انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 60161 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
salam be hame dostani ke vaghean vase in harekate mohem va be nazare man  hemasi talash mikonan

man mitonam ajnase tablighati mese pirahan ba arme ubuntu da har siz e mag khodkar va digar chiza haro age be khahid baraton amade konam

تا چه قیمت و چه جور باشه؟ دوست عزیز کمی از محصولاتت توضیحی بده تا بفهمیم چی هستن؟.

اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
دوستان یه زحمت بکشین زودتر تاریخو مشخص کنین.
من شهرستانم باید برنامه ریزی کنم،گفتم نمایشگاه کتاب و جشن رو با هم بیام....

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
جمع آوری پول برای ترجمه کتاب راهنمای اوبونتو
« پاسخ #77 : 17 اردیبهشت 1389، 11:22 ب‌ظ »
دوستان من خیلی دوست دارم این کتاب راهنمای اوبونتو رو به زبان فارسی داشته باشیم :)

با این روند فک نکنم برای جشن آماده شه.

گفتم  هزینه های پخش رایگان سی‌دی رو خیلی خوبه که بدیم به مترجم تا کتاب سریع ترجمه شه و به جای سی‌دی اوبونتو، کتاب اوبونتو رو به ملت هدیه بدیم

به خصوص که اوبنتو به تنهایی برای کسایی که اینترنت دسترسی ندارن کفایت نمی کنه و مجبورا کنارش بعدا هما یا مخازن اوبونتو رو هم خودشون خریداری کنن! هزینه خود سی‌دی اوبونتو رو ملت می دن. و تازه میشه گفت ملت فلش بیارن تا به صورت رایگان رو فلش براشون بریزیم.

و تازه خود کانونیکال به صورت رایگان با هزینه پست کوبی و اوبونتو رو یکجا برای همه ارسال می‌کنه.

خیلی خوب و عالی میشه که این هزینه صرف ترجمه کتاب بشه . اینطوری خیلی از سوالات تکراری تو خود همین انجمن کاسته میشه.

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
دوستان من خیلی دوست دارم این کتاب راهنمای اوبونتو رو به زبان فارسی داشته باشیم :)

گفتم  هزینه های پخش رایگان سی‌دی رو خیلی خوبه که بدیم به مترجم تا کتاب سریع ترجمه شه و به جای سی‌دی اوبونتو، کتاب اوبونتو رو به ملت هدیه بدیم

به خصوص که اوبنتو به تنهایی برای کسایی که اینترنت دسترسی ندارن کفایت نمی کنه و مجبورا کنارش بعدا هما یا مخازن اوبونتو رو هم خودشون خریداری کنن! هزینه خود سی‌دی اوبونتو رو ملت می دن. و تازه میشه گفت ملت فلش بیارن تا به صورت رایگان رو فلش براشون بریزیم.

و تازه خود کانونیکال به صورت رایگان با هزینه پست کوبی و اوبونتو رو یکجا برای همه ارسال می‌کنه.

خیلی خوب و عالی میشه که این هزینه صرف ترجمه کتاب بشه . اینطوری خیلی از سوالات تکراری تو خود همین انجمن کاسته میشه.

واقعا به این میگن حرف حسابی
الان همه حدافل یه فلش دارن میشه ISO سی دی یا دی وی دی رو تو فلش ریخت
اما از همه مهمتر کتابه که برای تازه کارها و حرفه ای ها خیلی حیاتیه.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: جمع آوری پول برای ترجمه کتاب راهنمای اوبونتو
« پاسخ #79 : 18 اردیبهشت 1389، 10:30 ق‌ظ »

در حد تیم ملی با این حرف موافقم

آفلاین umj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
100٪‌قطعی شد 23 اردیبهشت 89 ??? ??? ??? ??? ??? ???
سکوت نسیم اکسیژن      آرامش یک تبسم

آفلاین TAEL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
    • www.tael.ir
100٪‌قطعی شد 23 اردیبهشت 89 ??? ??? ??? ??? ??? ???

انشاالله که 100% بیست و سوم نیست. هر چند اینطور که مهدی گفت ، اگر پنجشنبه باشه من کلا نمیتونم بیام.  :(

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
دوستان بزرگوار
چرا زمان جشن رو اعلام نمیکنید تا برای شرکت در جشن برنامه ریزی کنیم
خواهشا پنجشنبه نباشه چون نمیتونیم بیایم و البته خیلی دوست داریم شرکت کنیم.
آقا جشن باشه برای ۱۳۸۹/۲/۲۷ که تعطیله

آفلاین M.M.M

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام. من تا به حال دو بار تونستم تو جشن شرکت کنم و اگه بشه این دفعه هم میام.
ولی خواهشا زمان جشن رو یه کمی عقب بندازین. چون 23 تا 25 اردیبهشت کنکور ارشد دانشگاه آزاد هست و خیلی ها نمی تونن بیان. :(
درضمن اگه میشه توی جشن به شرکت کننده ها استیکر(برچسب) اوبونتو بدین. از اینایی که کنونیکال با سی دی هاش میده نه ها! از این کوچولو ها که روی لپ تاپ بزنیم. (به جای مارک ویندوز :D)

آفلاین shayankhaz

• Newbie
  • *
دست شما درد نكنه كه تاريخ رو معلوم كرديد.ان شاالله كه شركت مي كنيم.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
تاریخ را زودتر بگید . بازار شایعه داغ شده  ;D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
من تو یه پست دیگه هم گفتم یه بار دیگه هم اعلام میکنم که انشاا... تاریخ جشن ۲ هفته پیش از برگزاری به اطلاع همه خواهد رسید! پس به جای بحث در مورد زمان اگر پیشنهادی در مورد ارائه‌ها یا کمک در ارائه برنامه‌ها دارید مطرح کنید... :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
لطفا برای این قسمت در بخش اخبار یه لینک ثابت در نظر بگیرید
http://wiki.ubuntu.ir/UbuntuManual
تا دوستان در جریان روند ترجمه کتاب راهنمای فارسی اوبونتو قرار بگیرند
هر کس که وقت و سواد داره کمک کنه بسم الله
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 08:37 ب‌ظ توسط Nima333 »

آفلاین umj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
دوستان ترخدا نه نه.................. >:( >:(
من هرکاری کردم نتونستم مرخصی بگیرم 23 اصلا اصلا  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
یروز دیگه 24 یا 26 یا یه روزه دیگه  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
 :( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :oops: :oops: :oops: :oops:
سکوت نسیم اکسیژن      آرامش یک تبسم

آفلاین shayankhaz

• Newbie
  • *
تاريخ كه فعلا معلوم نيست.
پيشنهاد:به نظر من اگر يه چيزي به شركت كننده ها بديد كه تو چشم باشه خيلي خوبه.مثلا تي شرت يا كلاه كه هركس مثلا تو خيابون راه ميره ميبينه يارو تي شرت اوبونتو تنشه و فكر مي كنم بشه به عنوان يك تبليغ خوب روش حساب كرد