0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اگه بشه توی این مراسم در مورد Ubuntu Cloud هم صحبتهایی بشه بهنظرم جالبه. بعلاوه اینکه قبل از یک هفته از برگزاری مراسم، یک خبری به من بدین که من توی کلیک بتونم یه مطلبی کار کنم! با تشکر از دانیال بهزادی، رفیق خفن ما!
۲۳ اریبهشت رو بیخیال بشین !!!روز کنکور ارشد دانشگاه آزاد ه !!!
نقلقول از: مرد مرده در 12 اردیبهشت 1389، 01:15 بظ۲۳ اریبهشت رو بیخیال بشین !!!روز کنکور ارشد دانشگاه آزاد ه !!! به نظر من هم 23 مناسب نیست 25 اردیبهشت خیلی بهتره
نقلقول از: persianboy در 01 اردیبهشت 1389، 01:43 بظسلام.بهتره جشن توی سایر شهر های بزرگ ایران هم برگزار بشه.توی اصفهان هم برگزار می شه ....زمان و مکان هم به زودی بر روی سایت گروه کاربران لینوکس اصفهان اعلام می شه...http://isfahanlug.org
سلام.بهتره جشن توی سایر شهر های بزرگ ایران هم برگزار بشه.
نقلقول از: amir mehri در 13 اردیبهشت 1389، 03:07 بظنقلقول از: مرد مرده در 12 اردیبهشت 1389، 01:15 بظ۲۳ اریبهشت رو بیخیال بشین !!!روز کنکور ارشد دانشگاه آزاد ه !!! به نظر من هم 23 مناسب نیست 25 اردیبهشت خیلی بهترهطبق رسم هر ساله این جشن روز ۵ شنبه برگزار می شه...
زمان و مکان جشن هنوز قطعی نشده! ما حداقل ۲ هفته قبل از برگزاری جشن زمان و مکان رو به اطلاعتون خواهیم رسوند...لطفا اگر پیشنهادی برای برگزاری بهتر مراسم دارید یا اگر مایلید ارائهای داشته باشید، پیشنهادتون رو مطرح کنید
نقلقول از: Mehdi در 15 اردیبهشت 1389، 08:01 قظزمان و مکان جشن هنوز قطعی نشده! ما حداقل ۲ هفته قبل از برگزاری جشن زمان و مکان رو به اطلاعتون خواهیم رسوند...لطفا اگر پیشنهادی برای برگزاری بهتر مراسم دارید یا اگر مایلید ارائهای داشته باشید، پیشنهادتون رو مطرح کنید خوب اين يعني 23 وم نيست چون يك هفته ديگست !!!؟ اگر ميشه موضوع هايي كه تا حالا براي ارائه مشخص شدن را بگيد تا ببينيم چيها هنوز ارائه نشده