بگین.

آفلاین rooby84

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
فروختن یادگاری به قیمت مناسب به بچه ها کار بسیار خوبیه
هم منبع درامد میشه و هم دل بچه ها خوشحال میشه مثل لیوان با مارک های ابونتو و کوبونتو , پوستر های شیک , تیشرت (تابستون نزدیکه) و مواردی مثل این  \\:D/
هر گونه بروشوری امکان داره به سطل زباله انداخته بشه ولی اگه همون مطالب روی یک تقویم دیواری با یه تصویر زیبا زده بشه میتونه رو دیوار اتاق دوستان قرار بگیره و اقوام و فامیلا اون تقویم رو ببینن و پرس و جو کنن که "میکاییل جان ببخشید , این ابونتو دیگه چیه ؟ "  :D

موارد بعد از جشن هم یادتون نره :
حتما گروهی از بچه ها یه گزارش توپ از جشن ارایه بدن که ما که نبودیم خودمونو اونجا حس کنیم
یه تاپیک هم به این عنوان اختصاص بدین : جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴ به روایت تصویر

خوش به حال دوستانی که تهران هستن و میتونن شرکت کنن
جای مارو هم خالی کنید
نظرات میکاییل به نظرم خیلی جالب اومد.به خصوص فروختن یادگاری با قیمت مناسب.اگه اینطوری بشه من خودم حتما یکی اش رو میخرم!